Najbolji score iz igara

poruka: 7
|
čitano: 1.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Najbolji score iz igara

Eto, da se više ne zatrpava tema "Najbolji screenshotovi iz igara" s scoreovima, i da više ne ratujete i vrijeđate se tamo radi potencijalnog offtopica, evo vam jedna tema gdje možete se hvaliti scoreovima iz bilo kojih igara.

Ja ću stavit koji stariji, u zadnje vrijeme uopće ne fotkam ingame.

CoD:BO CoD:BO
MW2 MW2
MW2 MW2
MW2 MW2
CoD4 CoD4
BF:BC2 BF:BC2
Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najbolji score iz igara
doxy kaže...

Eto, da se više ne zatrpava tema "Najbolji screenshotovi iz igara" s scoreovima, i da više ne ratujete i vrijeđate se tamo radi potencijalnog offtopica, evo vam jedna tema gdje možete se hvaliti scoreovima iz bilo kojih igara.

Bez uvrede ali ja sam u prvom postu svoje teme naveo da je ok stavljati scoreove, svađa nastaje zbog korisnika, a ne zbog pravila koja sam naveo pri otvaranju teme.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
protjeran
thuglife kaže...
doxy kaže...

Bez uvrede ali ja sam u prvom postu svoje teme naveo da je ok stavljati scoreove, svađa nastaje zbog korisnika, a ne zbog pravila koja sam naveo pri otvaranju teme.

I gdje je problem?

Malo je retardirano u tvojoj temi gledat scoreove i slične gluposti, jer naslov teme je najbolji SS iz igara, a ne "najbolje k*rčenje u igrama. Kad odem u tu temu, gledam neke fine screenove, a ne tuđe scoreove, ljepše je da je odvojeno.

16 godina
neaktivan
Najbolji score iz igara

Provlem je u tome što score i jeste slika iz igre, a može biti i jako dobra slika ako je impresivan.

Banalan primjer, često igram COD 4, i uvjek mi je drago kada netko posta neku sliku sa dosta visokim scoreom iz četvorke.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Najbolji score iz igara

Kaj si se našao uvrijeđen? Dobivaš proviziju na posjete u temi?

LoL, ak ti se ne sviđa zaobiđi, trolanje je nepoželjno...mislim, znaš i sam.

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbolji score iz igara

Nisam se našao niti malo uvrijeđen, ili zakinut, iskreno puca mi neka stvar za to što netko radi po forumu, ako ti toliko znači dajem ti prava i na svoju, sad imaš dvije, život ti je ispunjeniji.

Jedina stvar koju sam ja rekao jest da je glupo imati dvije iste teme, a sad me ni za to nije briga.

( A i tema ti je odlično počela, ode cijela stranica, nigdje slike ).

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
thuglife kaže...

Nisam se našao niti malo uvrijeđen, ili zakinut, iskreno puca mi neka stvar za to što netko radi po forumu, ako ti toliko znači dajem ti prava i na svoju, sad imaš dvije, život ti je ispunjeniji.

Jedina stvar koju sam ja rekao jest da je glupo imati dvije iste teme, a sad me ni za to nije briga.

( A i tema ti je odlično počela, ode cijela stranica, nigdje slike ).

Kak i nebi kad si krenuo lavinom spama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice