sony vegas,after effects-edit
snimim sa cl_avidemo 125
render u avi,pa sa megui u mp4 ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Random No scope cod4edit je predobar frend mi pomogo(juicyfruits12)
Evo i youtube za oni koji više vole također ostavite rating i comment.
evo cod4 kratki frag...
http://www.wipido.com/video/PRd2YvpYSUrG
LOL ovo nije bas nista editirano, cak nisu izbrisane medjusekvence izmedju killova!
Izgleda da nisi pročitao description od videa.
Evo ja ću ti ga citirati:
testing movie cfg :P
LOL ovo nije bas nista editirano, cak nisu izbrisane medjusekvence izmedju killova!
Sry nisam vidio!Gledao sam preko bug-a pa nisam isao na youtube!
Btw, u ovoj temi nije nužno da se stavljaju editirani klipovi. Mogu se stavljati bilo kakvi klipovi iz igara sa ili bez editiranja. Čisto da se sudjeluje.
Gotov je novi video Kameni*Momci Tribute.
Prvi i jedini "klan" u kojem sam bio od samog početka igranja CoD2. Bilo je nekog materijala na HD-u i slobodnog vremena pa sam napravio ovaj video čisto eto da ima i nekog traga o klanu i kakva je bila atmosfera na serveru. Momci su bili prva liga, uvijek kada je zapelo dobije se pomoć, zezancija uvijek na nivou, a bilo nas je iz svih država ex Yu i nešto iz EU i nikada nikakvih problema.
Igrali su se i klanski warovi, ali ništa ozbiljno jer je čitava smisao bilo zabavljanje i igranje CoD2. U klanu je uglavnom bila starija i uvjetno rečeno "ozbiljnija" ekipa ljudi koji su oženjeni imaju svoje porodice i poslove pa je igranje bilo najviše iz hobija. Materijali u klipu su još iz 2009. godine pa je ostalo nekih recorda itd.
Klan je egzistirao na verziji 1.0 i na serveru se držao apsolutni red i nisu se tolerirale bilo kakve uvrede i varanje.
Što se tiče videa, traje 7:50 minuta, ali zbog ograničenog uploada smanjena mu je kvaliteta te je u 480p.
Moglo je to i daleko bolje, ali eto pošto to radim čisto iz zanimacije za mene je ovo bilo dovoljno.
Odlican video!
BTW zasto ste se raspali?!
Odlican video!
BTW zasto ste se raspali?!
Puno obaveza i slabo vremena za igranje i obveze oko održavanja server itd.
DA! imam aimbot! glavu sam zamaskao plavom bojom zato sto drag scope headshot
Kad snimam Xfireom, kako sačuvat in-game zvukove?
Kad snimam Xfireom, kako sačuvat in-game zvukove?
Idi u Options, stavi Record Sound i OK.
Ima i vama YT opakih upload problema?
Nisam imao problema.
Nisam imao problema.
Još prije par tjedana sam imao 2 spremna videa za temu, još otkada ih pokušavam uploadati. Sorry na offtopicu, ali totalno je stupidno, probao sam sa 3 računala, problem nije ni u accountu niti u videima. Nvm, bit ću uporan. Sorry na ot
Valja? :)