GTA IV problem

poruka: 7
|
čitano: 1.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTA IV problem

Igra nije orignal planiram anbavit ako mi se svidi i imam instaliran taj *** koji zaobilazi aktivaciju!

Kad udem u igru dode onaj screen s onim upozorenjima te se crasha poslije toga!

Description:Crtitical runtime error Problem Event Name:APPLICATION CRASH

EDIT:Instalirao pathc 1.07 te mi izbrisalo ono preko cega tream pokrenut taj program!

The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 16:59 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA IV problem

ja imam isto neoriginal verziju i radi super evo sta moze bit pogledaj... jeli ti se taj xlive obrisao dali ga uopče imaš.. i taj patch koji si instalirao to je greška patchevi služe da poprave neke bugove i ostale stvari ali neki patchevi ako iaš nelegalnu verziju pomrdaju jer su neki napravljeni bas za to da sprječe piratsku verziju.. probaj instalirat ponovo i budi siguran da imas skinute sve datoteke jer ti u njima može falit neki važan file i probaj ovog puta bez patcha ako i dalje neradi poslat ču ti pm s linkom gdje sam to ja skinuo Namigiva

SA:MP servers scripter/coder -helpdesker
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 18:34 (mladen190).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA IV problem

A sve je vraceno orididi kak je instalirano te je stavljen razor c + patch ali se zamrzne na loading screenu to jest kad ti psiu ona slova ! Ne zamrzne PC nego samo igru dalje ne ide!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
GTA IV problem

Kupi original.

Ovdje se nepodrzava bilo kakva pomoc u vezi piratskih verzija.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA IV problem

Ok lock :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GTA IV problem

Imam priličan problem - kupio sam GTA IV i Episodes From LIberty City jučer u Saphos Labsu ali nigdje ne mogu naći CD-key; ni unutra na papirima, na DVD-ima, baš nigdje. Inače mi je novi komp još na sastavljanju pa ne mogu vidit je li CD-key negdje na nekom od DVD-a... Stvarno sam očajan već, ne bi htio da ispadne da sam bacio 500kn...

Si vis pacem, para bellum.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA IV problem

ovako kad igram gta iv i prvih 10-15minuta sve je dobro i onda kad kliknem desnim klikom igra mi se spusti u taskbar dole i kad otvorim igru samo bude crna slika i moram ponovno pokretat igru kako da to rijesim

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice