Mass Effect, po treći puta prelazim, ovaj put na insanity i s DLC-evima.... Igra je i dalje zakon...
...I kao i većina ljudi, čekam Brink...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam, možda sam u krivu, al nije li LOTRO besplatan od nedavno?
je besplatan je u US ... tamo je odnedavno free to play .. ali prica se da su pustili taj f2p i da nisu popravili neke bugove ...
sada bih trebao i u EU doci f2p ... ali popravit ce te sve bugove i sta ti ja znam :D
Neznam, možda sam u krivu, al nije li LOTRO besplatan od nedavno?
Je na US serverima. Treba doci i na EU servere, ali mi se uistinu ne ceka + stvarno je bijedna cijena bila u igri, a drago mi je kada kupim tako neku kvalitetnu igru + ekspanziju cu ionako morati kupit, a i f2p tj. trial period od 14 dana mi je istekao pa sam sa original igrom dobio jos mjesec dana free igranja tako da mi je ok. Ako do onda ne dode f2p uzimam si pretplatu, ali sa ekspanzijom cu dobiti ionako opet jos mjesec dana free igranja pa nema brige....
dead rising 2 - dosta teška igra,onog prvog bosa nikako da ubijem
Malo sam opet počet igrati WarCraft 3, nostalgiju mi je potaknuo članak u PlayZone časopisu u vezi filma Warcraft koji bi trebao izaći 2013. A što se dojmova tiče - vidim da su par novih patcheva stavili, balans igre se puno promjenio u ovih zadnje tri godine pogotovo kod Humana. Ali kao sam si nabavio PS3 u navedenom časopisu sam vidio i najavu za The First Templar pa ću si to odmah ugrabiti čim izađe jer mi je tematika predobra.
NFS Shift - nisam znao da je ovako dobar, možda i najbolji nfs uopće.
Mass Effect - po drugi put, mislim da netreba trošiti riječi.
Evo opet igram po meni najbolji FPS Quake 4. Ne mogu se naigrat ove sjajne pucacine
Prešao sam je najmanje 3 puta, baš je brutalna počinješ misliti da su ljudi ništa drugo nego ukrasi na zidovima i mazivo za stroggovu mašineriju.
Srećom naučili smo mi stroggove tko je glavni
Dečki, jel imate original? Ja imam da bacimo koju partiju ako ste za :)
Kanim proc Enslaved na xboxu 360, a usputno civilization 5 na kompu, a tu su mi jos zanimljivi Halo Reach i f1 2010.. ni sam neznam kaj bi prvo...
Kanim proc Enslaved na xboxu 360, a usputno civilization 5 na kompu, a tu su mi jos zanimljivi Halo Reach i f1 2010.. ni sam neznam kaj bi prvo...
HALO Reach definitivno
baš sam prešao CoD 2.
ja trenutno cod 5 , za sad nije loše
Trenutno igram sljedeće:
Dragon Age Origins: to zapravo igram vec jaaako dugo. Milion questa, a ja rpg-eve igram polako i temeljito. Uz obveze koje imam, to se poprilično otegnulo Uglavnom, prezadovoljan 8.5/10
Grand Theft Auto 4: drugi prelazak. Apsolutno remekdjelo 9.7/10
AC- Prvi dio, jednostavno je super :) Baš mi se sviđa, sloboda kretanja je fantastična...
Zavrsio lotr conquest za nekih 5 sati igre, mozda i manje, sad neznam sta cu. Cekam da mi lotro shadows of angmar dođe pa to jos mjesec dana besplatno igrati, i cekati f2p
Just Cause 2 - prelazim po prvi put i za sad mi se jako sviđa, vidjet ćemo kaj bude kasnije. Mislim da se neću ražočarati.
Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition - također prelazim po prvi put... dojmovi su zasad ok... moglo je i bolje ali dobro je... vidjet ćemo još...
Moze neka partija, zasto ne
Evo opet igram po meni najbolji FPS Quake 4. Ne mogu se naigrat ove sjajne pucacine
Prešao sam je najmanje 3 puta, baš je brutalna počinješ misliti da su ljudi ništa drugo nego ukrasi na zidovima i mazivo za stroggovu mašineriju.
Srećom naučili smo mi stroggove tko je glavni
Dečki, jel imate original? Ja imam da bacimo koju partiju ako ste za :)
Moze neka partija
Dodaj na xf pa cemo bacit: vedran1987
prošao sam cod 5 , po meni najbolji kraj od svih codova , ona zgrada u zadnjem levelu je prezakon uređena ..puna detalja kao bioshocku , za prelazak mi je trebalo 5 sati ..ocjena 4/5
Instalirao Aliens vs. Predator. Vec presao mod sa marincem. Veoma kratka ali meni osobno dobra pucacina.
Autentican zvuk puske kao iz osmog putnika, a i sve ostalo je poprilicno originalno uradjeno.
Evo sad poceo sa alienom, cisto da vidim kako izgleda
Instalirao Aliens vs. Predator. Vec presao mod sa marincem. Veoma kratka ali meni osobno dobra pucacina.
Autentican zvuk puske kao iz osmog putnika, a i sve ostalo je poprilicno originalno uradjeno.
Evo sad poceo sa alienom, cisto da vidim kako izgleda
I ja isto skidam sada.
Ja prašim Left 4 Dead 2 neprestano. Neki dan sam kupio original i stalno ga igram online. Već 11 sati imam kako kaze Steam^^
Quake 1 i F1 grand prix.
condemned, počeo tek, ali mi se sviđa atmosfera. Stalno napeto i živčano :D
CoD WaW..4 puta poceo i nikad zavrsio ali ovaj put je odluka pala i ide se do kraja
Bas sam zavrsio misiju na pacifiku il di vec..ugl gunner si u avionu i prilicno je intersantno zato sto se moras selit po avionu na druge topove.
Samo mi je nekako pre lagan, igram na mid a u principu skoro pa najvise koristim noz lol
Ai i je zatucan do kraja...dodem im iza leda i sve ih pobijem,a mozda me jedan skuzi.
Pricu si nikak nemrem povezat i to me malo hebe, grafika mi je ok (pogotovo eksplozije kad te tenk roka), a gameplay sam po sebi je codlike ofkors.
U globalu Oke igra
7/10
ovako, igram stalker shadow of chernobyl ali sa ovim modom ... s kojim me par stranica prije upoznao kolega megamass2000. DO NEBA TI HVALA!!!
ovaj, mod tj skupina modova je nesto najbolje sto se desilo ovom nastavku.. ne znam odakle da pocmem.. od grafike, koja pokazuje pravu moc engine-a.... izgleda prosto nevjerovatno, drugacije, bolje.. nema one yebene distance fog, sve se vidi lijepo. novi modeli oruzja - vise nisu one low level texture, nego odlicni i detaljni modeli preuzeti iz RL. novi zvukovi, retusirane neke anomalije id. itd. puno bi nabrajao sad graficke ljepote..
sto se tice A.I. e tek sad mozete igrati i stealth kako spada, neprijatelji vise nemaju pseci sluh i orlovo oko. rekao bih, puno realnije reagiranje neprijatelja...
dodatne funkcionalnosti : repair kit, ne kupuje se nego nalazi na mrtvim tjelima i moze se iskoristiti samo jednom. i trader u 100 rad baru mislim da popravlja iteme i jos jedan lik ali sam zaborravio koji... jucer sam tek poceo igrat i nism jos stigao do bara.
sleeping bag - da, sad mozemo ubit oko na koji sat (tocnije na 1, 3 ili 9 sati). ali ne bilo gdje. morate pripazit da je lokacija koliko toliko sigurna, negdje na otvorenom- NE. Ipak je to zona.
teleport - o da, nema vise dosadnog tumaranja vamo-tamo. sad se lijepo teleportirate ( u biti je fast travel) do svih kljucnih tocaka na mapi (iz mape u mapu ne ide ali i ovo je super-duper)...
3rd person view, u biti je bezkorisno ali ajde cisto iz fore da vidite model svog igraca. bezkorisno je zato jer ironsight nis ne zumira a i crosshair nestane, tako da u biti nikako ne pomaze nego odmaze kad ni ne znate gdje nisanite...
e, jos jedna vazna stvar. dani su dosta duzi, ne mislim na svijetlo dana nego ingame dan dosta duze traje, tj sati sporije prolaze, sto je u biti dobro jos zbog sljedeceg, questovi i dalje imaju rok ispunjenja ali sad je taj rok 4 dana, umjesto dosadasnja 2 i uzimajuci u obzir da dani i noci duze traju nema vise failed questova jer nismo stigli na vrijeme donijeti rep od pseudodoga.
mislim, ima jos brdo noviteta da ih sve nabrajam zato ako koga zanima malo vise procitajte ma onon linku sto se sve modalo. ovo je nesto prosto nevjerovatno tj ovakav je stalker trebao biti
postoji jos i clear sky complete mod a koliko sam skuzio call of pripyat je u izradi (valjda)...
skrinove od silnog uzbudjenja nisam poslikao
LOTRO -> prezarazan i ne odvajam se od njega.
- imam jos par novih igara, ali sa obzirom da udaram po LOTRO u slobodno vrijeme ne znam kada ce na ostale igre doci red.
CoD WaW..4 puta poceo i nikad zavrsio ali ovaj put je odluka pala i ide se do kraja
Bas sam zavrsio misiju na pacifiku il di vec..ugl gunner si u avionu i prilicno je intersantno zato sto se moras selit po avionu na druge topove.
Samo mi je nekako pre lagan, igram na mid a u principu skoro pa najvise koristim noz lol
Ai i je zatucan do kraja...dodem im iza leda i sve ih pobijem,a mozda me jedan skuzi.
Pricu si nikak nemrem povezat i to me malo hebe, grafika mi je ok (pogotovo eksplozije kad te tenk roka), a gameplay sam po sebi je codlike ofkors.
U globalu Oke igra
7/10
Black Cats, jedna od boljih, ali nažalost jedna od onih koje nisu podržane u Co-Opu