stranica je od nekog lika iz zadra, prodaje gamecard za aion, wow, star trek online, eve itd. zanima me dali je netko kupovao ovdje nešto od toga, jeste li možda platili uplatnicom preko pošte i općenito koliko vam je trebalo da dobijete key na mail od datuma narudžbe?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A Base host? Isto prodaju i sigurni su. Mnogo ih je kupovalo od tamo (i ja sam). Čovjek odradi vrhunski posao.
A Base host? Isto prodaju i sigurni su. Mnogo ih je kupovalo od tamo (i ja sam). Čovjek odradi vrhunski posao.
definitivno base host od svih tih hostinga njima jedino vjerujem nikad nisam imo problema i nemoram se bojat da cu dobit banan key,key mi je doso u roku od 2h+/-
Ja sam uzima jedanput preko SteelServersa i sve ok prošlo.
naručio sam na onoj stranici sinoć navečer, danas sam ujutro platio uplatnicom u pošti. no čekanje... ima ljudi koji kažu da su dobili već u roku sat vremena nakon što su poslali sliku plaćene uplatnice na mail tamo. ja sam isto poslao ali ništa još. a čekat više ne mogu, za poluditi. 2 tjedna se "nabrijavam" na star trek online i ne mogu više lol
ja sam kupio bon za wow na cdkey.biz uplatio na pošti skeniro uplatnicu i poslo mu je na mail dobio bon u roku 3 sata
ja sam kupio bon za wow na cdkey.biz uplatio na pošti skeniro uplatnicu i poslo mu je na mail dobio bon u roku 3 sata
eh ja nisam imao kako skenirati pa sam slikao mobitelom te poslao tu sliku. vidi se broj njegovog računa, cijena uplate i štambilj pošte na njoj ali možda mu nije dovoljno pa ću čekati par dana da dobijem key, dok ne sjedne uplata 
Ja sam kupio wow bon od to frajera iz Zadra(Filip) i nisam sliku slao samo sam mu poslao sms da sam uplatio al se ne sjećam kolko sam dugo čekao, čini mi se 1 dan ili manje. Tebi će vjerojatno danas kasnije ili sutra doć mail.
evo dobio sam poruku sa njihovog broja, uplata je evidentirana i key će poslati u roku pola sata. večeras se igra star trek online hehe
prošlo skoro sat vremena, još nema maila. nokte si grizem od iščekivanja i gledam mailove svake 2 minute
prošlo skoro sat vremena, još nema maila. nokte si grizem od iščekivanja i gledam mailove svake 2 minute
Chill, neće Star Trek nikam pobjeć :D
2 tjedna se premišljam jel da platim ili ne, pošto nema trial-a nikakvoga da prvo probam. i konačno odlučim ajde. 2 tjedna gledam po youtube kako likovi igraju i slažu brodove. ma ne mogu više. isti feeling kao kad radiš nešto vani na vrućini, žedan si, grlo ti se već stisnulo a vode nigdje. e meni se sad grlo stisnulo a nemam star trek key da ugasim žeđ hahaha
2 tjedna se premišljam jel da platim ili ne, pošto nema trial-a nikakvoga da prvo probam. i konačno odlučim ajde. 2 tjedna gledam po youtube kako likovi igraju i slažu brodove. ma ne mogu više. isti feeling kao kad radiš nešto vani na vrućini, žedan si, grlo ti se već stisnulo a vode nigdje. e meni se sad grlo stisnulo a nemam star trek key da ugasim žeđ hahaha
i jel' stigao?
stigao i igra se =) dobra je igra