Pozz, nemam przilicu, a sa torrenta sam skinuo oko 4 igrice a sve moram na disk prebaciti pise... pa me zanima.. mogu ja kupit disk i samo ubaciti prazan ? ili moram prziliciu imati. hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta je to przilica ?
Vjerojatno mu cd rom nema mogućnost "prženja" nego samo čitanje cd-ova
da, nema m mogucnost przenja, nego citanja cd :D
da, nema m mogucnost przenja, nego citanja cd :D
onda ne možeš pržiti.
oko 4 igrice?
danas vecina igara ne stane na dual layer DVD pa ce ti tesko oko 4 igrice stati na CD.
i sta s njim?
EDIT:
sad sam vidio ono "pise". znaci mount. u svakom slucaju Daemon je za izbjegavati jer zna razhebat cijeli sistem.
i sta s njim?
Ništa
CD Rom mu nema mogućnost "prženja" nego samo čitanje cd-ova, znači ne možeš pržiti samo može čitat CD-ove
i sta s njim?
EDIT:
sad sam vidio ono "pise". znaci mount. u svakom slucaju Daemon je za izbjegavati jer zna razhebat cijeli sistem.
Kaže tko?
Niti jednom me nije iznevjerio. Treba paziti kod instalacije da ne uvalja toolbar i ostala sranja i peglaj. Skineš ga iz start-upa i to je to.
Daemon ne može *razhebat* sistem ako znaš rukovat s njime.
i sta s njim?
Ništa
CD Rom mu nema mogućnost "prženja" nego samo čitanje cd-ova, znači ne možeš pržiti samo može čitat CD-ove
Mislim da je mario dobro skuzio zasto njemu treba cd. na igrama koje se skidaju u imageu u uputstvima pise da se trebaju sprziti ili mountati i vjerovatno mu to treba. Daemon je gofno od alata. Njega i Alcohol (program, naravno) treba izbjegavati. PowerISO ili MagicISO su puno bolji izbor. Iako mu je kao ocitom pocetniku Daemon najjednostavniji, kad pocmu problemi s registrima tek je onda frka.
Mislim da je mario dobro skuzio zasto njemu treba cd. na igrama koje se skidaju u imageu u uputstvima pise da se trebaju sprziti ili mountati i vjerovatno mu to treba. Daemon je gofno od alata. Njega i Alcohol (program, naravno) treba izbjegavati. PowerISO ili MagicISO su puno bolji izbor. Iako mu je kao ocitom pocetniku Daemon najjednostavniji, kad pocmu problemi s registrima tek je onda frka.
Da, on želi to "spržiti" pa onda instalirati.
Ne mora pržiti, preko Daemon toolsa može instalirati a da ih ne "prži"
Da, on želi to "spržiti" pa onda instalirati.
Ne mora pržiti, preko Daemon toolsa može instalirati a da ih ne "prži"
On vjerojatno želi igrati te igre, što bi trebao raditi s njima nema pojma. Ovisi o preferencijama (pržiti ili ne pitanje je sad?), netko voli jedno a netko drugo.
http://www.bug.hr/forum/post/windows/windows-7-problemi/2275016.aspx
tu imas razradjen jedan od problema.
dosta puta sam tek deinstalacijom Daemona ljude izvukao iz konstantnih BSOD-ova.
Pisano je na ovom forumu jako puno o tome.
Daemon ne može *razhebat* sistem ako znaš rukovat s njime.
i te kako moze. to sto se tebi nije dogodilo to ne znaci da se drugima ne dogadja
http://www.google.hr/#hl=hr&cp=16&gs_id=1q&xhr=t&q=daemon+tools+bsod&pf=p&sclient=psy-ab&source=hp&pbx=1&oq=daemon+tools+bso&aq=0L&aqi=g-L1g-vL3&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=1ff6a5f34b81ede5&biw=1920&bih=955
pa prolistaj malo. govorim iz iskustva
http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/139253-blue-screen-death-cause-atikmdag-sys.html
mislim zao mi je jer sam skido danima 4 igrice, cod, pes.. i onda kad skinem pise da moram ubaciti dvd disk... a inace skidam bez toga...
tnx svima
gdje i kad ti pise da moras ubacit DVD?
evo slike....
http://i44.tinypic.com/1601mqa.png
evo, jedna je san andreas, druga cod5.. i mam jos i cod4 i jos jednu ali nisam otvorio.
zanemarite ovaj shit na detskopu
Stvar ti je u tome sto je Windows po defaultu namjesten da .img fileove snima na optiku. tebi to ne treba nego ti treba program koji ce ti simulirati virtualni opticki pogon i na njega "mountati" taj image file. kad ga mountas onda ga otvoris ko svaki drugi drive i pokrenes instalaciju.
Posto vec skidas piratske igrice mislim da ti nece biti problem "nabaviti" powerISO aplikaciju koja je mozda najbolja za te stvari.
Imas i sistem da pomocu besplatnog 7zip programa ekstraktiras sadrzaj imagea u folder na hard disku i od tamo pokrenes instalaciju (ne radi bas uvijek).