Molim vas par odgovora FIFA 12

poruka: 3
|
čitano: 1.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Molim vas par odgovora FIFA 12

ovako dok igram fifu kad mi komp napravi ful neku akciju kao da mi se ubrza sve,kao da malo,tu i tamo mislim sitno zatrza

vjerovatno kao renda

iskljucio sam rendering u opcijama na of, ima lov med i high

sad mi je malo usporilo se,u normalu,ali tu i tamo jos kao da trzucka ili laga,tak nesto,neznam tocno kak da vam objasnim

nadam se da zna neko o cemu bi mogao biti problem

uljucen mi je     wait for ysinc i ono za ati card users,igram na 1920x1080

i  igram football life protiv kompa i sad ima da mozes kao player igrati kao coach i player i kao manager

ja igram na player i sad me pita kojeg cu igraca pravoga ili svoga,ja sam uzeo kaku

ali neznam di prije tekme ja mogu namjestiti formaciju tima svojega,kalendar ide idu dani dodje dan kad je tekma i idem plejati,ima sve ono samo nema di da foermaciju namjestim,neg moram kak

mi komp namjesti.

i ne radi player bio na desnoj gljivi od gamepada,kad hocu da vidim ocjene od pojedinog igraca,zasto ne radi???

inace gamepad mi je speedlink strike black,ps2 kopija.

to   i di mogu namjestiti da saltam igrace na ljevoj gornjoj tipci,to bi bio L1 na playstationu,tu mi je na pc ta komanda na L2

zasto???? 

eto tih par problema imam

bio bih zahvalan ako bi mo mogao neko znati rjesenje tih par problema

ako ima neki fix za tih par problema molio bih link ili stranicu di da skinem

i jeli moguce da imam transfere od svih igraca u momcadima kao sto su u stvarnosti,nemam orginal igru

ak ima di za skinuti ili caka neka za to isto bi volio da mi neko zna reci kako sve to da rjesim

MOLIM VAS POMOĆ!!! Help pls

unaprijed se zahvaljujem

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Molim vas par odgovora FIFA 12

sta niko da pomogne,pa govore da je ovaj bug online forum najbolji u hr(kao i casopis,iako meni nisu losi ni VIDI a nije ni  PC Chip za bacit)

sto vise njih to bolje,i nextlevel casopis je ok

no to nije bitno

sta niko nezna ili ne zelite pomoći,toliko fakera tu ja igram fifu 12 ko lud,znam sve,a vidi..

niko da pomogne

pomalo sam razocaran

ljudi sta vam je

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 11:44 (igor1311).
14 godina
neaktivan
Re: Molim vas par odgovora FIFA 12
Ako se ne varam, imas opcenitu temu za FIFU 12 pa probaj tamo pitati.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice