Preporuka igara za vaše računalo izdvojena tema

poruka: 5.256
|
čitano: 809.161
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Preporuka igara za vaše računalo
chich kaže...

Moze mi neko preporucit igru s odlicnom pricom i atmosferom i da ima barem solidnu grafiku

Mafia 2 - najbolja atmosfera i prica dosad u igrama, bar meni, grafika vrhunska

Max payne 3

neznam sta vise

LooooooL
16 godina
neaktivan
chich kaže...

Moze mi neko preporucit igru s odlicnom pricom i atmosferom i da ima barem solidnu grafiku

Portali, Mass Effect, Bioshockovi, Spec Ops: The Line, Dramfall: The Longest Journey od starijih Fahrenheit. Omikron, Monkey Island 3, The Longest Journey, Homeworld, ispati se prožvakati grafiku.

MARKOcVp kaže...
chich kaže...

Mafia 2 - najbolja atmosfera i prica dosad u igrama, bar meni, grafika vrhunska

Max payne 3

neznam sta vise

Odigraj par starijih igara i znat češ. 

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
Preporuka igara za vaše računalo

CPU: P4 3GHz

RAM: 1GB

GPU: ATI Radeon 9200 SE

Upravo završio Oblivion, može neka igra koju mogu pokrenut s dobrom pričom?
Hvala, poz!

.... ... .--. / -.. --- / --. .-. --- -... .-

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Anno serijal -> koliko znam ovo spada u neku ratnu strategiju?

Cities XL ->^previše opcija^^

Cities in Motion ->nerazumjem igru, mogu sagraditi vozila i nekoliko građevina i to je to.

SimCity -> nemaš osječaja za ekonomiju

Ima li ekonomskih strategija?    Ali, baš ekonomskih, da dovodiš turiste avionom/brodom da vidiš da izlaze iz aviona/broda ILI barem da vidim da šeću po gradu, idu na plažu itd. Tražim baš ekonomsku igru. Googlao sam 2 dana i nijednu nisam našao. Jedno je strategija gradnja grada, a drugo ekonomska strategija.

14 godina
protjeran
Havoc75 kaže...

Cities in Motion ->nerazumjem igru, mogu sagraditi vozila i nekoliko građevina i to je to.

Ima li ekonomskih strategija?    Ali, baš ekonomskih, da dovodiš turiste avionom/brodom da vidiš da izlaze iz aviona/broda ILI barem da vidim da šeću po gradu, idu na plažu itd. Tražim baš ekonomsku igru. Googlao sam 2 dana i nijednu nisam našao. Jedno je strategija gradnja grada, a drugo ekonomska strategija.

TROPICO 4, najbolja igra iz te kategorije!!! ja igram stalno, tj uvijek svakih par dana mi dode da igram malo

mozes sve, gradis svaku pojedinu zgradu, odredujes place i stanarinuljudima u pojedinim zgradama..... sve mozes

http://www.hcl.hr/recenzije-tropico-4-pc-x360-589-18.html#komentar32231

EDIT: tropico 4 je i gradnja i jako razvijena ekonomska strategija, imas izvoz, uvoz, od koga, komu, sto se smije uvest sto ne, turizam...

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 21:13 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan
Havoc75 kaže...

Daleko je Anno od ratne strategije... miljama, ali ako ti je Cities XL prekompliciran Tropico bi ti bio taman.

13 godina
protjeran

pokušao sam tropico i nešto me zahebava, nisam uspio riješiti problem. guglao sam, ali nemam sreče....

17 godina
neaktivan

Ima li kakva (dobra) igra u fazonu star trek ili star wars, ne mora biti uopće povezana s tim serijalima - dakle imaš svoj space ship, lutaš svemirom, skupljaš resurse, biješ se s drugim rasama, kupuješ novi brod, nadograđuješ ga i slično. Mislim prvenstveno na igre koje se mogu igrati solo, a ne u multiplayeru i/ili online.

System requirements nisu bitni. :)

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.

0 0 hvala 0
15 godina
Maximus kaže...

Ima li kakva (dobra) igra u fazonu star trek ili star wars, ne mora biti uopće povezana s tim serijalima - dakle imaš svoj space ship, lutaš svemirom, skupljaš resurse, biješ se s drugim rasama, kupuješ novi brod, nadograđuješ ga i slično. Mislim prvenstveno na igre koje se mogu igrati solo, a ne u multiplayeru i/ili online.

Freelancer, ak nisi igrao definitivno probaj..... ima još jedna slična no nemogu se sjetit imena 

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
15 godina
chich kaže...

Max Payne 2 , Half-Life 2 + Episode One & Two , Far Cry , Mafia , Dino Crisis 2 , Bioshock 1 & 2 , Brothers in Arms Hell's Highway , Alan Wake ...

Music As A Weapon !!
14 godina

Moze preporuka avanture s dobrom pricom i solidnom grafikom da ju mogu pokrenuti.

P.S. PoP-e i Lare Croft sam preso

Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Maky007 kaže...

Moze preporuka avanture s dobrom pricom i solidnom grafikom da ju mogu pokrenuti.

Hvala 

san andreas, mafia, max payne 2

LooooooL
13 godina
neaktivan

Borderlands, Far Cry, Just Cause 2, Myst III:Exile, Mount & Blade:Warband, Spore...

15 godina
Maky007 kaže...

Hvala 

Tražiš Action/adventure igru, a ne avanturu...probaj Assassins Creed ili Legacy of Kain: Soul Reaver(grafika nije na razini,ali klasik je to ipak).

Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff will make you a god damned sexual Tyrannosaurus, just like me. - Blain Cooper
14 godina
No live forever 1,2 malo starije igre ali vrhunski naslov kojega se svakako isplati odigrati!
15 godina
Maky007 kaže...

Hvala 

Devil May Cry : Dante's Awakening , Devil May Cry 4 , Prototype !

Music As A Weapon !!
14 godina
odjavljen

Jel postoji forza motosport 4 za komp?

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
footballer kaže...

Jel postoji forza motosport 4 za komp?

Nazalost ne,samo za XBOX 360!

14 godina
neaktivan
dis4st3r kaže...
Maximus kaže...

Freelancer, ak nisi igrao definitivno probaj..... ima još jedna slična no nemogu se sjetit imena 

X2 i X3 su jedino sta mi pada na pamet da je slicno Freelanceru

Shhhh!! My common sense is tingling!!
14 godina
neaktivan

evo mene opet :D.. gledam na youtubu likovi vrti cod4 na grafi koju ja iam bez problema..imam windows 7 64 bit..kad igru instaliram izbaci mi neki ubyten..? (Intel GMA3100)..ak stavim windows xp..bi li mogao onda pokrenut igru? 

edit: sry ak sam promasil temu {#}

www.youtube.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 13:21 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Molim preporuku igara za ubit dosadu 

intel pentium 4

1gb ram

gt 630 ddr3 1gb 128bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dino Crisis 2 , Half-Life 2 , Overlord 1  & 2 , GTA San Andreas , Mafia , NFS Most Wanted , Max Payne 2, Far Cry ...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sve sam to igrao osim overlord ali mi se ne svida.Nest drugo

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 17:10 (lovvro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

igrao sam i mass effect na ovom kompu bilo je malih lagova kad je gusto ali igrivo i prosao sam cijelu igrciu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pozdrav, imam laptop acer aspire 5750ZG intel pentium b960 dual core 2.20ghz, 4 gb rama, nvidia geforce 610M 1gb.
trebala bi mi preporuka neke igre sa dobrom pričom, ne neke bezveze tipa oblivion,
skyrim... od igara (po meni ) sa dobrom pričom igrao sam : half life serijal, fahrenheit, witcher, da:o, mass effect 1, dreamfall tlj...probao sam alan wake-a ali očito je laptop preslab jer je totalno ne igriv. žanr nije bitan ( rpg, fps ili avantura). hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Homeworld, Syberia, Omikron, The Longest Journey, To The Moon, Grim Fandango, Silent Hill 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dual Core E6600 , RAM 4 GB ,

ATI AMD HD6670 512MB ,
Za ovu konfiguraciju ... preporucite sve igre ...znaci i pucacinu i voznju i avanturu sve eto sto ste igrali  i sto je dobro ;)

HVALA ! 

AmericaNNo'
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Assassin's Creed serijal

Mass Effect serijal

Crysis serijal (Crysis 2 ti nece ic kako treba)

Call of Duty serijal

Nfs Hot Pursuit 2010

Dirt 2, Dirt 3

The Walking Dead the game

Mafia II

Splinter Cell Conviction

Civilization V

StarCraft II . . .

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
deus ex : human revolution, zanima me jeli igra optimizirana dobro i hoće li biti igriva nanvidiji 610M, game data base kaže da grafička ne prolazi, a na you tubu vidim da sa istom grafičkom igra odlično ide na medium postavkama, pa eto da ne bacam 250 kn bzvz...hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze Preporuka nekih CO-OP igara za moj komp.. komponente po MOJ PC !

V.Pintarić
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice