PES turniri u Hrvatskoj

poruka: 10
|
čitano: 4.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PES turniri u Hrvatskoj

Nisam znao gdje staviti ovu temu pa sam je stavio ovdje.Saznao sam da u Hrvatskoj potoje turniri u PES-u.Pa imam par pitanja za osobe koje znaju nešto o tome.

1.Jeli se održavaju turniri?

2.Od koliko se godina može igrati turnir?

3.Gdje se održavaju?

4.Kada se održavaju?

loser1296

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES turniri u Hrvatskoj

1. Odrzavaju se

2. Nema neke odredjene granice

3. U Profilu, HGSpotu, Velesajam sto se tice ZG a zadnji je bio u Splitu, vecinom su to turniri sa vecim brojem igraca(vise od 100) pa su i vece nagrade

4. Kada organizatori tak odluce, zadnji je bio prije mjesec i po dva, mislim da se ceka novi nastavak PES-a pa ce bit opet.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 19:53 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PES turniri u Hrvatskoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PES turniri u Hrvatskoj
eZo kaže...

1. Odrzavaju se

2. Nema neke odredjene granice

3. U Profilu, HGSpotu, Velesajam sto se tice ZG a zadnji je bio u Splitu, vecinom su to turniri sa vecim brojem igraca(vise od 100) pa su i vece nagrade

4. Kada organizatori tak odluce, zadnji je bio prije mjesec i po dva, mislim da se ceka novi nastavak PES-a pa ce bit opet.

Hvala!

loser1296
15 godina
neaktivan

Jesi li možda registriran na HCL forum?

loser1296
17 godina

@loser1296

savijet koristi tipku uredi da nebi dobio ban odma jel previse spamas

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
neaktivan
PES turniri u Hrvatskoj
Evo, mislim da je ok mjesto da predstavim Playomania weekend - PES turnir koji će se održati krajem 5. mjeseca u Splitu pod medijskim i djelomično organizacijskim okom Playomanie uz poveći broj sponzora. Nagradni fond premašuje 12 000kn, a biti će i dva partya od kojih jedan obuhvaća druženje sa Klik djevojkama ;)

Sve u svemu, koga interesira ovo, detalji na linku ispod

http://www.playomania.com/novosti/playomania-weekend
People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care

0 0 hvala 0
15 godina
PES turniri u Hrvatskoj

steta sto je u Splitu...oce bit sta u Zagrebu?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES turniri u Hrvatskoj

Pa ono, za ljude koji nisu iz Splita i okolice postoji mogućnost smještaja po povoljnoj cijeni. Dakle cijeli vikend, 394kn ako se ne varam. Znaci za te pare imas dva noćenja te doručak i ručak. S time da je to kraj 5. mjeseca tako da to možeš smatrati odlaskom na more te posjetiti Bačvice. :D

U vezi ostalih gradova, ono, sve je moguće. Za sada je prerano govoriti o tome.

People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 12:42 (Deadwalker).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES turniri u Hrvatskoj

Puno mi je dati za vikend ..MIslim cijene su pristupačne ali se neisplati..:Vjerujem da je turnir u ZG-u da bi bilo više ,puno više ekipe...složite tako nešto na velesajmu u nekom paviljonu pa da vidite :)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice