Imam jedno pitanje.
Jel ima kakve korisit od svih onih silnih achivementa,
sto dobivamo na Steam profilu?Hvala
Imam jedno pitanje.
Jel ima kakve korisit od svih onih silnih achivementa,
sto dobivamo na Steam profilu?Hvala
to i mene zanima :)
mislim da sam kod nekog vidio da ima "badge" tj. značku jer je završio misiju na Fallout NV-u "come fly with me" (a to je ujedno i achievement u toj igri), pa ima značku s tim imenom. ali nisam 100% siguran dal sam dobro vidio ili ne, bilo je prije više mjeseci.
ako netko ima više informacije, nek podijeli s nama.
Ako mislite na level i značke i to, da.
Više je fluff, nego neka korist, ali može biti i korist.
No prije toga treba puno i uložiti.
Znači, radi se trading karticama. Puno igara ih podržava.
I sad, kako koja igra, ima omogućeno dostupnih 5-6 ili više kartica, od kojih pola može "dropat" igrajući igru.
Ostale se trejdaju ili kupuju na steam marketu.
Kad se skupi cijeli set kartica, "crafta" se, te se dobije uvijek - jedan lvl značka (maksimalno 5 lvl), jedan emoticon, jedan wallpaper za profil i ponekad padne kupon sa popustom za neku igru.
Emoticoni, wallpaper i kuponi se onda pak mogu dalje trejdat ili prodavat na marketu.
Kada se dobije bar ta jedna značka, ulazite u bubanj za slučajno dobivanje booster packa - set od tri random karte, od kojih neka može biti i foilana (foil na marketu vrijedi oko tri puta više nego obična karta). Isto tako, i booster se može prodati umjesto da se otvara.
Svaki 10ti level dobivate 20% veću šansu za dobivanje random boostera.
A što više boostera, više para na marketu, ili pak trejdanja za nove setove karata i značke.
A sami emoticoni, wallpaperi i to su samo fluff, ništa više. Većina ih je čak i bezveze.
Zgodna ideja, i pohvala steamu. Unijeli su igru gdje igrači mogu zaraditi, gdje developeri dobivaju postotak, valve dobija postotak. Svi dobivaju :)
Od svake transakcije na marketu mislim da 5% ide valveu, 10% develeoperu igre (ili obrnuto)
Evo,u postu iznad sve kristalno objasnjeno.
A ja cu vam pokazat kako to izgleda,sto dobijete kada craftate,
slike su prilozene.
Meni je sve to Steamov marketinski trik,jer,ne mogu se dobiti sve kartice tijekom igranja,vec se ih mora i kupiti
na marketu,a prilikom placanja uvijek ide "Steamov porez".
Ako išta,dizajn profila se dignuo na novu razinu i za to dajem veliki lajk!
ako sam ispod 10.-og levela, jel postoje uopće ikakve šanse za taj booster pack ili nikakve?
i da... da li se s obavljenim achivementima mogu dobiti i kartice, ili je to isključivo samo "dropanjem" dok se igra i kupnjom na marketu te trejdanjem s drugim igračima?
Postoji i ako si lvl 2. Preduvjet je samo da si craftao bar jedan badge za tu igru.
U početku su se dobivale i kartice craftanjem, sada nisam dobio nijednu. Samo kupon za nove igre.
Znači kartice idu igranjem (50%), trejdanjem, kupnjom i booster packovima.
@Paradox1
Nema tu trika, jasno oni daju do znanja i pokazuju da žele zaradit na tome, mislim čak da piše kad prodaješ kartice koliko ide na "porez". Ali svejedno je pametan, pametan potez. Treba znati naći ovakve sitnice, od kojih svi imaju korista, a toliko su banalne i nenametljive da ih onaj tko ne želi ne primjećuje praktički.
Postoji i ako si lvl 2. Preduvjet je samo da si craftao bar jedan badge za tu igru.
U početku su se dobivale i kartice craftanjem, sada nisam dobio nijednu. Samo kupon za nove igre.
Znači kartice idu igranjem (50%), trejdanjem, kupnjom i booster packovima.
I naravno moras se barem jednom tjedno spojit na steam da bi bio u mogucnosti dobit booster pack :D