Middle-Earth: Shadow of War - GOG - 6CXNFEBB1A6F6FA651
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
Napravio sam vlastitu horror igru i voljan sam pokloniti 6 kljuceva od igre. Nadam se da ce vam se svidjeti moja igra.
Igra se zove Worst nightmare pogledajte na steam-u, ako ima itko zainteresiran da želi probati javite se. 6 sretnika dobiva
jos 3 kljuca
svi kljucevi su podjeljeni, zadnji kljucevi su podjeljeni nasumicno jel nisam znao tko je prvi ostavio lajk, bilo bi bolje da ste i poruku poslali da imam zabiljezeno tko se pravi javio ali nema veze. Bit ce mozda opet giveaway :D
Hvala!

Pozdrav, dobri ljudi...
Lijepo je ovo sta tu radite, mene interesira samo jedna stvar.
Najme, kupio bi(il dobio na poklon :) ) Warhammer 40.000 Martyr Inquisitor, vidim da ga ima samo na Steamu i osnovna igra je nekih 40-50 eura, a kao full bundle je 80 eura(hrpetina DLCeva od kojih neznam jel sta vrijedi ikoji itd).
U glavnom, ne dam 80 eura, ne DAM! Opeko se previse puta....Pa ak nevalja i nema onaj dobri Grim Dawn/Diablo 2/i kolko mi se vidi Diablo4 feeling, bacio sam i opet jevre..
Al ako je netko kupio igru i ako mu je dosadila il ikakva takva shema(ne znam jel se mogu prebacivat rabljene igre na acc, nit nemam Steam, samo GOG i prije battle.net=trash bin it goes itd), drage volje bi kupio/nest dogovorio(imam nest hardvera mozda interesantnog, kune nisu problem u nekoj razumnoj kvantiteti itd..).
U glavnom, ak neko nesto zna, uleti, zna za shop s jeftinim cd key em itd, bio bi krajnje zahvalan za PM..
EE.. imam WOT acc jos iz 2011 u kojem mislim da ima interesantnih stvar(svapsko stablo je dost otvoreno, imam nekaj zlata kaj sam kupio i mislim da ima koji tenk koji je kao jubilarni itd...).. to dam za WH40K MI..
Pozdrav, dobri ljudi...
Najme, kupio bi(il dobio na poklon :) ) Warhammer 40.000 Martyr Inquisitor, vidim da ga ima samo na Steamu i osnovna igra je nekih 40-50 eura, a kao full bundle je 80 eura(hrpetina DLCeva od kojih neznam jel sta vrijedi ikoji itd).
U glavnom, ne dam 80 eura, ne DAM! Opeko se previse puta....Pa ak nevalja i nema onaj dobri Grim Dawn/Diablo 2/i kolko mi se vidi Diablo4 feeling, bacio sam i opet jevre..
Al ako je netko kupio igru i ako mu je dosadila il ikakva takva shema(ne znam jel se mogu prebacivat rabljene igre na acc, nit nemam Steam, samo GOG i prije battle.net=trash bin it goes itd), drage volje bi kupio/nest dogovorio(imam nest hardvera mozda interesantnog, kune nisu problem u nekoj razumnoj kvantiteti itd..).
U glavnom, ak neko nesto zna, uleti, zna za shop s jeftinim cd key em itd, bio bi krajnje zahvalan za PM..
EE.. imam WOT acc jos iz 2011 u kojem mislim da ima interesantnih stvar(svapsko stablo je dost otvoreno, imam nekaj zlata kaj sam kupio i mislim da ima koji tenk koji je kao jubilarni itd...).. to dam za WH40K MI..
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-warhammer-40000-inquisitor-martyr-cd-key-compare-prices/
Pozdrav, dobri ljudi...
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-warhammer-40000-inquisitor-martyr-cd-key-compare-prices/
Oh.. tocno kolko i vrijedi..hvala puno, ak mognem pitat, jel Global i EU isto, bolje EU uzet ili? Te jel prima Visu vulgaris? I to je ono, sigurno i to?
A pretpostavljam da tebi ne igra ulogu, global radi za cijeli svijet, europe pretpostavljam samo u europi tako da koji god uzmeš nećeš pogriješiti.
Ja sam više puta uzimao preko kinguina, gamivo i g2a i nikada nisam imao problema, za ostale shopove ne znam.
I da može visa.
Steam key za Batman™: Arkham City GOTY Edition
MVMDH-ZN9RF-BN2BD
Uzeo sam bundle na Humble Bundle, a vec sam imao ovo pa ako netko zeli neka uziva.
Sad me sramota s ovim nakon Batmana,al ajd šta ćeš eo i od mene neš sitno..al baš baš sitno pa tko voli nek izvoli
Main Assembly- N3ETX-VQR65-VYAHR
Indie Mixtape- Y7YJ0-YZ0CL-EVYCB
Dead Age- 4P39E-60WBP-02D9V
Matraquinha PAIR- 5TZF6-3Y6AI-E74EE
Poklanjam sa Amazon Prime Gaminga jer nemam vremena sve ovo igrati :)
Fallout 76: The Pitt (Codes must be redeemed by November 30th, 2022. - Microsoft Store)
Middle-Earth: Shadow of War (Before November 4 redeem your offer code on GOG.com)
Pošaljite PM koju od tih dvije želite pa ću vam dati key.
Oboje otišle, uživajte :)
Poklanjam i ja Fallout 76: The Pitt, tko se prvi javi u PM.
