Nešto što bi vas moglo zanimat (made by me)

poruka: 5
|
čitano: 3.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znaci moj video u kojem izdvajam 5 najskupljih igara ikad. Ima par dana da sam napravio ovaj channel i radit cu uglavnom usporedbe izmedju igara, pjevaca, bendova itd. kao i top 5 ili top 3 stvari :) Bilo bi mi drago kad bi ste bacili koji lajk ili sub, puno mi znaci :)

Evo video i recite jel vam se svidja

ps: Zanemarite neke greske, ovo sam uglavnom radio na brzinu

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 12:51 (Lukanator22).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sub :)

A sad malo kritike.

Naslov pogrešno navodi, očekivo sam igre samo iz 2013. Ako misliš reći općenito onda staviš "up to 2013", "until November 2013" ili "all time".

Sviđa mi se što gameplay nije iz trailera, ali recimo vrijeme je predugo, staviš činjenicu koliko košta i onda 30+ sec gameplay igre, osim cijene ubaci još neku zamiljivu činjenicu ili triviu oko te igre, recimo koliko je u proizvodnji, kolika je dobit te igre (jel se isplatila izrada) itd, čist neke sitnice, ne moraju biti točne u 2 decimale.

Ali za prvi top 5 video jako dobro.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 13:01 (stickman1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nešto što bi vas moglo zanimat (made by me)

Fala puno! Bit ce jos videa na slicnu temu, al stavio sam 2013 list jer sam mislio kao sve do 2013 godine. Al neka haha :) Te kritike su mi puno pomogle tako da hvala. 

17 godina

Evo jos jedna kritika :)

Prica, jednostavno u ovakvim videima mi fali price.

Ne mora to biti nista previse, ono tko je napravio igru, kolika je cijena i koliko je zaradila i 6mjeseci/godinu. Inace dobra zamisao.

jos jedna stvar zadnji klip traje puno duze od ostalih ili mi se cini

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nešto što bi vas moglo zanimat (made by me)

U ovaj video nisam iskreno ulozio puno truda, radio sam na brzinu iako vegas trazi da radis oko ovako malog videa 2 sata -.- haha.. bit ce puno boljih videa jos

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice