- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odigrao demo Darknessa 2, stvar se čini kao perverzija od igre.
Između ostalog krasi je neka čudna cell shading grafika, ludilo izgleda, optimizirana je do bola, a engine je sam po sebi dosta brz, zvukovi su malo slabiji ali ništa previše.
Jako zabavna stvar.
Odigrao demo Darknessa 2, stvar se čini kao perverzija od igre.
Između ostalog krasi je neka čudna cell shading grafika, ludilo izgleda, optimizirana je do bola, a engine je sam po sebi dosta brz, zvukovi su malo slabiji ali ništa previše.
Jako zabavna stvar.
Od kuda si skinuo demo,ja ga skidam za ps3 ali bi htio na pc-u odigrat a nigdje ga nisam našao il za pc nije izašao? :O
evo konačno igre koja će me držati prikovanog uz miša, slušalice i monitor kao nekad Far Cry!!!!
baš volim takve questove na otvorenom gdje imaš solo misije......igre gdje pucaš po gradovima su mi premonotone (Crysis 2 recimo)
EDIT - evo još malo snajperske ljepotice!!! sviđa mi se što na kraju svake misije ti da postotak pogodaka, koliko je bilo "headshot"a, i koliko si otkrio "secreta"
Koja je to igra?
Koja je to igra?
sviđa ti se ambijent???
vidiš onu kokicu na prezadnjoj slici koju pripremam za večeru? Si čuo za serious Sam?? (e, to ti nije Serious Sam by Croteam)
Koja je to igra?
Sniper ghost warrior je igra, samo sto te ovaj malo trolla :D
Pretamno i prejake boje za moj ukus.
Znam da ovo pitanje nije vezano za temu ali koji program koristite za snimanje gameplay-a u igrama osim Frapsa jer on nije besplatan?
Znam da ovo pitanje nije vezano za temu ali koji program koristite za snimanje gameplay-a u igrama osim Frapsa jer on nije besplatan?
Možeš xfire, iako neznam koliko je to dobra ideja u zadnje vrijeme.
Zašto nije dobra ideja snimat XFIREOM?
Ja ne koristim XFIRE jer mi igre štekaju snjim.
A koje igre mogu snimati xfireom?
Znate još koji dobar?
A koje igre mogu snimati xfireom?
Možeš snimat šta oš, ne samo igre s Xfireom.
Njemu šteka iz izgleda nepoznatog razloga jer ima dosta jak komp.
Pa FPS mi je isti s XFIREOM i bez, ali s Xfireom mi igre baš trzaju i usporavaju. Ne kod svih igrara kod nekih. I čim ugasim Xfire štekanje ode. Malo sam surfao ima još ljudi s tim problema. A developeri iz Xfirea samo znaju reć turn off xfire in game.
recimo cudan slucaj imam sa bf 1942 igra radi normalno 15 min al nakon toga fps padne da to nije normalno (ispod 15)
Mass Effect 2: Lair Of The Shadow Broker. Spoiler Warning: vidi se shadow broker
Da ne radim novi post: Jos malo ME2, ovaj puta Project Overlord DLC