ovako dok igram fifu kad mi komp napravi ful neku akciju kao da mi se ubrza sve,kao da malo,tu i tamo mislim sitno zatrza
vjerovatno kao renda
iskljucio sam rendering u opcijama na of, ima lov med i high
sad mi je malo usporilo se,u normalu,ali tu i tamo jos kao da trzucka ili laga,tak nesto,neznam tocno kak da vam objasnim
nadam se da zna neko o cemu bi mogao biti problem
uljucen mi je wait for ysinc i ono za ati card users,igram na 1920x1080
i igram football life protiv kompa i sad ima da mozes kao player igrati kao coach i player i kao manager
ja igram na player i sad me pita kojeg cu igraca pravoga ili svoga,ja sam uzeo kaku
ali neznam di prije tekme ja mogu namjestiti formaciju tima svojega,kalendar ide idu dani dodje dan kad je tekma i idem plejati,ima sve ono samo nema di da foermaciju namjestim,neg moram kak
mi komp namjesti.
i ne radi player bio na desnoj gljivi od gamepada,kad hocu da vidim ocjene od pojedinog igraca,zasto ne radi???
inace gamepad mi je speedlink strike black,ps2 kopija.
to i di mogu namjestiti da saltam igrace na ljevoj gornjoj tipci,to bi bio L1 na playstationu,tu mi je na pc ta komanda na L2
zasto????
eto tih par problema imam
bio bih zahvalan ako bi mo mogao neko znati rjesenje tih par problema
ako ima neki fix za tih par problema molio bih link ili stranicu di da skinem
i jeli moguce da imam transfere od svih igraca u momcadima kao sto su u stvarnosti,nemam orginal igru
ak ima di za skinuti ili caka neka za to isto bi volio da mi neko zna reci kako sve to da rjesim
MOLIM VAS POMOĆ!!! Help pls
unaprijed se zahvaljujem

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)