Ako imate GWENT u gog-u (koji je besplatan), kliknete na Free Keg, a nakon toga vam da besplatni Witcher: Enhanced Edition:
https://www.gog.com/gwent-welcome-bonus
Pozdrav ekipa. Imam neke Steam keyeve, po principu tko se prvi javi u inbox - njegovo:
1) Call of Juarez: Gunslinger
2) Anuchard - F2VRL-XTRGX-YW08N
3) Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy
4) Survive the Nights
EDIT: Ostao samo Anuchard, pa ostavljam key ovdje
"Jazz Jackrabbit 2 Collection" Besplatno na GOG-u narednih 72 sata!
Internet Cafe Simulator je free (steam ključ) na Fanaticalu
https://www.fanatical.com/en/game/internet-cafe-simulator
Poklanjam sa Amazon Prime Gaminga:
Fallout: New Vegas Ultimate Edition (Before December 14 redeem your offer code on GOG.com)
Pošaljite PM za key, tko prvi - njegovo.
Edit: Otišlo, uživaj :)
Jos jedan Fallout key na gog ide onome koji se prvi javi u pm
Riješeno
Facility 47 na Legacy games takodjer saljem u pm najbrzem
Poklanjam
Rose Riddle 2: Werewolf Shadow - A0GGO-H8HE9-1DA82 (Before January 6, 2023 redeem your product code on Legacy Games )
Slab nešto izlov ovaj mjesec na Amazon Prime Gamingu, inače bih dao još.
Inače, možete pratiti što Amazon trenutno poklanja Prime korisnicima na https://gaming.amazon.com/home
Poklanjam svaki mjesec sve od tamo što se može pokloniti bez linkanja accountova - dakle onaj content gdje se dobije gotov code kojeg može bilo tko upotrijebiti.
Većina su in-game content, skroz dolje su cijele igre.
Ako je kod punokrvnih igara ikona koja izgleda kao kruna - to znači da se ta igra može samo dodati na Amazon account od tog Prime korisnika (u ovom slučaju mene) - dakle nemogu ih pokloniti.
Igre koje mogu pokloniti uvijek ovdje poklanjam - za in-game content dosad nisam mario, ali eto ako netko igra nešto od toga neka se javi (osim Dead by Daylight - to igra moj brat pa on dobija taj code :) )
Ako se dobije gotov code za taj content (možete vidjeti tako što kliknete tamo na taj content za više detalja i pročitate kako redeemati - dali linkanjem ili unosom codea), dajem vam code. (*zadržavam pravo da redeemam sebi nešto tu i tamo naravno)
Općenito se tamo lista osvježava svaki mjesec, osim par nekih koji traju dugo i koje sam već redeemao.
Ekipa od danas Free na Epicu Saints Row IV Re-Elected i Wildcat Gun Machine.
https://store.epicgames.com/en-US/p/saints-row-iv-re-elected
https://store.epicgames.com/en-US/p/wildcat-gun-machine-c66c4e
Lp
Ne priznajem bez linkova :)
Uzeo sam novi Humble Bundle (2K MEGAHITS - HOLIDAY ENCORE) pa mi je ostalo ovo:
BioShock: The Collection - 8TZ24-WMQ0R-YVLK2
Railroad Tycoon 3 - 9PYRL-WH806-WIZE9
Railroad Tycoon II Platinum - 8TYWX-VZQ5F-0CF58
Sid Meier's Railroads! - 9J57B-6JNMC-4XHZT
Duke Nukem Forever - 8H7KW-JW7R8-TX8RV
Duke Nukem Forever The Doctor Who Cloned Me - 6DEYT-5HKDR-Z7LV0
Duke Nukem Forever Hail to the Icons - 622YF-996WB-B3X9V
WWE 2K Battlegrounds - 9C68D-E0N4P-I9IET
WWE 2K BATTLEGROUNDS - Ultimate Brawlers Pass - 95JZE-N0T0R-NHXQR
CivCity: Rome - A6RN4-MF8RV-3K8GD
Hidden & Dangerous: Action Pack - BQRN8-AGVLD-66JJW
Mozda bas netko ima zelju igrati Duke Nukem Forever The Doctor Who Cloned Me
Da mi je znati dal te osobe koje su uzele ove igrice budu ih i igrale ili samo skupljaju, pa nek nađe se :D
Poklanjam
Total War: Warhammer II - The Twisted & The Twilight Lords Pack (DLC) - PF8W9-UWA8M-4HCVD-GHSCP (Epic Games Store)
Raid: Shadow Legends - Shield Artifact Pack - 2PRGMQ3PG5X
Blade & Soul - Elegant Style Bundle - 8DWVFZ3PLRM6KPU46AQL
Wolfenstein The New Order free na epicu narednih 20 sati. Ugrabite na vrijeme :)
Ako je netko za zamjenu, nudim:
Hitman (2016) GOTY Edition (Steam)
A za uzvrat trazim nesto od sljedeceg (za PC, bilo koji store):
God of War
Horizon Zero Dawn
Cyberpunk 2077
AC Valhalla
Skyrim
The Witcher 3 GOTY
Doom Eternal
RDR2
Deathloop
Hitman 3
AC Black Flag
The Outer Worlds
The Talos Principle
Nier Automata
Sleeping Dogs
Ghost Recon Wildlands ili Breakpoint
Fallout 76
Sniper Elite 4
Far Cry 6
Immortals Fenyx Rising
Kad već nitko nije dijelio ništa za Božić..
Imam viška Dishonored 2 i The Evil Within 2 na gogi
tko je zainteresiran neka mi posalje pp
RIJEŠENO