nadam se da ta tema ne postoji...eto htio bih otvoriti temu da malo vidimo vaša razmišljanja,dojmove,razočaranja i ocjene pojedinih igara koje ste igrali ove 2011. godine :)
Ovdje možete postavljati vaš popis igara koje sad igrate ili koje ste već prešli do kraja...
Eto mog popisa:
PC
Call of duty Modern Warfare 2
- igru sad igram samo radi multiplayera 9/10
PES 11
- najbolja nogometna simulacija na pc.Možda bi im dobro došlo da imaju više klubova kak ima fifa. 9/10
Tribes Vengeance
- gledao sam malo na netu neku pucačinu koja je bila dobra 2004.tak bezveze i izbacivalo mi je van samo Half Life 2 i onda sam ugledao Tribes i kad sam počeo igrati mislil sam si onak boring i tak(danas smo zbilja svi već razmaženi grafičkim napretkom i igrama poput Crysisa),ali sam na ipak promjenio mišljene o igri i mogu reći da je priča igre i te kako odlična 7/10
Grand theft auto San Andreas
- najbolji GTA kojeg je Rockstar games izdao,jednostavno epic nad epicom 11/10
Duken Nukem Forever
- eh moj Đuka,meni apsolutno razočaranje 2011.godine,čekali smo ga punih 13 godina i onda nam daju tak nešto,dobro ima u igri nekih zbilja zabavnih stvari,ali za igru koju čekaš 13 godina je to premalo 6/10
Xbox 360
FIFA 11
- najbolja nogometna simulacija na konzolama 9.2/10
Gears of War 2
- svaki ljubitelj xboxa mora barem jednom u životu odigrati barem jedan Gears of War.To je igra koja ima sve,mačo muškarce,kull naoružanje,gameplay je solidan i protivnici su
Grand theft auto 4
- drugi najbolji GTA poslje San Andreasa,likovi su epski,priča je epska,atmosfera je epska,detalji su isto epski,jedino pomalo iritantno u igri su pozivi prijatelja koji te zovu svakih 5 minuta 9,7/10
L.A. Noire
- apsolutni hit ove godine,već sam prije samog izlaska igre bio poprilično oduševljen,ali nakon odigranih glavnih i sporednih misija ostao sam puff 9.5/10
Bulletstorm
- inovativni gameplay,odlična prikazan svijet i protivnici,ali priča sama po sebi loša 6.5/10
Shadows of the Damned
- igra mi se dojmila,kako nebi kad na igri rade Mikami tvorac Resident Evil seriala i Devil May Cry serijama i Yamaoka koji je radil glazbu za Silent Hill 8/10
PS2
God of war
- početak ovog serijala sam gledao skeptično,ali nakon odigrane igre,mogu reći epic 9/10
God of war 2
- meni osobno miljenik normalno poslje GTASA na PS2,gameplay je super,priča je odlična,a radi se i o grčkoj mitologiji koju ja obožavam 10/10
PSOne
Metal Gear Solid
- po meni nedvojbeno jedna od najboljih igara na jedinici,mislim da mi je to već 7 put da sam prošao igru,nedvojbeno epic 10/10