Kako napraviti svoj dedicated server - TUTORIAL

poruka: 99
|
čitano: 44.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti svoj dedicated server - TUTORIA

sada sam install server sve sam uradio i ono u propetails pa target i udjem u hlds.exe

Naslov fatal eror

Couldn't allocate dedicated server ip port 27015.

15 godina
neaktivan

Jesi otvorio sve portove a i zar nije nas port 10480 (nesto tako),za cega otvaras server?

Jazavac
15 godina
neaktivan

za counter

15 godina
protjeran
deni_cs_pro kaže...

sada sam install server sve sam uradio i ono u propetails pa target i udjem u hlds.exe

Naslov fatal eror

Couldn't allocate dedicated server ip port 27015.

pa jesi otvorio taj port?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan

jesam ali kada idem say@ nece da pise belim

15 godina
protjeran
deni_cs_pro kaže...

jesam ali kada idem say@ nece da pise belim

skini AdminMod i njega stavi..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan

evo da se nadovežem na temu... napravio sam kompletan Video Tutorial od port fowarding do spajanja i igranja na serveru pod nazivom "Kako napraviti server za CoD4" u HD rezi tako da se može gledat preko cjelog ekrana da vam bude jasnije... link:

I See Offline People !
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
protjeran
system kaže...

evo da se nadovežem na temu... napravio sam kompletan Video Tutorial od port fowarding do spajanja i igranja na serveru pod nazivom "Kako napraviti server za CoD4" u HD rezi tako da se može gledat preko cjelog ekrana da vam bude jasnije... link:

Mislim da jasnije nemože Smijeh

15 godina
neaktivan

napravi za cod2 molim te..

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dmanz kaže...

sutra ujutro? mrsko mi sada... može?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
dmanz kaže...

sutra ujutro? mrsko mi sada... može?

nemora danas... kad ulovis vremena :)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
protjeran

Uh, ovo će biti dugačko ali ajde...

KORAK 1

Morate forwardati portove na svom ruteru. Ovdje nađite svoj ruter, nađite CoD2 i pratite daljnje upute. Napravite sve po uputama.

UDP:20500

UDP:20510

UDP:28960

KORAK 2

Nesmijete imati ni jedan mod u vašoj CoD mapi (provjerite main mapu, sve što počinje za z_ je mod za server)

KORAK 3

Pff.. Kako da sad ovo kažem.. Modovi, ovo je piratski server za CoD2, dakle, dopustite mi linkove za crackove

Patch za crack možete naći ovdje. Dakle, kada ga executeate trebate dobiti sliku 1

KORAK 4

Trebat će vam ovo.

Sada podešavamo .cfg. Možete ga podesiti kako hoćete, imajte na umu da je 1 uključeno a 0 isključeno

Naprimjer: "mp44 0"

ako ga želimo uključiti "mp44 1"

KORAK 5

Da možemo upravljati svojim serverom treba nam ovaj program. Dobar je i jednostavan. Preporučam ga svima.

KORAK 6

Sada pokrenite CoD2 mp. Nemorate ništa mjenjati, sve ste napravili u .cfg fileu. Sada odaberite bilo koju mapu i kliknite start server.

Sada se pokrenila konzola i treba neko vrijeme da završi svoj rad.Kada je završeno, upišite slijedeće: set rcon_password ,,vaš rcon password" (isti koji ste upisali u dedicated file) i enter.

KORAK 7

Sada pokrenite rcon4callofduty. Upišite svoj IP servera kojeg možete naći ovdje.

Upišite port 28960 i upišite svoj rcon password. Sada kliknite connect. Ako ste sve dobro napravili trebalo bi učitati server sada.

Sada idite pod tab misc i tamo nađite opciju exec dedicated.CFG. Kliknite exec.

KORAK 8

Idite na server menu. Kliknite populate sa servera. Sada se vidi ime vašeg servera.

Eto to bi bilo to. Uživajte Namigiva

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 14:58 (I Am Alive).

3 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...

Uh, ovo će biti dugačko ali ajde...

KORAK 1

Morate forwardati portove na svom ruteru. Ovdje nađite svoj ruter, nađite CoD2 i pratite daljnje upute. Napravite sve po uputama.

TCP: 192.168.1.179

UDP: 192.168.1.179

Nebi rekao baš. To su lokalne IP tvog kompa a ne portovi. Ovo su portovi za CoD koje treba forwardirati i OBAVEZNO propustiti u Windows firewallu: 20500, 20510, 28960. TCP portovi ne trebaju, samo UDP.

Ovdje su upute kako si osigurati "fiksnu" adresu koristeći DynDNS (da ne morate svaka 24h frendovima davati novu ip - samo upišu u konzolu /connect domena:28960 i to je to).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Nebi rekao baš. To su lokalne IP tvog kompa a ne portovi. Ovo su portovi za CoD koje treba forwardirati i OBAVEZNO propustiti u Windows firewallu: 20500, 20510, 28960. TCP portovi ne trebaju, samo UDP.

Ovdje su upute kako si osigurati "fiksnu" adresu koristeći DynDNS (da ne morate svaka 24h frendovima davati novu ip - samo upišu u konzolu /connect domena:28960 i to je to).

Stavio sam ja takve upute u CoD4 tutorial...

16 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...

Stavio sam ja takve upute u CoD4 tutorial...

Na portforward.com fale još ona 2 porta bez kojih neće da radi (isprobano).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Na portforward.com fale još ona 2 porta bez kojih neće da radi (isprobano).

Je, kad mučkaju tamo, uređuju i igraju se s tim glupostima...

15 godina
protjeran

Nijedan tutorial više nećete?

Može bit za neku drugu igru (ok, ne sad baš za Bad Company 2 ali tak neka..)

Nisam dugo pomago Smijeh

0 0 hvala 1
16 godina

ja znam napravi za cod2, cod4,cod5 mp server i skoro sve sam sam skuzio i napravio!

po meni ako znas napravit cod2 server, onda ecs lako napravit cod4,5 jer po meni procedura

je ISTA!

EDIT: i am alive : napravi za MW2 tutorial :P sala :D

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 20:04 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DommY kaže...

EDIT: i am alive : napravi za MW2 tutorial :P sala :D

Dakle, odete u infinity ward, kažete da će te im svima polomit vratove ako neskinu to smeće od IWNeta..

Kada to skinu, prvo probijanje zaštite kod pirata... Smijeh

i onda će se vidit kako i gdje..

15 godina
protjeran

Ništa više neigrate mp a da ima DS? (BBC2 znam, sada cekamo..)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...

Ništa više neigrate mp a da ima DS? (BBC2 znam, sada cekamo..)

A jbt, ako nekome treba, izgooglat će postupak a ako ne nađe, tražit će u temi da mu netko napiše i gotovo. Kaj se nudiš, ko kakva na semaforima?

15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

A jbt, ako nekome treba, izgooglat će postupak a ako ne nađe, tražit će u temi da mu netko napiše i gotovo. Kaj se nudiš, ko kakva na semaforima?

kad mi dosadno..

15 godina
neaktivan

Evo novi sam na forumu. Skinuo sam halflife-admin-2.50.60-win.zip i raspakirao i neznam kako ću pokrenit install_admin.vbs?? Nemam Visual Basic Script, gledao po googlu, nema bogate ponude za download. Može mi netko dat link????Plač

15 godina
neaktivan

Meni neće, kod frenda oće instalira admin mod. Sve sam mu napravio, i na kraju kad uđem u hlds.exe pojavi mi se crni dos prozor i kaže:

Fatal error - dedicated server

Couldn’ t allocate dedicated server IP port 27015!!!

POMOĆ!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CroIvo kaže...

Meni neće, kod frenda oće instalira admin mod. Sve sam mu napravio, i na kraju kad uđem u hlds.exe pojavi mi se crni dos prozor i kaže:

Fatal error - dedicated server

Couldn’ t allocate dedicated server IP port 27015!!!

POMOĆ!

nisi otvorio port 27015

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
15 godina
neaktivan

kako da ga otvorim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CroIvo kaže...

kako da ga otvorim?

ti se zezaš?

nakon onog tutoriala neznaš kako da otvoriš port?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
16 godina
protjeran
I Am Alive kaže...

Evo tutorial ako radite za Counter Strike.

to je za 1.6?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
15 godina
protjeran
ofkorz :)
Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
16 godina
protjeran

fala puno

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice