Lista odigranih igara 2011.

poruka: 3
|
čitano: 2.012
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

nadam se da ta tema ne postoji...eto htio bih otvoriti temu da malo vidimo vaša razmišljanja,dojmove,razočaranja i ocjene pojedinih igara koje ste igrali ove 2011. godine :)

Ovdje možete postavljati vaš popis igara koje sad igrate ili koje ste već prešli do kraja...

Eto mog popisa:

PC

Call of duty Modern Warfare 2

- igru sad igram samo radi multiplayera 9/10

PES 11

- najbolja nogometna simulacija na pc.Možda bi im dobro došlo da imaju više klubova kak ima fifa. 9/10

Tribes Vengeance

- gledao sam malo na netu neku pucačinu koja je bila dobra 2004.tak bezveze i izbacivalo mi je van samo Half Life 2 i onda sam ugledao Tribes i kad sam počeo igrati mislil sam si onak boring i tak(danas smo zbilja svi već razmaženi grafičkim napretkom i igrama poput Crysisa),ali sam na ipak promjenio mišljene o igri i mogu reći da je priča igre i te kako odlična 7/10

Grand theft auto San Andreas

- najbolji GTA kojeg je Rockstar games izdao,jednostavno epic nad epicom 11/10 {#}

Duken Nukem Forever

- eh moj Đuka,meni apsolutno razočaranje 2011.godine,čekali smo ga punih 13 godina i onda nam daju tak nešto,dobro ima u igri nekih zbilja zabavnih stvari,ali za igru koju čekaš 13 godina je to premalo 6/10

Xbox 360

FIFA 11

- najbolja nogometna simulacija na konzolama 9.2/10

Gears of War 2

- svaki ljubitelj xboxa mora barem jednom u životu odigrati barem jedan Gears of War.To je igra koja ima sve,mačo muškarce,kull naoružanje,gameplay je solidan i protivnici su 

Grand theft auto 4

- drugi najbolji GTA poslje San Andreasa,likovi su epski,priča je epska,atmosfera je epska,detalji su isto epski,jedino pomalo iritantno u igri su pozivi prijatelja koji te zovu svakih 5 minuta 9,7/10

L.A. Noire

- apsolutni hit ove godine,već sam prije samog izlaska igre bio poprilično oduševljen,ali nakon odigranih glavnih i sporednih misija ostao sam puff 9.5/10

Bulletstorm

- inovativni gameplay,odlična prikazan svijet i protivnici,ali priča sama po sebi loša 6.5/10

Shadows of the Damned

- igra mi se dojmila,kako nebi kad na igri rade Mikami tvorac Resident Evil seriala i Devil May Cry serijama i Yamaoka koji je radil glazbu za Silent Hill 8/10

PS2

God of war

- početak ovog serijala sam gledao skeptično,ali nakon odigrane igre,mogu reći epic 9/10

God of war 2

- meni osobno miljenik normalno poslje GTASA na PS2,gameplay je super,priča je odlična,a radi se i o grčkoj mitologiji koju ja obožavam 10/10

PSOne

Metal Gear Solid

- po meni nedvojbeno jedna od najboljih igara na jedinici,mislim da mi je to već 7 put da sam prošao igru,nedvojbeno epic 10/10

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 14:11 (brunchy1608).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

PC:

Crysis 2== Razočaroa se u više pogleda. Skoro pa nikakva poveznica sa prvim djelom u smislu priče, promjena setting-a.

DiRT 3 = Vrlo zadovoljan u večini segmenata. Eventualno je se MP mogao bolje organizirati. I retardirani GFWL.

Mislim da je to to što sam igrao ove godine.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lista odigranih igara 2011.
Ranko Kukumar kaže...

PC:

Crysis 2== Razočaroa se u više pogleda. Skoro pa nikakva poveznica sa prvim djelom u smislu priče, promjena setting-a.

DiRT 3 = Vrlo zadovoljan u večini segmenata. Eventualno je se MP mogao bolje organizirati. I retardirani GFWL.

Mislim da je to to što sam igrao ove godine.

Ja opće nisam ni pokušao igrati Crysis 2.Ja sam još uvijek u Crysis 1 svijetu gdje je sve u vegetaciji {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice