Ovako dečki imam par pitanja,imolim vas ak mi mozete pomoci.
Ovako ja sam nov stose tice fife 12(znaci n00bčina :) )
Inace sam igrao sve do sada samo pes,ali opva nova fifa 12 je strava,svidja mi se jako,prvaprava fifa na kompu
onoprije nisu mi bas sjele,pogotovofifa 11,na pcuzas engine stari od fife 10 bice a na konzolama nextgen engine je bio
NEPRAVDA TESKA!!! alsta je tu je
Ovak zanima me wsljedece:
1.na kojim vi kamerama igrateu igri,ja stavimna tele broadcast pa custom napravim zoom i height kamere.
stavio sam kameru da mi je slicno ko na pes 12 na wide kad stavis.
zanima me kak vi stavite kamere i koja je i kakve postavke po custom vi nastelate.
2.pise mi u igri da je rs dugme za viditi od igraca ocjene,tj znaci rs je right stick tj desna gljiva na gamepadu.
meni ona ne funkcionira a prije je radila,(inace imam od speeedlinka gamepad strike model),+driveri instalirani
kadbude para cu uzetod xboxa gamepad za pc,kazu da je to najbolji gampedad sto novac moze kupiti,istina uvjerio se na prijateljovom xboxu.
3.jel dobro ili bolje ustvari namjestiti u igr ovak:playerswitching mi je auto,ashoot assistance je na manual mi,
isto ko i pass assistance i sve dr osim playerswitch to mi je na auto.
jel tako najbolje namjestiti i igrati?
4.jer moguce nekak da stavim da mi mjenja igrace , po defaultu je l2 onaj donji dugm na gamepadu sa ljeve strane,e sad
se moze namjestiti da mi salta igrace sa onim gornjim butonom,
sa L1 mislim,ko na pesu 12 kak mjenjas igrace .
molim za pomocoko ovih par stvari jer igra je stvarno dobra,vidi se da se trude i da svake god se to primjeti i vidi,a ne ko pesu,
samo mjenjaju br npr pes 11 pa pes 12 ,malo promjene ocjene igracima i to je to.
prodavaju jaja pod bubrege.
please help
se mogu namjstiti kontrole mozda u fifi da su indenticne ko npr u pes 12,jer ja sam probao namjestiti ali ne funkcionira
ni iz igre kad ju pauziras,ni pod gamepadcontrols tam kad mjenjas formaciju ,squad managment ,probosami u fifa config i nista.
ak se jos neceg sjetim vam javim ak nesto neznam,zasad ovih par stvari me zanima.
5. e da koja su dugmati da dodamloptu pozraku iogracu u fifi,u pesu je drzis r1 ili L1 i onda krug,a u fifi neznam.
please help jer stvarno bi igrao tu igru,odustao bi od pesa onda.
unaprijed zahvaljujem,hvala velika!!!