Battlefield 3 ili Elder scrolls:Skyrim

poruka: 15
|
čitano: 2.633
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
e ljudi moja prva tema i nadam se da ste je procitali evo radi se o koju da. Igru kupi i koja se bolje isplati kupiti Kako znam battlefield 3 linited edition košta 570 kn a skyrim 320 posto bf 3 ima mp rankovi itd a skyrim dobru grafiku pa sad neznam koju da kupim.. HVALA U NAPRIJED
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina

ak netrebas box izdanje bf3 mozes kupiti i za manje od 150kn, i bf3 ima dobru grafiku :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znam to kao zgrade se ruse puno bolje. I relisticnije od bad company-a 2 netreba meni limited ili tako nes samo zelim imati bf 3 sa kojim mogu igrati mp, I ako mi mozes pomoci koje trgovine i koliko najmanje mogu dobiti bf 3,ali u krugu Istre npr Rijeka Pula koja ulica i naziv bio bih vam zahvalan puno Opet hvala unaprijed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

BF3 i TEOS Skyrim su dvije potpuno različite igre.

BF3 je FPS sa, kako si naveo, rankovitim multiplayerom. Ima predivnu grafiku, do jaja razrađen multiplayer i sve to. Igra je odlična, uz MW3 najbolji FPS vani. Mada usporedba sa MW3 nije moguča jer se igre dosta razlikuju i svaka ima mane i propuste u svojim segmentima.

Skyrim je RPG, nema multiplayer, ali zato ima velik i raznolik wrold. Prepun je questova, misija i sl. Jako je atmosferičan i razgrađen. Skupljaš stvari, kraftaš, boriš se...posjećuješ razne lokacije i područja. Sve je fascinantno.

Obje igre su +5 u svojim rangovima, a sad pare koje si naveo nisu točne.

Bez box-a bf3 te može izaći 150-200kn LE, ovisi od nabavljača. Ali neznam je li LE dostupan negdje u HR (CD KEY)

Skyrim se može nabaviti za 200-250 kn...kao npr vamo, nešto više od 250kn. Ako kontaktiraš prodavače mogao bi ju spustiti 10-20kn

Nick54312 je njihov zastupnik

Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3 ili Elder scrolls:Skyrim
Na Originu ces Bf3 dobiti jeftinije nego u ducanu.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan
Da ali nezeiim skidati zelim u boxu imati
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dvije potpuno različite igre, samo tvoj ukus može presudit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bi Battlefield, čisto zbog dugotrajnosti, Skyrim izgubi čar nakon kojih 60ak sati maksimalno, a ako se nađeš u Battlefieldu možeš ga igrati mjesecima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi isto kupio Battlefield.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znam da je bf 3 dobra a je li dovoljno da mi ne laga 200 kb\s I gdje mogu kupiti ? Bez online shopova
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

o bože.....možeš imati naj brzinu pa će ti "lagati" ako nemaš kantu nedostojne BF3.popuni si rubriku Moj PC(klikni ispod moje slike moj pc)da vidimo koji stroj imaš.skyrim dosadi upravo nakon 60h kao što je i kolega rekao gore.BF3 uzmi i nažicaj nekoga starijega da ti kupi online preko kartice.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3 ili Elder scrolls:Skyrim
thuglife kaže...

Ja bi Battlefield, čisto zbog dugotrajnosti, Skyrim izgubi čar nakon kojih 60ak sati maksimalno, a ako se nađeš u Battlefieldu možeš ga igrati mjesecima.

Skyrim ima jednu od najvećih moderskih zajednica tako da (ako naravno želiš) možeš svaki dan imati potpuno drugačije priče/likove/situacije.

Kvalitetni modovi rade čuda po pitanju zanimljivosti i trajnosti igre.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan

Potpuno različite igre. Ako imalo voliš RPG uzmi Skyrim. Do nedavno bi ti preporučio BF3, ali mi se zgadio skupa sa MP i shooterima. Odvratan community kao i na svim modernim shooterima. Isto tako razočaravajuća podrška i komunikacija sa fanovima od strane DICE-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 16:50 (gringo88).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zasto to uopce mora bit pitanje na forumu,pa odes na slubenu stranicu od bf3 i od skyrima pa malo procitas i vidis o cem se tu zapravo radi. Mislim da ti je za to dovoljno maksimalno pola sata da SAM odlucis.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ok hvala vam vidjet cu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice