Trenutno igram neke nove igre s prijateljima iz razreda, imam 5 pobjeda i 2 poraza (uhvatilo nas je neko ludilo) i ponosno sam prvi na rang listi.
Probajte i vi.
Trenutno igram neke nove igre s prijateljima iz razreda, imam 5 pobjeda i 2 poraza (uhvatilo nas je neko ludilo) i ponosno sam prvi na rang listi.
Probajte i vi.
Probajte i vi.
LOL,kakvi komentari
LOL,kakvi komentari
Zamislim se...
nakon skoro više od 4 godine ponovno malo zaigrao Gran Turismo 4
evo koja slika
to na emulatoru?
evo koja slika
to na emulatoru?
nije, ps2
Shift 2
Kakva grafika u pm.
Mnoštvo "igara" na jednome mjestu.
Deus ex nije igra.To je igretina
sorry
evo koja slika
Nevjerojatna igra,nisam je ni prestao igrat od kad je izasla.Svaki tjedan barem 2-3 utrke/time trial.Fascinantno kako nakon 6 godina ta igra i dalje izgleda sjajno
evo koja slika
Nevjerojatna igra,nisam je ni prestao igrat od kad je izasla.Svaki tjedan barem 2-3 utrke/time trial.Fascinantno kako nakon 6 godina ta igra i dalje izgleda sjajno
hbg ja sam prestao jer mi je prdnuo laser na plejki i nisam mogao igrat čak ni originale
ovo sestra od dečka donijela ps2 i njegov oriđiđi gt4 pa sam malo zaigrao
evo koja slika
hbg ja sam prestao jer mi je prdnuo laser na plejki i nisam mogao igrat čak ni originale
ovo sestra od dečka donijela ps2 i njegov oriđiđi gt4 pa sam malo zaigrao
Nadam se da cete skuzit! Da vidimo kolko ste pametni!
skuzio sam odavno, ali nisam htio spamat u topicu, sta si ti napravio
Koja je to igra (tenis)?
Koja je to igra (tenis)?
Virtua Tennis 4.
To bi trebao biti reket?