Gaming kviz

poruka: 12.650
|
čitano: 1.539.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Gaming kviz
scorpion667 kaže...

Evo znam da sam pogodio pa stavljam screenshot sljedeće igre. Opet je FPS u pitanju

Ova igra je već bila.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Dajte ljudi nemojte koristit temu za spammanje i nabijanje postova.

Evo screenshota od quake 3 kako mu izgleda   interface. zar je tako teško bilo upisati u google "Quake 3" - http://images.google.com/images?client=opera&rls=en&q=quake%203%20arena&sourceid=opera&oe=utf-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=hr&tab=wi.

Iz toga očito vidimo da nije u pitanju quake 3.

Da ste u google upisali i "Unreal Tournament 2 ( ili 2003)" dobili bi sljedeće rezultate - http://images.google.com/images?um=1&hl=hr&client=opera&rls=en&q=unreal+tournament+2003&btnG=Pretra%C5%BEi+slike 

Iz toga se također vrlo lako dalo zaključiti da nije u pitanju Unreal Tournament 2 jer je UI potpuno drugačiji.

I sad da vas pitam : Zašto nešto pišete prije nego ste uopće i pogledali jeste li u pravu?

Mislim da znam odgovor : nabijanje postova.

a sigurno će naći točno istu sliku koju je netko zadao... mislim...
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium
16 godina
Raving Rabbid kaže...
 majko...vjerojatno neće ali ako ima veći iq od tvog pogledat će interface i zaključiti.

sad mi je dosta, dobro mi je mama govorila, ova zemlja je za budale. odoh u irsku.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 20:47 (DaffyDuck).
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...
scorpion667 kaže...

Evo znam da sam pogodio pa stavljam screenshot sljedeće igre. Opet je FPS u pitanju

Ova igra je već bila.
Ja se ne sjećam da je bila. A ako ti znaš da je bila onda reci kako se zove.

Evo još hintova. Igra je izašla 2002 godine. Bila je poznata po tome da u cijeloj igri nema otvaranja vrata. Nije bila neki hit, niti je postigla neki veći tržišni uspjeh ali nije skroz loše kod kritike (dobila 6.3 na gamespotu) 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
PC Street Hacker kaže...
scorpion667 kaže...

Ova igra je već bila.

Evo još hintova. Igra je izašla 2002 godine. Bila je poznata po tome da u cijeloj igri nema otvaranja vrata. Nije bila neki hit, niti je postigla neki veći tržišni uspjeh ali nije skroz loše kod kritike (dobila 6.3 na gamespotu) 
 Ova vrata me sjetila:

Gore: Ultimate Soldier
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...
Raving Rabbid kaže...
 majko...vjerojatno neče ali ako ima veći iq od tvog pogledat će interface i zaključiti.

sad mi je dosta, dobro mi je mama govorila, ova zemlja je za budale. odoh u irsku.
 a ako je silka iz cut scene?
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium
16 godina
Raving Rabbid kaže...
DaffyDuck kaže...
Raving Rabbid kaže...
 majko...vjerojatno neče ali ako ima veći iq od tvog pogledat će interface i zaključiti.

pa nađeš neku drugu...nije da google nađe jednu jedinu sliku.
17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...
Raving Rabbid kaže...
DaffyDuck kaže...
Raving Rabbid kaže...

pa nađeš neku drugu...nije da google nađe jednu jedinu sliku.
 nigdje u pravilima ne piše da bi slika igre trebala biti footage. ti staviš sliku koju želiš.
17 godina
Gaming kviz

Edit: Nisam vidio da je vec odgovoreno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 20:57 (Been27).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
scorpion667 kaže...
PC Street Hacker kaže...
scorpion667 kaže...

Ova igra je već bila.

Ova vrata me sjetila:

Bravo.Namigiva Ti si na redu.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
16 godina
neaktivan
Gaming kviz

Daj stavi više sliku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Nisam prije vidio, jebiga.

1 1
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gaming kviz

broken sword 4?

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

broken sword 4?

Ne
16 godina
protjeran
Možda Moment of Silence??
16 godina
protjeran
Gaming kviz

Syberia?

omgwtfbbqroflmaolol!!!!!1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Niti jedna od tih.

Evo hint - igra je izdana 2003 godine.

P.S. ako hoćete još hintova ili slika samo recite.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može još jedna slika?

17 godina
neaktivan
Gaming kviz

Nema problema

1 1

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Možda Psychotoxic?
17 godina
Gaming kviz

Uru: Ages Beyond Myst.  Slobodno nek neko stavi sliku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 10:17 (Been27).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
evo ja cu staviti sliku!
16 godina
protjeran
17 godina
Gaming kviz

Igra se zove LGeneral a vidi se u linku koji si stavio.

Nemoj stavljat direktan link na sliku sa stranice gdje si ju našao jer ti onda piše ime kao sad.

Ajd stavi nesto drugo

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming kviz

ovo zaslužuje hall of shame

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
17 godina
Raving Rabbid kaže...

ovo zaslužuje hall of shame

zašto ? možda se zabunio ili nije znao
EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 way SLI 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
16 godina
protjeran
Oprostite zabunio sam se..Možete li mi pojasniti kako da stavim sliku?
17 godina
nfsbaby kaže...
 da. nadi link igre koji zelis stavit . zatim kad ides slat poruku tj odgovorit na neciji post imas dolje ti pise plavo dodaj sliku sa weba ili racunala i tamo ubacis taj link i spremis ga tj posaljs
EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 way SLI 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
  U novoj poruci stisni "Dodaj sliku sa računala/weba", odabereš ju i stisneš "Prebaci" Nakon toga pošalješ poruku.
The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice