- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ak netrebas box izdanje bf3 mozes kupiti i za manje od 150kn, i bf3 ima dobru grafiku :D
BF3 i TEOS Skyrim su dvije potpuno različite igre.
BF3 je FPS sa, kako si naveo, rankovitim multiplayerom. Ima predivnu grafiku, do jaja razrađen multiplayer i sve to. Igra je odlična, uz MW3 najbolji FPS vani. Mada usporedba sa MW3 nije moguča jer se igre dosta razlikuju i svaka ima mane i propuste u svojim segmentima.
Skyrim je RPG, nema multiplayer, ali zato ima velik i raznolik wrold. Prepun je questova, misija i sl. Jako je atmosferičan i razgrađen. Skupljaš stvari, kraftaš, boriš se...posjećuješ razne lokacije i područja. Sve je fascinantno.
Obje igre su +5 u svojim rangovima, a sad pare koje si naveo nisu točne.
Bez box-a bf3 te može izaći 150-200kn LE, ovisi od nabavljača. Ali neznam je li LE dostupan negdje u HR (CD KEY)
Skyrim se može nabaviti za 200-250 kn...kao npr vamo, nešto više od 250kn. Ako kontaktiraš prodavače mogao bi ju spustiti 10-20kn
Nick54312 je njihov zastupnik

Dvije potpuno različite igre, samo tvoj ukus može presudit.
Ja bi Battlefield, čisto zbog dugotrajnosti, Skyrim izgubi čar nakon kojih 60ak sati maksimalno, a ako se nađeš u Battlefieldu možeš ga igrati mjesecima.
Ja bi isto kupio Battlefield.
o bože.....možeš imati naj brzinu pa će ti "lagati" ako nemaš kantu nedostojne BF3.popuni si rubriku Moj PC(klikni ispod moje slike moj pc)da vidimo koji stroj imaš.skyrim dosadi upravo nakon 60h kao što je i kolega rekao gore.BF3 uzmi i nažicaj nekoga starijega da ti kupi online preko kartice.
Ja bi Battlefield, čisto zbog dugotrajnosti, Skyrim izgubi čar nakon kojih 60ak sati maksimalno, a ako se nađeš u Battlefieldu možeš ga igrati mjesecima.
Skyrim ima jednu od najvećih moderskih zajednica tako da (ako naravno želiš) možeš svaki dan imati potpuno drugačije priče/likove/situacije.
Kvalitetni modovi rade čuda po pitanju zanimljivosti i trajnosti igre.
Potpuno različite igre. Ako imalo voliš RPG uzmi Skyrim. Do nedavno bi ti preporučio BF3, ali mi se zgadio skupa sa MP i shooterima. Odvratan community kao i na svim modernim shooterima. Isto tako razočaravajuća podrška i komunikacija sa fanovima od strane DICE-a.
Zasto to uopce mora bit pitanje na forumu,pa odes na slubenu stranicu od bf3 i od skyrima pa malo procitas i vidis o cem se tu zapravo radi. Mislim da ti je za to dovoljno maksimalno pola sata da SAM odlucis.