Moze mi neko preporucit igru s odlicnom pricom i atmosferom i da ima barem solidnu grafiku
Mafia 2 - najbolja atmosfera i prica dosad u igrama, bar meni, grafika vrhunska
Max payne 3
neznam sta vise
Moze mi neko preporucit igru s odlicnom pricom i atmosferom i da ima barem solidnu grafiku
Max payne 3
neznam sta vise
Portali, Mass Effect, Bioshockovi, Spec Ops: The Line, Dramfall: The Longest Journey od starijih Fahrenheit. Omikron, Monkey Island 3, The Longest Journey, Homeworld, ispati se prožvakati grafiku.
Max payne 3
neznam sta vise
Odigraj par starijih igara i znat češ.
CPU: P4 3GHz
RAM: 1GB
GPU: ATI Radeon 9200 SE
Upravo završio Oblivion, može neka igra koju mogu pokrenut s dobrom pričom?
Hvala, poz!
Anno serijal -> koliko znam ovo spada u neku ratnu strategiju?
Cities XL ->^previše opcija^^
Cities in Motion ->nerazumjem igru, mogu sagraditi vozila i nekoliko građevina i to je to.
SimCity -> nemaš osječaja za ekonomiju
Ima li ekonomskih strategija? Ali, baš ekonomskih, da dovodiš turiste avionom/brodom da vidiš da izlaze iz aviona/broda ILI barem da vidim da šeću po gradu, idu na plažu itd. Tražim baš ekonomsku igru. Googlao sam 2 dana i nijednu nisam našao. Jedno je strategija gradnja grada, a drugo ekonomska strategija.
Cities in Motion ->nerazumjem igru, mogu sagraditi vozila i nekoliko građevina i to je to.
Ima li ekonomskih strategija? Ali, baš ekonomskih, da dovodiš turiste avionom/brodom da vidiš da izlaze iz aviona/broda ILI barem da vidim da šeću po gradu, idu na plažu itd. Tražim baš ekonomsku igru. Googlao sam 2 dana i nijednu nisam našao. Jedno je strategija gradnja grada, a drugo ekonomska strategija.
TROPICO 4, najbolja igra iz te kategorije!!! ja igram stalno, tj uvijek svakih par dana mi dode da igram malo
mozes sve, gradis svaku pojedinu zgradu, odredujes place i stanarinuljudima u pojedinim zgradama..... sve mozes
http://www.hcl.hr/recenzije-tropico-4-pc-x360-589-18.html#komentar32231
EDIT: tropico 4 je i gradnja i jako razvijena ekonomska strategija, imas izvoz, uvoz, od koga, komu, sto se smije uvest sto ne, turizam...
Daleko je Anno od ratne strategije... miljama, ali ako ti je Cities XL prekompliciran Tropico bi ti bio taman.
pokušao sam tropico i nešto me zahebava, nisam uspio riješiti problem. guglao sam, ali nemam sreče....
Ima li kakva (dobra) igra u fazonu star trek ili star wars, ne mora biti uopće povezana s tim serijalima - dakle imaš svoj space ship, lutaš svemirom, skupljaš resurse, biješ se s drugim rasama, kupuješ novi brod, nadograđuješ ga i slično. Mislim prvenstveno na igre koje se mogu igrati solo, a ne u multiplayeru i/ili online.
System requirements nisu bitni. :)
Ima li kakva (dobra) igra u fazonu star trek ili star wars, ne mora biti uopće povezana s tim serijalima - dakle imaš svoj space ship, lutaš svemirom, skupljaš resurse, biješ se s drugim rasama, kupuješ novi brod, nadograđuješ ga i slično. Mislim prvenstveno na igre koje se mogu igrati solo, a ne u multiplayeru i/ili online.
Freelancer, ak nisi igrao definitivno probaj..... ima još jedna slična no nemogu se sjetit imena
Max Payne 2 , Half-Life 2 + Episode One & Two , Far Cry , Mafia , Dino Crisis 2 , Bioshock 1 & 2 , Brothers in Arms Hell's Highway , Alan Wake ...
Moze preporuka avanture s dobrom pricom i solidnom grafikom da ju mogu pokrenuti.
P.S. PoP-e i Lare Croft sam preso
Hvala
Moze preporuka avanture s dobrom pricom i solidnom grafikom da ju mogu pokrenuti.
Hvala
san andreas, mafia, max payne 2
Borderlands, Far Cry, Just Cause 2, Myst III:Exile, Mount & Blade:Warband, Spore...
Hvala
Tražiš Action/adventure igru, a ne avanturu...probaj Assassins Creed ili Legacy of Kain: Soul Reaver(grafika nije na razini,ali klasik je to ipak).
Hvala
Devil May Cry : Dante's Awakening , Devil May Cry 4 , Prototype !
Jel postoji forza motosport 4 za komp?
Jel postoji forza motosport 4 za komp?
Nazalost ne,samo za XBOX 360!
Freelancer, ak nisi igrao definitivno probaj..... ima još jedna slična no nemogu se sjetit imena
X2 i X3 su jedino sta mi pada na pamet da je slicno Freelanceru
evo mene opet :D.. gledam na youtubu likovi vrti cod4 na grafi koju ja iam bez problema..imam windows 7 64 bit..kad igru instaliram izbaci mi neki ubyten..? (Intel GMA3100)..ak stavim windows xp..bi li mogao onda pokrenut igru?
edit: sry ak sam promasil temu
Molim preporuku igara za ubit dosadu
intel pentium 4
1gb ram
gt 630 ddr3 1gb 128bit
Dino Crisis 2 , Half-Life 2 , Overlord 1 & 2 , GTA San Andreas , Mafia , NFS Most Wanted , Max Payne 2, Far Cry ...
Sve sam to igrao osim overlord ali mi se ne svida.Nest drugo
igrao sam i mass effect na ovom kompu bilo je malih lagova kad je gusto ali igrivo i prosao sam cijelu igrciu
Homeworld, Syberia, Omikron, The Longest Journey, To The Moon, Grim Fandango, Silent Hill 2.
Dual Core E6600 , RAM 4 GB ,
ATI AMD HD6670 512MB ,
Za ovu konfiguraciju ... preporucite sve igre ...znaci i pucacinu i voznju i avanturu sve eto sto ste igrali i sto je dobro ;)
HVALA !
Assassin's Creed serijal
Mass Effect serijal
Crysis serijal (Crysis 2 ti nece ic kako treba)
Call of Duty serijal
Nfs Hot Pursuit 2010
Dirt 2, Dirt 3
The Walking Dead the game
Mafia II
Splinter Cell Conviction
Civilization V
StarCraft II . . .
Moze Preporuka nekih CO-OP igara za moj komp.. komponente po MOJ PC !