Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.902.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Razmjena i poklanjanje igara

ovako ,znam da tema nije za ovo predvidena no zanima me jel itko ima steam acc s cijelim counter strike packom (i 1.6 i go).

placam preko bona ili uplate.. javite mi se na pm

Ako imate i neki stari acc bez tih igara a,ali da je stariji od 1god javite se takoder. mozemo se dog

Amber Heard <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 19:49 (res03pem).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Ovak decki, imam csgo item M4A1-S Guardian Field tested, koji trenutno vrijedi 3.60$, i zanimalo me dali bi netko mozda kupio viska https://www.humblebundle.com/weekly pa da se razmjenomo, ja njemu skin, on meni ovaj paket za 3.62$ !

javite se u pp!

I always tell the truth, even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 21:43 (mato007).
Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trebao bi fifa 15 kod ili acc imam tf2 keyeve ili za pare..

I zanima me koliko keyeva za bf4?

Dodajte me na steam: koken44 :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara
mato007 kaže...

Ovak decki, imam csgo item M4A1-S Guardian Field tested, koji trenutno vrijedi 3.60$, i zanimalo me dali bi netko mozda kupio viska https://www.humblebundle.com/weekly pa da se razmjenomo, ja njemu skin, on meni ovaj paket za 3.62$ !

javite se u pp!

Uzeo Komunist Izet, Hvala!

btw opet vi i vasi td, znam da vecina vas ovdje dolazi po free stvari i da bi rado da vam i taj m4 dam free -.-".

Najbolje bi bilo da su "Poklanjanje" i "Zamjena" igara razlicite teme jer ovdje ocito ljudi neznaju sto je razmjena.

I always tell the truth, even when I lie.
13 godina
neaktivan

Bi netko meni uzeo taj bundle?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

ako je neko zainteresiran za zamjenu, naime nudim Guild Wars 2 i the secret world obije sa kutijama i orginal dvd-ima, a zamjenio bi za diablo 3 + RoS, javit se na pm.

mrakky
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mrakky kaže...

ako je neko zainteresiran za zamjenu, naime nudim Guild Wars 2 i the secret world obije sa kutijama i orginal dvd-ima, a zamjenio bi za diablo 3 + RoS, javit se na pm.

Ja sam nudio slicnu ponudu, nema sanse da se iko mijenja, dobijes sto minusa, jer nisi ponudio za dzabe.

Darko
17 godina
DarkoKwon kaže...
mrakky kaže...

Ja sam nudio slicnu ponudu, nema sanse da se iko mijenja, dobijes sto minusa, jer nisi ponudio za dzabe.

mislim da je ok moja ponuda, dve igrice za jednu sa expanzijom, netražim da budu likovi razvijeni itd jer želim krenut otpočetka, na mojem gw ima podosta žlata i neke sam stvari plačo, tak da mi se čini ok ponuda.

mrakky
13 godina
neaktivan

Dijelim igru Gun Monkeys na Steamu, imam jednu viška. Link da vidite o čemu se radi.

Koga zanima nek stisne hvala pa ću sutra navečer negde u ovo vrijeme preko random odabrati nekog s popisa. Evo imate 24 sata da svi stignu vidjeti. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 5
13 godina

Mijenjam Far cry 3 + Blood Dragon na Uplay-u 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poklanjam Payday 2 account, kliknite "Hvala" pa cu izvuci nekog preko random.org-a večeras ili ujutro

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
10 0 hvala 39
17 godina
mrakky kaže...

EDIT: pošto su dani darivanja poklanjam uz tu zamjenu Logitech G400 mouse, potpuno ispravan, jako malo korišten jer sam nakon njega nabavio g600, smatram da je dobar trade, jedino bi bil uvjet da je osoba iz zg-a ili okolice radi lakše primopredaje i uvjeravanja da sve finkcionira.

mrakky
15 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Poklanjam Payday 2 account, kliknite "Hvala" pa cu izvuci nekog preko random.org-a večeras ili ujutro

Dosta, ovih 31 učestvuju u izvlačenju, u roku 11 minuta nakon objave već 12 učesnika bilo...

lobotomac90 kule Matozan mind_challenge Bass Jack Sparrow Lockerzboy Sheeva Gremlin144 Rakun IVOX ProTeinZ iAvenger dinos3 Komunist Izet Checola DarkoKwon Zin8 piopiospy razermario macgyver 53 ibme74 Xperiax1 Bartaul res03pem nicky.sl loz1c MasterG JasminTuzla Robocraft22 Gogy7

Edit:

Jack Sparrow imaš pp :)

Čestitam dobitniku, a ostalima više sreće drugi put :)

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 21:43 (Haker_x).
14 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Haker_x kaže...

Dosta, ovih 31 učestvuju u izvlačenju, u roku 11 minuta nakon objave već 12 učesnika bilo...

lobotomac90 kule Matozan mind_challenge Bass Jack Sparrow Lockerzboy Sheeva Gremlin144 Rakun IVOX ProTeinZ iAvenger dinos3 Komunist Izet Checola DarkoKwon Zin8 piopiospy razermario macgyver 53 ibme74 Xperiax1 Bartaul res03pem nicky.sl loz1c MasterG JasminTuzla Robocraft22 Gogy7

Edit:

Jack Sparrow imaš pp :)

Čestitam dobitniku, a ostalima više sreće drugi put :)

Tako blizu, a tako daleko. Cestitke dobitniku. :P

Never let a computer know you are in a hurry.
15 godina
neaktivan

Pošto je sinoć bilo toliko zainteresovanih za PD2 acc, dat ću još jedan, ali će ovaj put pravila biti malo drugačija, pobjednik će biti onaj koji bude posljednji na random.org listi, a ne onaj koji bude prvi.

Klikčite "Hvala" pa ću večeras izvući sretnog dobitnika preko random.org-a :)

Moj PC  
14 0 hvala 36
12 godina
Haker_x kaže...

Pošto je sinoć bilo toliko zainteresovanih za PD2 acc, dat ću još jedan, ali će ovaj put pravila biti malo drugačija, pobjednik će biti onaj koji bude posljednji na random.org listi, a ne onaj koji bude prvi.

. Ha ha to ti je dobro sad cu garant bit prvi posto sam juce bija prvi odozada
Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

STOP!
Ovih 33 učestvuje u izvlačenju
Sum_of_all_fears Bass Lockerzboy tonchy Cina_94 Kewin win4crazzy scipion ZeNGe_CRO-mt IVOX marjag Daka96 ProTeinZ iAvenger dinos3 Komunist Izet Zin8 O Jay Mahjongg drakula789 animal4444 GeraltTheWhite razermario Smretko Xperiax1 Bartaul nicky.sl max3530 markymark099 The_K loz1c JasminTuzla Robocraft22

Edit:
Kako sam i rekao, idemo obratno, Mahjongg je sretni dobitnik :D

Štiže pp :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 17:05 (Haker_x).
14 godina
neaktivan

Ajde da i ja nesto poklonim.

Imam uplay acc sa Splinter Cell Blacklist. Uzet cu metodu kao i kolega iznad, stisnite hvala i veceras ili ujutro preko random.org biram sretnika.

Sretno svima! {#}

Moj PC  
7 0 hvala 30
13 godina
neaktivan

Evo 5 ljudi javilo se za Gun Monkeys. Dobitnik je drakula789, imaš poruku {#}

EDIT: Drakula igru ima, hvala je bilo refleksno "hvala" na darivanju pa je dobitnik chrispy450

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 20:30 (GeraltTheWhite).
Moj PC  
14 0 hvala 9
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

Ajde da i ja nesto poklonim.

Imam uplay acc sa Splinter Cell Blacklist. Uzet cu metodu kao i kolega iznad, stisnite hvala i veceras ili ujutro preko random.org biram sretnika.

Sretno svima! {#}

30 ljudi sudjeluje, popis sam uzeo u 9:00,

a dobitnik je: mind_challenge

Ostalima vise srece drugi put. {#}

16 godina

Ajde da sam i ja jednom nešto ovdje uhvatio.{#}

Hvala 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Mijenjam LOL acc za neki Hearthstone acc.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mijenjam steam acc sa CoD black ops, Burnout paradise, Crysis 2 maximum edition, Dead space, Medal of honor 2010, Metro 2033 i Mirror's edge za steam acc sa Cod mw2 ili mw3. Gratis cu dati i origin acc sa Battlefield 3 :D

5 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mjenjam FC4 gold edition na Uplay accountu, za neku noviju igru slične vrijednosti ili za battlenet account sa wow-om i WoD DLC-om.

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina "www.mrcine.org" Hrvatski multigaming klan, 10godina djel
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 2:32 (Skillzor70).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mijenjam sljedece accounte:

Origin:MOH

Steam:DAYZ,MAX PAYNE 3

Steam2:ARMA3,COD MW2

bump

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 12:27 (marjag).
13 godina

Mijenjam WoW account sa ekspanzijama do Pandi + Diablo 3 za nesto u slicnoj vrijednosti. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo da napravim mali božićni giveaway, dijelim 5 igara (nisu baš nešto al hebiga, džabe su {#})

Znači dobitnik se izvlači preko random.org a vas molim da glasate koja vam je bolja od koje da znam koju igru da dodjelim od prvog do petog mjesta. I naravno tko želi sudjelovati u giveawayu neka stisne hvala, glasati i prijaviti se možete do ponoći danas a objava dobitnika je sutra ujutro.

igre su:

2 Always Sometimes Monsters
2 Anachronox
5 Blackguards
41 Tesla Effect: A Tex Murphy Adv
5 Full Mojo Rampage
Moj PC  
20 0 hvala 46
12 godina
neaktivan

u izvlačenju sudjeluju:

Father_Dougal   amd freak   Kordy   Matozan   midzan21   WithSkill   Looka   izvone   Nisam Ja,Nisi Ti   rokonja   Haker_x   nul-3   tonchy   Cina_94   Rakun   JuXo   dis4st3r   Cican   Smucek   win4crazzy   ZeNGe_CRO-mt black&white   Daka96   BloOm3R!   Tomek.Klc   DarkoKwon   O Jay   drakula789   Jassko   prostbroj   Smretko   macgyver 53  L1nNk   Hurki   viksaur   nicky.sl   ivanoman   The_K   RaskoIjnikov   SoynTech   Robocraft22 Gogy7

prva nagrada je prema vašim glasovima Tesla Effect, peta će biti Anachornox. Izvlačim sutra oko 10 (ako se probudim {#}).

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 0:14 (markymark099).
Moj PC  
15 0 hvala 10
12 godina
neaktivan

Izvlačenje je završeno a ovo su rezultati:

Igre stižu uskoro na pp {#}

Moj PC  
16 0 hvala 7
15 godina

Hvala najljepsa i ovdje, download ide vec :)

You better run, you better take cover!
Moj PC  
4 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice