- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super si! :)
Imam Dirt 3 key,može nešto u zamjenu.
Ponude slati na PM.
Mijenjam zoo tycon ( xbox 360 ) za neku drugu originalku na xboxu ili pc igru
Imam: (steam)
ARMA 2
Brothers Tale of Two Sons gift
UFO:Afterlight
Alpha Prime
Arma Tactics
Ponude u PP (moze i csgo case keyevi)
Pozdrav
imam sniper elite v2 na steam, volio bih zamjenu za Assassins creed 3
Sonic & All-Stars Racing Transformed Steam Steam Gift
Imam i Firefall key isto ide u zamjenu... nije steam key, aktivira se na http://www.firefallthegame.com/
Mijenjam za nešto, ponude u box
up up, ponude u box
Mijenjam iduće igre (sve idu na Steam), ponude na PP:
Ravaged
Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor -> jedan zajednički key iz humble bundlea
Red Faction: Armageddon Path to War DLC
Titan Quest
Take On Helicopters
UFO: Afterlight
Alpha Prime
ARMA Tactics
Fish Fillets 2
Carrier Command: Gaea Mission
Overlord, Overlord: Raising Hell, Rise of the Argonauts, Operation Flashpoint: Dragon Rising, Operation Flashpoint: Red River -> jedan zajednički key iz humble bundlea
BUMP
i dalje aktivno...
Imali li netko steam key za red orchestra 2. Meni je komp bio na servisu i nisam bio u prilici da si nabavim key pa ako ima netko tko je pokupio a da mu stoji i netreba,neka me kontaktira u PM
nisi mogao pokupit key već igru vezat sa steam account
nisi mogao pokupit key već igru vezat sa steam account
da sam mogao nebi tu sada molio, što da ti kažem nego da sam se sj**o
Gdje bih po nekoj normalnoj lovi mogao prodati Steam sa više od 100 igara i 50 DLC-ova.
Ima kvalitetnih i novih naslova od Rusta,DayZ-a,FM 2014, CS:GO, Gas Guzzlers Extreme,Torchlight 1,2,
Gdje bih po nekoj normalnoj lovi mogao prodati Steam sa više od 100 igara i 50 DLC-ova.
Ima kvalitetnih i novih naslova od Rusta,DayZ-a,FM 2014, CS:GO, Gas Guzzlers Extreme,Torchlight 1,2,
ljudi baš i ne kupuju više accountove od igara, jedino možda uspiješ mijenjati za nešto drugo
evo jedan mirrors edge na poklon. ako tko zeli nek si zeme
origin:
6HNN-BCSF-339E-GR4P-V9YR

Nudim origin acc sa: bf3 ili steam sa: cod black ops,cs go,metro 2033,alien swarm,company of heroes (opposing fronts,tales of valor),darksiders,red faction armagedon za igricu Euro truck Simulator 2
Mjenjam origin acc sa Battlefield 3 , crysis 2 , dead space , dead space 3 , popolus , medal of honor , mirrors edge , the sims 3 i nfs world :D
mjenjam ga za titanfall i jos neka igrica po dogovoru :)
Mjenjam origin acc sa Battlefield 3 , crysis 2 , dead space , dead space 3 , popolus , medal of honor , mirrors edge , the sims 3 i nfs world :D
mjenjam ga za titanfall i jos neka igrica po dogovoru :)
NFS World je F2P.
znam.
Evo par key-eva za Origin. Neka bude iznenadenje koja je igra
GWWW-CACN-4MCW-BQ2U-KLXN
CPVM-9ZHP-F36P-9LNJ-EFY5
B6XF-8PDB-WHCR-D86K-PMTR
EDE6-QWTK-XLZQ-WHPL-LWRF
DDV5-GTWR-YSWQ-4W7Y-2TEC
99AJ-K76S-C4SQ-U47P-NYVS
D655-UR83-C43W-8GYY-5SJ4
8FG8-LJ68-8V3T-YNE5-4KK6
Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe Edition
This email contains a product key that will grant you a game key for a 20% discount* on the purchase of Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe Edition on Origin. Your key can only be used once.
Step 1: Go to store.origin.com
Step 2: Add Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe Edition to the shopping basket
Step 3: In the shopping basket enter your unique code into the Promo Code box and click 'Apply'
Step 4: Proceed through the check-out to complete your order
p6wntyapvvthxw
evo ako treba nekome
ostalo mi s kupona od 7950
ako netko treba imam 2 Dead Island Epidemic gifta na steamu pa ako se igra nekom mogu poslat :)
EDIT:otišla oba.
Imam Origin sa Battlefield 4 Battlefield 3 premium Battlefield bad company 2 + vijetnam dlc, Dead space 3 ,crysis 2 maximum,medal off honore sims 3 itd
Posudio bi iznajmio za neki steam, origin ili uplay acaunt ili ključeve treba mi nabit skil u bf4
bf3 ima oko 70%otključanog oružja i svega
Zanimaju me igre tipa -----------samo primjeri!
Need For Speed Shift 2
,TOCA RACE DRIVER 2
WRC i ostale
Sleeping dogs, Max Payne 3, BioShock 2 ,Homefront ,Tomb Raider
Hitman Absolution i još 99%igara koje nisam odigro još.
Ponude u inbox

Nudim origin acc sa: bf3 ili steam sa: cod black ops,cs go,metro 2033,alien swarm,company of heroes (opposing fronts,tales of valor),darksiders,red faction armagedon za igricu Euro truck Simulator 2
Itko,netko ?
GEARCRACK Arena - GD9G4-7LMDY-975AR-8UOVN-TDURO
Star Wars the Old republic account sa ekspanzijom i brdo otključanih stvari na accountu mijenajm za neku igru,ponude pp
imam uplay acc sa far cry 3 koji nisam ni igrao a morao sam aktivirat kupon od 7950 da ne propadne ...pa mjenjam ...nije moj tip igre...ako netko ima kakav rpg
Može li netko uzeti jeftinije FIFU 14 sa Origin Mexico, Brazil, Indija?Možemo se dogovoriti preko PM-a.