Ima li igraći PC šanse pored novih konzola? zaključana tema

poruka: 2.425
|
čitano: 258.778
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?
Arnold Layne kaže...

Tu se vodi rasprava između ljudi koji se igraju i na konzoli i na pcu i ljudi koji jos od ps2 ere nisu vidjeli konzolu i utuvili si neko negativno misljenje o konzolama u glavu  

I onda vidiš prvi post autora koji nekažljivo trola i trola...

Među ostalim...

I zar nakon onakvog uvodnog posta ima smilsa objektivno raspravljat u ovom sranju od teme? Ne, nema. Bili smo probali još prije, Tonči, Danny, ja i nekolicina malo diskutirat, ali bi uvijek doša troler i sve to uništio... Nakon njega onaj Ezio i bancic.. Pa ti diskutiraj...

Aha...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 10:47 (doktor1).
14 godina
Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?

ne podcjenjujem ja konzole, neke igre je bolje i prirodnije na njima igrat. svaka strana ima svoje exluzive a dobro je da su i većina igara zajedničke za sve platforme. kako su nove konzole složene od pc dijelova nadam se da će  sad razvojni studiji lakše i brže raditi međuplatformske naslove

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
Arnold Layne kaže...

Tu se vodi rasprava između ljudi koji se igraju i na konzoli i na pcu i ljudi koji jos od ps2 ere nisu vidjeli konzolu i utuvili si neko negativno misljenje o konzolama u glavu  

I onda vidiš prvi post autora koji nekažljivo trola i trola...

Među ostalim...

I zar nakon onakvog uvodnog posta ima smilsa objektivno raspravljat u ovom sranju od teme? Ne, nema. Bili smo probali još prije, Tonči, Danny, ja i nekolicina malo diskutirat, ali bi uvijek doša troler i sve to uništio... Nakon njega onaj Ezio i bancic.. Pa ti diskutiraj...

Aha...

ah jbg takav je forum ,moderatori to dopustaju 
na nekim drugim forumima to ne prolazi 

I ti to mozda ne vidis ,ali i na PC strani ima jednak broj trolova 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 12:08 (Arnold Layne).
14 godina
neaktivan
Na koji ja to nacin trollam? Samo kazem da u proteklih 10 godina na PC-u nisu izasle vise od 2,3 ekskluzive makar priblizno 'dobre' i kvalitetne kao prosjeca PS3 ekskluziva.
šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 14:01 (bancic123).
Moj PC  
0 18 hvala 0
16 godina
moderator
bancic123 kaže...
Na koji ja to nacin trollam? Samo kazem da u proteklih 10 godina na PC-u nisu izasle vise od 2,3 ekskluzive makar priblizno 'dobre' i kvalitetne kao prosjeca PS3 ekskluziva.

Meni su te tri na PC-u bolje nego tvojih 20 na konzoli.

Od svega što si nabrojao za konzole ja bi jedino igrao Gran Turismo.

Ne ozbiljno,kako ti znaš koja je igra npr. meni bolja?

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
A dobro,ti igras najvise BF,kolko sam skuzio,po tome i nisi "gamer" posto ne igras igre radi price. Tako da je tvoje misljenje zapravo i nebitno.
Moj PC  
1 19 hvala 0
14 godina

Opet on nameće svoja mišljenja i još se pita kako on trola, lol. Dečko koji je iz pelena skočio za PS gamepad dolazi soliti pamet drugima, niti je probao ono prije njega a PC, tj. tipkovnica mu jedino služi za sipanje gluposti. Over and out.

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC mi sluzi za igranje igre iz 2000. godine,to jest Counter Strike-a te gledanje filmova i serija online. Ponekad odigram i neku drugu solidnu igru,kad vidim neki dobar popust na steamu. Ali primarno igram igre na PS3,ukljucujuci COD koji je jednako dobar na gamepadu i misu i tipkovnici.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 14:46 (bancic123).
Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
bancic123 kaže...
A dobro,ti igras najvise BF,kolko sam skuzio,po tome i nisi "gamer" posto ne igras igre radi price. Tako da je tvoje misljenje zapravo i nebitno.

Jedino ko je nebitan u ovoj temi i na forumu opcenito si zapravo ti. nhf

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
14 godina
neaktivan
Gordone,obrazlozi svoju tvrdnju.
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
bancic123 kaže...

Upravo zbog ovakvih gluposti bi trebalo uvesti na forum IQ test i ne pustati ljude da pisu prije psihicke zrelosti.

EDIT:16 godina sve jasno.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 14:51 (dad0r).
15 godina
bancic123 kaže...

Pogledaj svoje postove. trollas stalno. 

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
14 godina

E to nikad neću shvatiti, igrao sam pucačine na PS-u a sada na PC-u i razlika mi je nebo i zemlja i dosta njih koje znam nikad se nisu vratili gamepadu i sad dok mi to netko izjavi da je jednako s gamepadom te mišom i tipkovnicom igrati FPS... Šta reći {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fre3man69 kaže...
bancic123 kaže...

Pogledaj svoje postove. trollas stalno. 

Ajde,citiraj dio u kojem ja "trollam" Zar je iznosenje misljenja protiv pravila foruma?
16 godina
moderator
bancic123 kaže...

OMG!

Stvarno sam sad 5min gledao i nemogu se načuditi šta ti govoriš.

Ja večinom igram samo MP igre(i to večinom vožnje i fps-ove),zadnji SP mi je bio Assasins Creed 2.

Ma lol znači onaj tko ne igra tvoje SP animacije je nebitan?

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
bancic123 kaže...

Ajde,citiraj dio u kojem ja "trollam" Zar je iznosenje misljenja protiv pravila foruma?

Ti ne iznosiš mišljenje!

Ako ne igramo one tvoje igre ne valjamo.Daj malo razmisli šta pišeš i ne trolaj!!

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
bancic123 kaže...

OMG!

Ja večinom igram samo MP igre(i to večinom vožnje i fps-ove),zadnji SP mi je bio Assasins Creed 2.

A dobro,ne znam sto ti smatras dobrom igrom,vjerojatno ti je kao i 12-godisnjacima najvaznija grafika. Po meni su dobre igre,igre u koje se uzivim,te uz koje se mogu opustiti. Bas poput nekog dobrog filma,da na kraju igre imam onaj osjecaj praznine. Upravo takve igre su po meni "dobre" igre.
16 godina
moderator
bancic123 kaže...

A dobro,ne znam sto ti smatras dobrom igrom,vjerojatno ti je kao i 12-godisnjacima najvaznija grafika. Po meni su dobre igre,igre u koje se uzivim,te uz koje se mogu opustiti. Bas poput nekog dobrog filma,da na kraju igre imam onaj osjecaj praznine. Upravo takve igre su po meni "dobre" igre.

Pa dobro,ja to poštujem ako je tebi to dobro.

A meni je dobra igra kad uđem npr. na BF server i malo se ispucam,ili kad u F1 na večer odvozim 2-3 utrke.

Kužiš šta ti ja govorim?

سمندری ڈاکو
15 godina
bancic123 kaže...

Postoji razlika između objektivne kvalitete igre i tvojih subjektivnih dobrih igara...

Iz konteksta tvojih postova se da izvuči da je najlošiji SP bolji od najboljeg MP zato jer MP nema priču.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan

Ma kaj ti znaš Pirat, ti nisi gejmer.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

7 0 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...
pirat kaže...
bancic123 kaže...

OMG!

Imas ti jednu opaku prazninu.

Kako se mozes uzivit u igru u kojoj moras stisnut jedna gumb na svakih 10min. 

14 godina
neaktivan
@ pirat Ma kuzim,nista,respect za tebe,ali ne moze mi doc lik i govorit kako su sve igre na konzolama smece i interaktivni filmovi. Po meni je to trollanje i izazivanje svadje.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 15:04 (bancic123).
Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
@sirka Ne,zapravo,jedna od najboljih videoigara mi je CS 1.6, igra iz 2000. godine,i to samo radi odlicnog gameplaya. Ali to je skiro pa jedina igra koju imam volje igrat vise sati bez prestanka,ponajvise zbog ljudi s kojima igram.
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
moderator
bancic123 kaže...
@ pirat Ma kuzim,nista,respect za tebe,ali ne moze mi doc lik i govorit kako su sve igre na konzolama smece i interaktivni filmovi. Po meni je to trollanje i izazivanje svadje.

Zašto ne?

Neznam zašto tebe toliko brine što su nekom liku igre na konzolama smeće.

سمندری ڈاکو
14 godina

A kak ti znaš ko ti daje TD? Pa rekao si da te to ne je.. Imaš ih milijun već valjda, vjerojatno si već i Sinatru, tvog Velikog vođu prešišao po tom pitanju {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@bancic Ajde molim te opet pročitaj što sam napisao prije par strana :/  Sve u najboljoj namjeri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Pa vidis, postoje vrste gamera, postoje gameri koji vole i igraju samo RPG-ove, Akcijske avanture. . . Moglo bi se reci zanrsovski gameri. 

Tako isto postoje gameri koji samo igraju igre sa dobrom pricom. Pa tako postoje i gameri koji igraju samo MP igre. I to je sve ok. Nismo svi isti jbg, neko uziva u jednoj stvari, neko u nekoj drugoj. 

I stvarno dosta trollaranja ima u temi. Raspravljajte na kulturan nacin, iznostire argumnete, licna misljenja, te pri tome cijenite tudje misljenje. 

dzix
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 16:30 (dzelo).
14 godina
neaktivan
Kako cjeniti kad neko napise da su konzole smece a nikad nije igrao pravu igru na njoj. brw. vidim da je doktor dobio zuti karton. Smijesno,da sam ja pisao takve gluposti,sigurno bi dobio suspeziju na par dana.
Moj PC  
1 11 hvala 0
15 godina
neaktivan

A ti mozes govoriti da su PC igre smece, tj. vecina njih. 

dzix
17 godina
bancic123 kaže...
Kako cjeniti kad neko napise da su konzole smece a nikad nije igrao pravu igru na njoj. brw. vidim da je doktor dobio zuti karton. Smijesno,da sam ja pisao takve gluposti,sigurno bi dobio suspeziju na par dana.

Koliko si gluposti napisao samo u ovoj temi zabranio bi ti da se ikada više registriraš na ovaj forum!

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice