Nova Assassins Creed igra

poruka: 10
|
čitano: 2.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Nova Assassins Creed igra- Assassins Creed 5?

Evo juce je bio intervju sa Jade Raymond iz ubisoft torontoa i izjavila je da rade na novoj ac igri. To bi mogo bit AC Risin Phoneix ili mozda potpuno novi nastavak AC 5. Što mislite

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Smijurija. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nova Assassins Creed igra- Assassins Creed 5?
Lopoc kaže...

Smijurija. 

Slazem se,ali nebi se cudio da je istina.Danasnje igre izlaze kao na pokretnoj traci.Tuzno ali istinito.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 17:09 (Square Enix).
12 godina

Ako će ići po prošla dva nastavka, najavu novu igre možemo očekivati, tj. prvi trailer, možemo očekivati oko 5. ožujka, što je za manje od mjesec dana. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 16:05 (Lopoc).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina

AC teško da je "mrtav konj" ali nije isključeno da neće još dugo ako nastave ovoliko da ga eksploatišu. Da sednu i naprave dobar brainstorming, izaberu lep period, napišu kvalitetnu priču, bilo bi sjajno. Skoro sam odigrao Liberation i pozitivno se iznenadio. Različite persone su mi sjajna i logična stvar - nadam se da idu u sledeći "veliki" AC, čime bi se dodala i nova dimenzija gameplayu.

Iskreno, i sam sam se pitao da se nisam možda zasitio AC-a kroz poslednjih par nastavaka, ali sam sam sebi dao odgovor kad sam pre par dana ponovo počeo da igram AC2. Iako sam ga prešao već barem dva puta, iznova se oduševljavam koliko je sve u toj igri lepo i zanimljivo. Definitivno postoji problem sa trenutnim štancovanjem ogromnih količina AC sadržaja. Ubi kao pokušava da održi nivo tako što paralelizuje posao na više studija, čime se manje više postiže da naslovi provode u izradi neku pristojnu količinu vremena, ali tu nastaje drugi problem: oni nemaju pet vrhunski talentovanih timova koje mogu da alociraju na AC. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jeli moderator moze promijenit naslov teme u Assassin's Creed V

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neka ostavi nova Assassin's Creed igra tako da ne mora mijenjat svako pola godine. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pogledajte dok ne uklone

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Tema za AC 5 (AC: Unity) je već neko vrijeme aktivna pa se priključite ukoliko naletite na nešto zanimljivo, i usput predlažem da ova tema bude za AC:Comet koji bi također trebao ove godine u prodaju za konzole starije generacije.

Evo c/p za Comet

"Ako je suditi po informacijama koje su se pojavile na Redditu, AC: Comet bi trebao biti smješten oko 1758. godine na području atlantskog oceana. Glavni lik navodno se zove Shay i mornar je koji izda svog kapetana. No mnogo interesantnije od toga jest to što bi Shay trebao biti Templar. To bi značilo da ćemo po prvi puta u AC serijalu imati prilike kontrolirati člana protivničkog kampa. Doduše, znamo da to nije sasvim točno, ali pod tim dakako mislimo na glavnog lika koji bi bio Templar. Haytham Kenway, koji je i sam član tog reda, trebao bi se ponovno pojaviti u igri, kao i Edwardov prvi časnik Adewale."

Izvor: HCL

EDIT: I zanimljiv članak u kojem se navodi poveći broj platformi na koje bi Comet trebao izaći (do sad se spominjao samo Xbox360 i ps3)

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 8:28 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice