EA Sports FC 26

poruka: 97
|
čitano: 16.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: EA Sports FC 26

Da, isključivo sa EA Play.

Kovačić
10 godina
Acmilan2, skinuo sam sinoć igru na EA App-u na kompu, piše danas od 14h da se može igrat
12 godina

Na PC da, sa EA Play. Playstation mora cekat ponoc po lokalnom vremenu...

Kovačić
10 godina
EA Sports FC 26

Svake godine nešto po*ebu po pitanju pokretanja igrice.

Uzeo sam EA Play Pro pretplatu i kad pokrenem igricu, izbaci mi neki EA prozor u kojem piše da igrica nije aktivirana na tom računu, a pretplata je uredno noćas plaćena i igrica preuzeta na isti taj račun.

Uvijek taj EA nešto raz...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Otvaranjem paketa u WebAppU me stalno odlogira :D 

Prvo otvori onaj previewed pack. Nakon toga idi na svoje packove i neće te više izbacivati. Imam dva acc pa sam probao i funkcionira. Na prvom acc nisam otvorio taj pack i stalno me izbacivalo, na drugome jesam i sve ok. Vratim se na prvi acc, otvori prvo previewed pack potomm složim sve dostupne sbc i otvorim sve packove i nije me niti jednom izbacilo.

17 godina
SimeKZ kaže...

Ne vidim nigdje informaciju na PS Storeu za 10h trial kako je bilo svake godine. Jel toi dalje dolazi uz EA Play subscription?

Nema više 10h bar ne na PS. Rani pristup s ultimate verzijom i deri bez ograničenja. Ostali čekaju službeni izlazak igre.

17 godina
Ne daju više ni mjesec dana za euro, probal sam ja - e pa ne dam 6-7€ za probni mjesec.

Znači sad u 19h dolazi companion - prvo preview pack dakle.
8 godina
EA Sports FC 26

Kakvi su dojmovi ekipa?

Meni se cini kao poboljsanje na proslu godinu, definitivno ima drugačiji tempo igra.

Ovaj turnir što su stavili za early access sam prvo dvije za redom izgubio i onda pobjedio cijelu stvar s time da je finale od svega bila najlakša tekma.

Svi rokaju maksimalni Pace, rokaju se kontre i igra se generalno ili 442 ili 4213 iz ovog malog broja tekmi što sam vidio.

Dodatno, ako igrate na "Advanced defending", vratite ga na Tactical, mozda je placebo ali daleko je lakše odraditi obranu na Tacticalu, a s obzirom da je sve novo, trebat ce nam pomoci.

0 0 hvala 0
17 godina
Odigral evo 5 sati od ranog jutra i dojmovi su pozitivni!

Gameplay nije spor ko na početku prijašnjih naslova, taman je za ugodno igranje. Ono kaj malo živcira su golmani, koji brane i nemoguće, a iz kornera se s golovima možemo pozdraviti. Uspel sam jedan jedini gol glavom utrpati u svim tim tekmama.

Felšani udarci su skroz nerfani, ili promaše gol, ili ih lagano pokupi golman.

Igral sam većinom Squad Battles i pobjeđival, na featured online turniru sam odma prvu tekmu dobil peticu, dok je i dalje najzanavniji Rush ak se spoje dobre, ne sebične ekipe.
Odigral sam i jedan offline draft, izgubil u trećoj tekmi - previše mi je 6min poluvrijeme.

Lijepo je zamijetiti dinamičnu promjenu vremena - tu ne govorim o suho kiša, nego oblaci pa sunčano.

To su eto neki prvi dojmovi, umoran sam od 5h pa sam nekaj sigurno i zaboravil.
13 godina
Armor kaže...
Odigral evo 5 sati od ranog jutra i dojmovi su pozitivni!

Gameplay nije spor ko na početku prijašnjih naslova, taman je za ugodno igranje. Ono kaj malo živcira su golmani, koji brane i nemoguće, a iz kornera se s golovima možemo pozdraviti. Uspel sam jedan jedini gol glavom utrpati u svim tim tekmama.

Felšani udarci su skroz nerfani, ili promaše gol, ili ih lagano pokupi golman.

Igral sam većinom Squad Battles i pobjeđival, na featured online turniru sam odma prvu tekmu dobil peticu, dok je i dalje najzanavniji Rush ak se spoje dobre, ne sebične ekipe.
Odigral sam i jedan offline draft, izgubil u trećoj tekmi - previše mi je 6min poluvrijeme.

Lijepo je zamijetiti dinamičnu promjenu vremena - tu ne govorim o suho kiša, nego oblaci pa sunčano.

To su eto neki prvi dojmovi, umoran sam od 5h pa sam nekaj sigurno i zaboravil.

Dakle, nakon skoro 2g pauze... mogo bi pasat povratak. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
Je dobil ko ICON za FC26?
Ja nisam, iako na EA stranici piše da budu dobili svi, neovisno o datumu preordera...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Dobio sam, i bio je Totti :(

8 godina

Bojim se da ti je ta informacija za EaPlayPro, ne za preorder Ultimate Editiona.

17 godina
Sezona (FUT) mi je zabrejkala, stoji na 2K/2K iako ja dobivam bodove, ne miče se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2025 9:31 (Armor).
12 godina

Bude prije iduceg petka sigurno update, dok se izjasne ljudi općenito koji su uzeli ultimate kakva je igra itd., pa pretpostavljam da budu onda sve popravili onda.

Kovačić
17 godina
Znači čekati još tjedan dana, a u šljusu je jedini mod koji igram...
Mislim da bude i prije update.

Evo kak to lijepo izgleda na Portalu:
4 godine
EA Sports FC 26

Onaj ko igra n PCu i preorderao je ultimate na vrijeme i dobio debut ikonu, ako ste zagrizli i želite još jednu, uzmete ea play pro i dobijete jos jedan pack i dodatnih 2k pointsa.

Ja nisam.

0 0 hvala 0
10 godina
EA Sports FC 26

ako sam uzeo ultimate edition prek Indije, ja ne bum dobio fifa points, season pass i ostale pogodnosti na svom HR account?  jer ih zasad ne vidim..ako neko možda više zna

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EA Sports FC 26

Sva sreća isto smeće ko i lani. Nema potrebe utrošit vrijeme u čiteraj i isto govno od igre.

Da ima vidljivih promjena u engineu, igri kao igri, ima naravno, ali i dalje je formula igre ista - pressing 90min bez stamina lossa, konstantno udvajanje i uklizavanja s leđa bez faula, i spamanje skillova unedogled sa istim igračima. Drek ostao drek.

I još šlag na tortu, prva rivals tekma je bila odmah protiv Amex buy all igrača, koji je usput i kupio čit, onako nek se nađe kad već sa timom od ponajboljih igrača u igri ne zna igrat. Do 2-2 sve 5, u 2-2 ide pauza, i kreće, pressing all time, uklizavanja unedogled bez ijednog faula, i odjednom svi igrači lete po terenu 2x brže. GG Ea, doviđenja nekom drugom prilikom.

Odigrat tu i tam kad ekipa dođe, igrat parsto sati ko i godina prije, nema faking šanse.

Fala Bogu pa ea igre ne kupujem već skoro desetljeće, pretplata je tu, probam sve, pa vidim jel se isplati ili ne. Ova smećurina od igre kao i lanjska verzija iste, jok.

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
jopis kaže...

Sva sreća isto smeće ko i lani. Nema potrebe utrošit vrijeme u čiteraj i isto govno od igre.

Da ima vidljivih promjena u engineu, igri kao igri, ima naravno, ali i dalje je formula igre ista - pressing 90min bez stamina lossa, konstantno udvajanje i uklizavanja s leđa bez faula, i spamanje skillova unedogled sa istim igračima. Drek ostao drek.

I još šlag na tortu, prva rivals tekma je bila odmah protiv Amex buy all igrača, koji je usput i kupio čit, onako nek se nađe kad već sa timom od ponajboljih igrača u igri ne zna igrat. Do 2-2 sve 5, u 2-2 ide pauza, i kreće, pressing all time, uklizavanja unedogled bez ijednog faula, i odjednom svi igrači lete po terenu 2x brže. GG Ea, doviđenja nekom drugom prilikom.

Odigrat tu i tam kad ekipa dođe, igrat parsto sati ko i godina prije, nema faking šanse.

Fala Bogu pa ea igre ne kupujem već skoro desetljeće, pretplata je tu, probam sve, pa vidim jel se isplati ili ne. Ova smećurina od igre kao i lanjska verzija iste, jok.

Ja sam propustio zadnje dvije godine pa mi je ovo za sada ok iskustvo. CrossPlay gasim odmah cim udem u igru.

14 godina
EA Sports FC 26

Jel probao tko ovaj authetnic gameplay

Ovaj ga je baš nahvalio

0 0 hvala 0
16 godina

ovo je malo realnije 

13 godina
EA Sports FC 26

jel kome radi web app ili companion?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Svima pretpostavljam.

Kovačić
17 godina
Dal se prenose nepotrošeni Fifa Pointsi u drugi mjesec?
12 godina

Prenose, naravno, to imaš dokle igra traje.

Kovačić
13 godina
EA Sports FC 26

Jedan od jacih nagona za wce dobijem kad vidim one sicusne zenske nogometasice kako rasture Mancinia u duelu i iz okreta zapale u 90. Lik mi doleti sa 3 napadacice iz đibutia ili koje pizde materine i masakrira obranu sa through balls :D Tekma zavrsi 8-6 za mene. Imal sam osjecaj da igram rukomet u jednom trenu, samo je islo naprijed nazad :D 

Ne znam kako prije nisam vidio da sad ima Ibarba i Doumbije u igri. Pa samo radi toga se isplati igrat. Samo fali Gervinho :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2025 9:21 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Imas i Gervinha, svo troje su ti dodani sredinom prosle godine u "Streets wont forget" promociji kao Serie A Hero kartice

14 godina
EA Sports FC 26

Uspio sam doci do div7 u ovih par dana sa zakljucanim marketom. Sranje je sto moras napraviti 1000 zadataka i onda jos ako si na PC-u cekati 2 dana da ti se market otkljuca. Sutra ce se napokon otkljucati pa kupujem nekakav team - inace uvjiek igram talijane/spanjolce, ali mislim da cu engleze sloziti ove godine. Uspio sam skupiti oko 50k coinsa, valjda ce se nesto naci.

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Dakle, nakon skoro 2g pauze... mogo bi pasat povratak. 

Nisam siguran jer osim toksičnisti nove razine ne vidim puno novosti. Teško da ovo ima veze s nogometom. Svaka utakmica se svodi na to da svaki igrač igra isto. Primi jednog igrača i onda se s njim vrti do besvijesti ili s igračem napravi tri koraka naprijed pa tri koraka nazad i tako dvadeset puta dok mu se nekaj ne otvori. Užas. Kakav je to nogomet?

Sredina obrane ne postoji i tu curi svima. Od mene do Borasa i drugih pro igrača koje sam gledao. Ako se oni ne mogu obraniti, kako ću se ja obraniti?  Po tekmi pada 10+ golova. Ima li to smisla? Kao i sve iz EA imamo dva koraka naprijed pa odmah tri koraka nazad. Mislim da ce prvi patch dosta toga nerfati jer ovakav gameplay s toliko golova nema smisla. Golmani suludo brane a onda popiju gol s korner crte. Ispada da je lakse zabiti iz mrtvog kuta neko s pet metara po sredini gola. Dogurao sam do pete divizije. To je hebena teretana. Ne znam kaj mi to treba u životu.

Na kraju ispada da sam se vise zabavio u FC25 nego u ovome hvaljenom gameplayu. Možda je do mene no ovaj nakaradni nogomet koji svi igraju jednostavno ne mogu prihvatiti. Vrti se pa idi malo naprijed pa malo nazad. Hvala ne bih. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 1:31 (movie).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice