gdje skinuti client? :)
Jel samo meni ili svima kad krenem raditi acc http://prntscr.com/9eudm8
da i meni je sada tako... možda prevelika navala ili nešto rade
radi sad
gdje skinuti client? :)
Jel samo meni ili svima kad krenem raditi acc http://prntscr.com/9eudm8
da i meni je sada tako... možda prevelika navala ili nešto rade
radi sad
Mijenjam Uplay acc -> Far Cry 3 + Blood Dragon .
Mijenjam Origin acc s BF3 ponude na pm...
PC Gamer poklanja Enemy Mind
Platypus II
58WHT-5ILJ5-VHKNN
PC Gamer poklanja Enemy Mind
joj ovo me vrača tamo negdije u 5-6 razredm sam jedna škatula i čini mi se 3 gumba (žuti plavi i zeleni, nisam siguran) i palica ko od danas kontrolera, na žetone, kolke sam pare umjesto za hranu u školi ustavio u takvim igraonama, volio bi takav stroj imat doma.
joj ovo me vrača tamo negdije u 5-6 razredm sam jedna škatula i čini mi se 3 gumba (žuti plavi i zeleni, nisam siguran) i palica ko od danas kontrolera, na žetone, kolke sam pare umjesto za hranu u školi ustavio u takvim igraonama, volio bi takav stroj imat doma.
skini Mame Rom-ove i Mame emulator i igraj te igrice :)
G35RK-MB04L-0K6G7 višak
Besplatno za vikend... Svako ko ima orig., na mailu ce dobit 4 kljuca za podjelit: onaj koji aktivira ima besplatno isprobat samo ovaj vikend.
Imam Diablo 3 i DayZ Standalone, svaka igra na zasebnom steam acc-u , mijenjam za ROCKET LEAGUE za pc ( normalno ). Dajem cak i obe igre za tu jednu.
Posto bas nisam aktivan na forumu pa mi posaljite na mail: robert.svrznjak28@gmail.com ili privat poruku ali bolje na mail jer cu odma vidjet.
free alien breed impact on steam
FREE LITIL DIVIL STEAM KEY: https://www.indiegala.com/store#giveaway
Mjenjam Diablo 3 sa ROS ekspanzijom za nešto, ponudite na PP pa ćemo vidjeti Igre su kupljene prije 2 dana, nove, aktivirane na battlenetu, odigrano svega 2h sa monkom do levela 70. Osoba za koju sam uzeo igru je odustala od levelanja od nule i kupila rabljeni zaigrani acc, tak da je sad ovaj višak. Ako nađemo odgovarajuću zamjenu, novi korisnik dobiva sve podatke za prebacivanje acca na svoj mail, odgovor na tajno pitanje, scan moje osobne, screenshoot profila u igri da se vidi da je samo sa monkom 2h igrano, ostale klase su na nuli.
Free STEAM key
Hostile Waters
LCT2B-A7ZZ8-W48QX
STEAM Key for FREE: Merchants of Kaidan
Life is Strange - Episode 1 Steam Key - G5Y47-NEXEQ-869M8
Thief - Steam Key - 98MMZ-76Q7C-KMZP9
Bok, imam kljuceve za ove igre pa ako je netko zainteresiran mozda za kakvu zamjenu :)
Overlord
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Red River
Hospital Tycoon
Pozdrav svima! Evo opet je vrijeme darivanja pa da malo vratim ovoj zajednici za jos jednu divnu godinu provedenu skupa.
Sve igre koje dajem su za Steam, nekaj giftovi, nekaj keyevi, nekaj url giftovi. Pa počnimo :)
1. mjesto - Shadow Warrior gift
2. mjesto - OlliOlli2: Welcome to Olliwood gift
3. mjesto - Garry's Mod gift
5. mjesto - Why So Evil Duology Pack gift
10. mjesto - Arma 2 + DLC (svi osim OA) keyevi
13. mjesto - Heavy Bullets gift
20. mjesto - The Deer gift
30. mjesto - Humble Bundle Square Enix Bundle Tier 1
40. mjesto - Humble Bundle Weekly Eye Candy 4 Tier 1
50. mjesto - Shower with your dad gift
Zadnje mjesto - UnEpic url gift
Pravila su sljedeća:
1. Najmanje 6 mjeseci na forumu sa barem 6 napisanih postova u tom vremenu
2. Ja određujem broj pravila pa ce biti samo jedno pravilo
Sretan Božić svima i sretno, izvlacenje je sutra u vecernjim satima. U međuvremenu mozda dodam jos koju nagradu, sve zavisi koliko se ljudi prijavi.
EDIT: Pretpostavljam da svi koji stisnete Hvala ulazite u bubanj
EDIT2: Dodano jos nagrada
EDIT3: Izgleda da si ne bum nis kupil ovaj sale, a da novci ne stoje bezveze na acc, dodajem jos par nagrada
EDIT4: 20:27h - zaustavljam prijave, popis dobitnika staviti cu unutar sat vremena
Evo par keyeva iz HB-a.
Tomb Raider I:
LN37V-5C483-M8H2K
Tomb Raider II:
5QNDD-L49PV-649G6
Tomb Raider III:
8D6K9-GC4X3-4FJ7G
Murdered: Soul Suspect:
MHF8T-ERYRF-2J275
Front Mission Evolved:
NZCY3-377B8-D8HLW
Gyromancer:
J76NQ-3XWJT-0DK83
Yosumin:
B4KQI-VD2NZ-YKGAH
Sretan Božić svima, uživajte.
Ho ho ho hoooly shit!
Poklanjam steam account sa sljedećim igrama (slike u prilogu). Lupi Hvala i sutra biram pobjednika.
Sretan božić!
edit: prijave su otvorene tj biram pobjednika sutra oko 13:00h
Nagradna igra je gotova, čestitam svim dobitnicima, ostalima više sreće drugi put.
1. mjesto - Shadow Warrior gift - dis4ster
2. mjesto - OlliOlli2: Welcome to Olliwood gift - Mahjongg
3. mjesto - Garry's Mod gift - Toni RAZOR
5. mjesto - Why So Evil Duology Pack gift - blankboy
10. mjesto - Arma 2 + DLC (svi osim OA) keyevi - mate123ist
13. mjesto - Heavy Bullets gift - iggy81f
20. mjesto - The Deer gift - bernie
30. mjesto - Humble Bundle Square Enix Bundle Tier 1 - Ferritin
40. mjesto - Humble Bundle Weekly Eye Candy 4 Tier 1 - viksaur
50. mjesto - Shower with your dad gift - Chichul
Zadnje mjesto - UnEpic url gift - Komunist Izet
Zamolio bih dobitnike da posalju PM i molio bih da u naslovu napisu samo koje su mjesto osvojili kako bi mi bilo lakše prilikom slanja, a u poruci molim napisati svoj e-mail na koji zele da im se dostavi poklon (neki giftovi su untradable npr.)
Poklone cu pokusat dostavit unutar 24h!
Još jednom hvala svima na sudjelovanju!
Sretan Božić
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/ne-mozete-se-sjetiti-naziva-igre/42613.aspx?page=56
Overcast - Walden and the Werewolf
LWJ90-A0C3F-FT3T2
Enemy Mind
ZZ0BQ-JKIPX-QLRR5
Nagradnjača gotova! Account ide kolegi WackyZG! Čestitam! Info češ dobit u PP i ako bude nekih poteškoča ili nejasnoča kontaktiraj me da to riješimo.
Par keyeva viška.
OVERLORD: I0Y4Q-8QBNG-P5BGC
X-BLADES: R55EG-FG5JL-APGW9
GORKY 17 (steam gift) ako nekome treba šaljem.. inače ima key na dlh.net mislim.
TALOS PRINCIPLE (-50% kupon) ako neko želi uzeti igru do 1.1.2016, dođe 2.5€ s kuponom.
Grab "Pressure" for FREE here! (50.000+ Steam keys)
kada otvorite u svojem profilu Steam Keys, pogledajte pod Pressure i lajkajte na fejsu i onda kliknite na onaj trokutić crveni da završi autentifikaciju na fejsu... i nakon toga možete zatražiti ključ