Prestanite uništavati video igre, inicijativa

poruka: 16
|
čitano: 3.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

European Citizens' Initiative - Online Collection System - Stop Destroying Videogames

Uglavnom, do kraja srpnja bi trebalo skupiti 1M potpisa da se pokrene inicijativa, da npr. kada se ukine podrška od strane proizvođača/publishera za neku online igru, da će dati SW za servere na raspolaganje zajednici, tako da se igre mogu i dalje igrati.

https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home

Na to me upozorio sin koji uživa u FF XIV, ali slažem se da treba držati igre na životu!

Potpisao sam sa imenom/prezimenom i OIB-om.

Moj PC  
10 0 hvala 4
15 godina
Re: Prestanite uništavati video igre, inicijativa

Popunio prije tjedan-dva, nisam se sjetio okačiti na forum.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2025 11:38 (kratos091).
17 godina

Samo za info, uspjeli su probiti 1M "potpisa".

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Da, ali treba skupiti još, vjerojatno će biti dosta nepravilnih
16 godina
Ja sam potpisao prije koji tjedan, al treba jos potpisa skupit. Ima jedno 20-30% nevazecih u prosjeku
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina

"For a European citizens' initiative to be valid, it must obtain at least one million valid signatures and meet the minimum thresholds in at least seven countries. "

Ne radi se samo o milijun "potpisa". 

0 0 hvala 0
15 godina

Ne znam na što aludiraš, ali ako je na ovaj dio sa "seven countries", to je sigurno ispunjeno, ako sam ga ja iz Hrvatske potpisao :D

Jedino može biti problem ako je puno, npr. Amera potpisalo, jer je par kanala na YT pokrilo temu u zadnjih par tjedana.

16 godina

Ja sam ovo isto potpisao, ima sigurno koji tjedan.

Navodno se developeri bune, ali...

Također krenule su izjave kao "ako si dao pare, ne znači da si vlasnik " i svašta nešto, pa onda i kontra poruke "ako plaćanjem nisi kupio, onda piratiziranjem nisi ukrao" i bla bla, aktiviralo je puno rasprava online.

Također sam negdje vidio inicijativu protiv Nintendo, gdje ti udaljeno mogu brikati konzolu, uzeti account, ...

Zanimljivo na tržištu digitalnih stvari, bitno je izboriti se na vrijeme... Kao ne možeš protiv lobya velikih, ali mi smo ti koji ih financiraju... treba to zapamtiti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 mjeseci
protjeran

Nema frke, samo neka idu sa politikom buying ain't owning, pa će plakat kad se svi prebacimo u piratski zaljev. 

0 0 hvala 0
15 godina

Yeah, nek se samo bahate, Ubisoftov update user agreementa:

Glasajte novčanikom, to će ih najviše naučiti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 mjeseci
protjeran
kratos091 kaže...

Yeah, nek se samo bahate, Ubisoftov update user agreementa:

Glasajte novčanikom, to će ih najviše naučiti.

Znači Shadows, Outlaws i Skull & Flops ih nisu ništa naučili. A dobro meni paše, njihov pederluk od igri ionako ne plaćam niti konzumiram, dobre su samo za ismijavanje. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2025 11:57 (filip_medo).
3 godine
protjeran
TomoR kaže...

Samo za info, uspjeli su probiti 1M "potpisa".

peticije za igrice probile 1M

a odvjetnik Reiner Fuellmich koji se je za cijeli svijet i sve nas borio protiv korona ludila, nije skupio ni 100 tisuca da ga se oslobodi iz zatvora

kakva sramota

14 godina

Ja ću potpisat da mu se produlji kazna ako treba, pomahnitali teoretičar zavjera.

3 godine
protjeran

djeluje sprica

1 1 hvala 0
12 mjeseci
Ctune kaže...

djeluje sprica

Pusti djecu da se vesele, stvarno sam vidio svakakve bedastoće ali bilo kakve peticije u vezi video igara su vrh, nema dalje.

Brate mili ako ti ne paše politika određenih izdavačkih kuća onda ne kupuj njihove igre, ne može biti jednostavnije.

To su privatne firme, mogu radit što žele sa svojim proizvodom.

Neki ljudi stvarno nemaju pametnijeg posla...

17 godina

Lolčina, ovo je vama nekima normalno, je'l. Platite, pa oni odluče da morate uništiti i fizičku kopiju ako oni prekinu support...

The company has updated its EULA, which now states that those who own the product must destroy all the copies at all costs.

"You and UBISOFT (or its licensors) may terminate this EULA, at any time, for any reason. This EULA will terminate automatically if You fail to comply with any of the terms and conditions of this EULA. Upon termination for any reason, You must immediately uninstall the Product and destroy all copies of the Product in Your possession."

https://www.reddit.com/r/gaming/comments/1ltwu7p/ubisoft_wants_gamers_to_destroy_all_copies_of_a/

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice