sada sam install server sve sam uradio i ono u propetails pa target i udjem u hlds.exe
Naslov fatal eror
Couldn't allocate dedicated server ip port 27015.
sada sam install server sve sam uradio i ono u propetails pa target i udjem u hlds.exe
Naslov fatal eror
Jesi otvorio sve portove a i zar nije nas port 10480 (nesto tako),za cega otvaras server?
za counter
Naslov fatal eror
pa jesi otvorio taj port?
jesam ali kada idem say@ nece da pise belim
jesam ali kada idem say@ nece da pise belim
skini AdminMod i njega stavi..
Mislim da jasnije nemože
napravi za cod2 molim te..
sutra ujutro? mrsko mi sada... može?
sutra ujutro? mrsko mi sada... može?
nemora danas... kad ulovis vremena :)
Uh, ovo će biti dugačko ali ajde...
KORAK 1
Morate forwardati portove na svom ruteru. Ovdje nađite svoj ruter, nađite CoD2 i pratite daljnje upute. Napravite sve po uputama.
UDP:20500
UDP:20510
UDP:28960
KORAK 2
Nesmijete imati ni jedan mod u vašoj CoD mapi (provjerite main mapu, sve što počinje za z_ je mod za server)
KORAK 3
Pff.. Kako da sad ovo kažem.. Modovi, ovo je piratski server za CoD2, dakle, dopustite mi linkove za crackove
Patch za crack možete naći ovdje. Dakle, kada ga executeate trebate dobiti sliku 1
KORAK 4
Trebat će vam ovo.
Sada podešavamo .cfg. Možete ga podesiti kako hoćete, imajte na umu da je 1 uključeno a 0 isključeno
Naprimjer: "mp44 0"
ako ga želimo uključiti "mp44 1"
KORAK 5
Da možemo upravljati svojim serverom treba nam ovaj program. Dobar je i jednostavan. Preporučam ga svima.
KORAK 6
Sada pokrenite CoD2 mp. Nemorate ništa mjenjati, sve ste napravili u .cfg fileu. Sada odaberite bilo koju mapu i kliknite start server.
Sada se pokrenila konzola i treba neko vrijeme da završi svoj rad.Kada je završeno, upišite slijedeće: set rcon_password ,,vaš rcon password" (isti koji ste upisali u dedicated file) i enter.
KORAK 7
Sada pokrenite rcon4callofduty. Upišite svoj IP servera kojeg možete naći ovdje.
Upišite port 28960 i upišite svoj rcon password. Sada kliknite connect. Ako ste sve dobro napravili trebalo bi učitati server sada.
Sada idite pod tab misc i tamo nađite opciju exec dedicated.CFG. Kliknite exec.
KORAK 8
Idite na server menu. Kliknite populate sa servera. Sada se vidi ime vašeg servera.
Eto to bi bilo to. Uživajte
Uh, ovo će biti dugačko ali ajde...
KORAK 1
Morate forwardati portove na svom ruteru. Ovdje nađite svoj ruter, nađite CoD2 i pratite daljnje upute. Napravite sve po uputama.
TCP: 192.168.1.179
UDP: 192.168.1.179
Nebi rekao baš. To su lokalne IP tvog kompa a ne portovi. Ovo su portovi za CoD koje treba forwardirati i OBAVEZNO propustiti u Windows firewallu: 20500, 20510, 28960. TCP portovi ne trebaju, samo UDP.
Ovdje su upute kako si osigurati "fiksnu" adresu koristeći DynDNS (da ne morate svaka 24h frendovima davati novu ip - samo upišu u konzolu /connect domena:28960 i to je to).
Nebi rekao baš. To su lokalne IP tvog kompa a ne portovi. Ovo su portovi za CoD koje treba forwardirati i OBAVEZNO propustiti u Windows firewallu: 20500, 20510, 28960. TCP portovi ne trebaju, samo UDP.
Ovdje su upute kako si osigurati "fiksnu" adresu koristeći DynDNS (da ne morate svaka 24h frendovima davati novu ip - samo upišu u konzolu /connect domena:28960 i to je to).
Stavio sam ja takve upute u CoD4 tutorial...
Stavio sam ja takve upute u CoD4 tutorial...
Na portforward.com fale još ona 2 porta bez kojih neće da radi (isprobano).
Na portforward.com fale još ona 2 porta bez kojih neće da radi (isprobano).
Je, kad mučkaju tamo, uređuju i igraju se s tim glupostima...
Nijedan tutorial više nećete?
Može bit za neku drugu igru (ok, ne sad baš za Bad Company 2 ali tak neka..)
Nisam dugo pomago
ja znam napravi za cod2, cod4,cod5 mp server i skoro sve sam sam skuzio i napravio!
po meni ako znas napravit cod2 server, onda ecs lako napravit cod4,5 jer po meni procedura
je ISTA!
EDIT: i am alive : napravi za MW2 tutorial :P sala :D
EDIT: i am alive : napravi za MW2 tutorial :P sala :D
Dakle, odete u infinity ward, kažete da će te im svima polomit vratove ako neskinu to smeće od IWNeta..
Kada to skinu, prvo probijanje zaštite kod pirata...
i onda će se vidit kako i gdje..
Ništa više neigrate mp a da ima DS? (BBC2 znam, sada cekamo..)
Ništa više neigrate mp a da ima DS? (BBC2 znam, sada cekamo..)
A jbt, ako nekome treba, izgooglat će postupak a ako ne nađe, tražit će u temi da mu netko napiše i gotovo. Kaj se nudiš, ko kakva na semaforima?
A jbt, ako nekome treba, izgooglat će postupak a ako ne nađe, tražit će u temi da mu netko napiše i gotovo. Kaj se nudiš, ko kakva na semaforima?
kad mi dosadno..
Evo novi sam na forumu. Skinuo sam halflife-admin-2.50.60-win.zip i raspakirao i neznam kako ću pokrenit install_admin.vbs?? Nemam Visual Basic Script, gledao po googlu, nema bogate ponude za download. Može mi netko dat link????
Meni neće, kod frenda oće instalira admin mod. Sve sam mu napravio, i na kraju kad uđem u hlds.exe pojavi mi se crni dos prozor i kaže:
Fatal error - dedicated server
Couldn’ t allocate dedicated server IP port 27015!!!
POMOĆ!
Meni neće, kod frenda oće instalira admin mod. Sve sam mu napravio, i na kraju kad uđem u hlds.exe pojavi mi se crni dos prozor i kaže:
Fatal error - dedicated server
Couldn’ t allocate dedicated server IP port 27015!!!
POMOĆ!
nisi otvorio port 27015
kako da ga otvorim?
kako da ga otvorim?
ti se zezaš?
nakon onog tutoriala neznaš kako da otvoriš port?
Evo tutorial ako radite za Counter Strike.
to je za 1.6?
fala puno