-da? Primjećujem...
Smisao foruma je? Zar nije rasprava, zar nije razglabanje i ovakvih sitnica? Mora biti da sam krivo razumio što je forum ili tema. Pa please, pouči me.
Ako nisam u pravu OK, sorry. (nravno, svi smo subjektivni, pa tako i ja ponekad pomislim da znam sve, često griješim..)
Inače, masa je pametna i u pravu? Argumenti? ''zna se što je download''? .. igranje bez kupnje? Zar je potrebno nabrajati koliko ima legalnog-besplatnog?
Zar je ikome u ITu potrebno crtati razliku između downloada i krivičnog djela?
Naravno da je smisao foruma rasprava. Ali toliko trubiš o tim razlikama i samo se vrtiš u krug a ne kažeš apsolutno ništa novo što bi doprinjelo raspravi.
Masa nije pametna ni u pravu, nitko to ne tvrdi, kao što nitko ne tvrdi da je download kao download nelegalan. Ne znam gdje si to pročitao.
Kad spominjemo "skidanje igara" u ovoj ili sličnim temama, naravno da ne mislimo na sam čin preuzimanja datoteke s weba, mislim da će se svi (osim možda tebe) u ovoj temi s time složiti.
Inzistiraš na preciznosti koja ovdje nije toliko potrebna. Ne moraš biti lumen da bi znao da download sa Steama npr nije nelegalan, a još jednom - nitko to ni ne tvrdi.
Čemu konstantni offtopic?
Može karton svima koji na ikoji način krše neko pravilo foruma?
?!
(ne kratim citat, tek da se ne gubi nit..)
Tema je 'propast gaminga zbog piratizacije' ili naslov ...
Unutar teme konstantno tupim (rekao bi imam-iznosim mišljenje), da je kompletan gaming s piratima glavni pokretač PC industrije proteklih 30 godina. Do sad je gaming rastao, raste i dalje. -kontra argument?
Tema je direktno povezana s Crytekovom objavom krađe bete, kao i gubitcima izazvanim piratizaciojom, te da će zbog toga prestati izdavati PC verzije... -pokazalo se kao običan spin, Idući tjedan demo.
Dali si ti unutar teme? prolistaj malo svoje postove i usporedi s mojima...
Tupiti unutar teme, dok tema živi je OK, postoji lock, postoje kartoni za sve što nije OK.
Tupiti zato jer konstantno se miješaju pojmovi, kvalifikacije... nakraju svi iznosimo svoje mišljenje, ali zakon nije nečiji stav i potrebna je objektivnost.
Tupit ću i dalje jer mi tema i forumska pravila to dopuštaju, kao primejr komentar naxeemovog tumačenja, skojim se slažem i korigiram ga.
Imaš li štogod mojeg za korekciju, netočno, pogrešno ili uvredljivo?
Ja neću reći da ti tupiš svojim tumačenjima downloada i zakonima, kao ni svojim objašnjenjima da se zna na što se misli...
Pravilo (nepisano) je da ono što je napisano je ono što se misli, ponekad se čita i između redova ili sarkazam, ipak vrijedi da je mišljenje ono što se napiše (doslovno) bar dok nemamo kristalnu kuglu.
Tako da mi odgovor, ''zna se na što se misli'' nije ozbiljna rasprava-odgovor, jer primjećujem da većina nezna što se misli ili misli pogrešno, miješa pojmove.
-ostalo samo taksativno, da, ti poistovjećuješ download, kranje banaliziraš, zakon traži preciznost, paušalno vikanje lopov je djetinjasto.
-Escudo, priča o provali wirelessa (to zaslužuje opomenu da to nije dobro, nije legalno i van teme, ponajmanje za hvaliti se), doble post, trolanje, ali nema tvoje reakcije, možda zato jer te hvali?
Ja te neću hvaliti, jer ne zaslužuješ. Smisao MODa? Primjer smisao doktora je da izlječi pacijenta, ne samo da ga pregleda ili utvrdi da je bolsetan. Ispravi me. Moldeliraj.
Da, malo sam uvrijeđen, klasična taština kad trabunjam k'o stara baba. (ignore / EOD).