lista auta sa dostupnim modificiranjima
cesto pitanje... :D
lista auta sa dostupnim modificiranjima
cesto pitanje... :D
a kad dolazi na pc ?.
ozb haha imam za konzolu,a nisam nešto pratio kad dolazi za pc.
Na originu vam je NFS besplatan za probati tj imate 10 sati za odigrati!lp
cudan problem sa igrom,sve bude dobro određeno vrijeme i onda odjednom nema ceste na određenim mjestima i samo krene auto padati,gledao sam po netu dosta ljudi ima taj problem ali nigdje rijesenja.
jbga demo verzijalp
problem je u tome što sam kupio igru i onda mi se to dešava haah,hocu novce nazad
dok te ne baniraju je sve u redu, ja se premisljam oko buduceg kupovanja igre, kupio sam GTA V i komponente za komp, sve skupa oko 3000kn, da bi sad dobio 2 bana za redom, za apsolutno nista i ne sljive me iz supporta, dakle tako rec bacen novac, a htio sam kupit ovaj nfs :( sad kad citam ovakve stvari, ne kupuje mi se nikako, pas mater...
skinuo onih 10h triala, igra je fora da, ali se cesto dogodi da teren nestane i auto propadne...
nego imam par pitanja:
- kad bi se isli nac frend i ja u igri, kako to funkcionira? jel ga ja vidim na mapi istoj, ili postoje vise kao sessiona? da li se onda mozemo u istoj utrci utrkivati, slati invajtove za trke/evente/slikavanja ili je lutrija pogoditi istu trku/session?
- da li je netko kad je zavrsio trial isao kupiti igru/key, da nastavi dalje? se uopce nastavlja igra (save game) ili se krece ispocetka? kako se nastavlja? da li se upise key negdje u igri ili kako?
- igra li tko sa G27? na koliko stupnjeva imate namjesten volan? probao sa 450, jos uvijek mi malo previse, mislim da je 270 cisto ok
LJudi kakav je vama fps, meni je prosjek 45, pada i na 30, razmisljam da izbrisem igru zbog ovoga.
1080p, sve na high bez AA, prosjek je preko 70fps-a(average), dakle jako dobro!kod tebe bi to trebalo biti barem 30+% bolje...
meni na ultra bio izmedu 15 (rijetko) i 30, pa sam smanjio na high i imam 50-60 konstantno
nego mene vise brine ono propadanje auta kroz cestu na random dijelovima i odjednom iza zavoja...jel ima toga u kupljenoj igri? plus ona pitanja gore sta sam napisao :)
ja taj problem imam u kupljenoj igri.Negdje sam procitao da je problem u win10
problem je sta imam win7 :D
Ima tko iz ZG tko me je voljan ugostiti i dati mi 10 min u igri? :D
Probao sam 95% svih trkaćih igara ikad, samo nfs 2015 nisam. :(
Plačam pivom. :D
Ima tko iz ZG tko me je voljan ugostiti i dati mi 10 min u igri? :D
Probao sam 95% svih trkaćih igara ikad, samo nfs 2015 nisam. :(
Plačam pivom. :D
Platis origin access 4 eura, jeftinije nego pivo.
Ma stvar je da nemam karticu trenutno.. pivo mi više odgovara. :) Makar nije hitno, čisto ako se netko javi - ok. Ako ne - nema neke štete.
origin daje dzabe 10h igranja, ja igram i nisam platio...
stavis slider na grip i to je to, na drift auto previse boci
dakle da cu ic pokrenut igru i origin mi izbacuje da moram ubaciti key ako mislim igrat dalje ili kupit igru...nece pokrenuti nikako...a imam jos malo manje od 8h preostalog...wtf?
koje su dobre pouzdane stranice za kupnju keyeva?
Meni nikako igru ne želi pokrenuti.
Na sredini loada mi izbaci DX error i to je to.
Probao sam i druge verzije drivera, i druge drivere, i reinstalaciju istih, i čišćenje s onim DDU, i ništa.
Win 8.1.
Što još da probam?
gornji problem rijesio sa Ricom sa supporta, kralj mi u 3min pregledao account, resetirao ga, vratio me natrag na 10h i sve radi kao prije :)
i danas ostvario 1. pobjedu ikad, u driftu...ja, manu i jos 3-4 igraca ovako...cijelo vrijeme 4.-5. sam bio, zadnji zavoj prije ravnice nekih 10-15 sekundi prije isteka vremena odvozio savrsen drift i popeo se na 1. mjesto :D
ponovit cu ona pitanja sta sam gore napisao, ako tko zna, ako se tko susretao s time, neka napise
- kad bi se isli nac frend i ja u igri, kako to funkcionira? jel ga ja vidim na mapi istoj, ili postoje vise kao sessiona? da li se onda mozemo u istoj utrci utrkivati, slati invajtove za trke/evente/slikavanja ili je lutrija pogoditi istu trku/session?
- da li je netko kad je zavrsio trial isao kupiti igru/key, da nastavi dalje? se uopce nastavlja igra (save game) ili se krece ispocetka? kako se nastavlja? da li se upise key negdje u igri ili kako? rijeseno sa Ricom iz supporta, odgovor je DA, upise se kod i nastavis dalje
- igra li tko sa G27? na koliko stupnjeva imate namjesten volan? probao sa 450, jos uvijek mi malo previse, mislim da je 270 cisto ok
hvala :)
Nije loša igra ali stalno nakon nekih 15-20 min igranja ima CTD (Win 10) ili teksture nestanu pa propadnem kroz asfalt. Jako iritantno
kanta.
Boja felgi ne prati auto, očajna boja.
Užas. Kako mu nije neugodno tako pred svima?
heheh to mi je bilo u cilju ipak je to nfs