Pozdrav,evo da poklonim jednu homemade igru.Nisam znao dal da napravim novu temu al nmvz.Android igra,12+ Mb,.apk file.Slobodno skidajte i napisite misljenje.Hvala :)
https://www.dropbox.com/s/6dof37dygqlb9d/Killer_Toast.apk?dl=0&m=
....yeah. NOPE.
Pozdrav,evo da poklonim jednu homemade igru.Nisam znao dal da napravim novu temu al nmvz.Android igra,12+ Mb,.apk file.Slobodno skidajte i napisite misljenje.Hvala :)
https://www.dropbox.com/s/6dof37dygqlb9d/Killer_Toast.apk?dl=0&m=
....yeah. NOPE.
imam origin acc sa bf3, ne znam ni ja otkud mi xd, ali mi ne može na pc, pa ako neko ima neku zanimljivu igricu da se želi mijenjat neka javi. znam da je bf3 isfurao al jbg haha
Imam Guild Wars 2 i HoN, hocu mjenjat za CS:GO na Steamu.
Heroes of the Storm
1) 4ZEV9J-482F-9NJBR9-6PNV-R8PWN2
2) JVK467-GGC8-P4F6HZ-EWBT-FJX9WP
EDIT: nije steam, blizzardova igra :)
Heroes of the Storm
1) GDKH98-2CMH-C22PCX-VG96-8P2XJW
2) 2TD6DB-RFV8-ZE772B-DFR8-6WGG8C
3) GX2T44-P4N4-NWGBN4-ZHGZ-V8PR97
Uživajte.
Višak iz novog bundle-a:
Magicka: AX06K-8BD3C-P5MPL
To The Moon: ITRQW-Q0AVD-GGXL3
Ako netko ima višak STALKER Clear Sky iz ovog bundlestars bundla nek se javi za nekakvu razmjenu...
Mijenjam Magicka i Tropico 4 steam special edition za neke igre koje vam netrebaju.
Preferiram steam ili origin.
Ponude na PM.
I ja sam dobio par Heroes Of The Storm keyeva.
1) HGWXPE-B8DV-M6YMNG-KVTP-VF2PZG
2) RWTVDT-HMG7-G4F87D-WC7N-R2HWRC
3) C2XENV-WGCE-9RTG4F-JYJH-BHWJTW
4) RC8NPD-GTER-XDPTZP-X7TV-F79TKH
Jel ima tko lol acc 30lvl bilokakav sam da je 30-ti na eastu, javi te se na pm pa ćemo se dogovorit za ostalo.
Commando Jack Free Steam Key skroll dolje.
Lupite TU pa ću sutra preko random.org izabrati pobjednike i poslat im na pm keyeve od navedenih igara
East India Company
Pixel Puzzles: Japan
Litil Divil
Zamjenjeno
uzet ces malo sutra bf4 premium za ovo sto si ponudio, sve ovo ne vrijedi koliko jedan bf4 dlc, jedino titan fall nesta vrijedi
uzet ces malo sutra bf4 premium za ovo sto si ponudio, sve ovo ne vrijedi koliko jedan bf4 dlc, jedino titan fall nesta vrijedi
najbolje onda da pokloni ta 2 acc-a?
Heroes of the storm:
NXPV62-N4DZ-7RH4FY-MM4X-BK9G9F
Enjoy
Mijenjam Magicka i Tropico 4 steam special edition za neke igre koje vam netrebaju.
Preferiram steam ili origin.
Ponude na PM.
U ponudu je dodan i Civilization 3 complete edition.
keyevi poslani, ostalima više sreće drugi put
edit: SoynTech ima već AfterFall Insanity - Extended Edition pa key prosljeđujem 5. na listi
free steam key https://www.indiegala.com/store skroll dolje.
Heroes of the storm
6WK2WP-H8DZ-KXJY9M-HHDB-JG44GY
nakon ovog sljedeci ide preko random.org, stay tuned
zamjena lol acc 30+ skinova, gold okvir profila, trenutno unranked - za csgo iteme u vrijednosti oko 300kn
Mjenjam Hon,GW2 ili TF2 Iteme za CS:GO Steam Gift
Mijenjam the crew za neki fps multiplayer samo ne bf3 jer ga imam.Lp
Imam The Crew account, ponude na PM. Neki FPS, Strategija... nista iz Bundleova.
Imam The Crew account, ponude na PM. Neki FPS, Strategija... nista iz Bundleova.
Moja ponuda jos uvijek stoji,a cijena pada ;)
Moja ponuda jos uvijek stoji,a cijena pada ;)
Sta nudis za crew?Imam ti ga i ja.
Ja nudim od pocetka 100 kn maksimalno..
Ekipa imam jednu ponudu za ozbiljne igrace koji bi htjeli igrati WoW. Imam acc viska koji je u RAFu (brze dobivamo lvle, reputaciju itd.) sa mojim accom. Kupio sam sve ekspanzije osim WoDa, samo treba kupiti game time. Pa ako tko ima vremena i volje igrati samnom neka mi se javi. Znaci jedini uvjet je da se kupi game time, tj. da budem siguran da acc ne ide u krive ruke. Streamam aktivaciju koda ako treba!
imam hb link od Kane & Lynch Collection...mjenjam za nešto