Activision vs Electronic Arts

poruka: 20
|
čitano: 1.311
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nakon sto je potvrdeno da je ex-Infinity Ward presao u redove Electronic Artsa te pod novim imenom Respawn Entertainment nastavlja izradu igara mene interesira dali cete Vi kao krajnji korisnici sada vise biti okrenuti prema Electronic Artsu ili Activisionu te mislite li da Electronic Arts uz ostale hitove sada ima potencijala napraviti i takozvani CoD killer?

12 Electronic Arts/Respawn
0 Activision/Treyarch
21 Sjedim i cekam
The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dali vas politika Bobbya Coticka smeta i dali mislite da vodi Activisionovu frasizu Call of Duty na PCu u propast?
4 Smeta me
3 Ne smeta me
22 Bobby nema dvije ciste
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Activision vs Electronic Arts
I ovako sve manje i manje kupujem nove igre... jednostavno su sve na istu foru...

Nema više onih ludih pokušaja kako je prije bilo...

Iskreno ubijam svoje vrijeme igrajući stare igre...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
14 godina
neaktivan
Moje osobno misljenje je da ce Respawn dati sve ali apsolutno sve od sebe da posteno zapapri Bobbyu iz cega bi mogao prizaci jedan jako dobar naslov, a da u svemu tome ima potencijala za cod killera mislim da ima jer isto tako mislim da je jedini dev team koj moze srusit CoD fransizu upravo onaj koji ju je i stvorio.

Svega ce tu jos biti ali jedno stoji definitivno. Nakon ovako neslavnog i pomalo sramotnog Black Opsa na PCu takoder mislim da ce puno ljudi jako dobro razmisliti prije nego kupe sljedeci proizvozvod od Activision/Treyarcha, a isto tako je jedina greska Infinity Warda sto je promijenio ime pa jako veliki dio neupucene populacije nece biti siguran u kvalitetu proizvoda koji ce Respawn izbaciti iz razloga sto su to "neki novi decki".

Uglavnom, ja sam trenutno na strani Electronic Artsa i mislim da imaju potencijala za "uzdrmat" fps trzise.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
I ovako sve manje i manje kupujem nove igre... jednostavno su sve na istu foru...

Slazem se s tobom, ali mislim da je ovo izmedu Infinity Warda i Activisiona preslo u "it's personal" tako da bi se tu stvarno moglo roditi nesto novo...barem se nadam :) 

17 godina
neaktivan
Sve ti je to samo reklama...

Ništa više...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina

Vrlo vjerojatno je da će novi BF3 raditi Respawn. Pa bi možda moglo biti nešto.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ništa više...

Pa nisu bas na sva zvona najavili da su presli u EA...zbuksali su se u neki "podrum" i kuhaju nesto :) sad samo treba cekat i vidjet.

14 godina
neaktivan
mac92 kaže...

Dice radi BF3, a Respawn jos zaposljava tako da mislim da nisu jos nista poceli radit.

15 godina
mac92 kaže...

Nedao bog većeg zla!!!!!!!!!!!!!!!!! DICE rulez!!!!!!!!!

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
16 godina
neaktivan

Dice je i vlasnik battlefielda. Oni su ga i stvorili. Ne daj boze da netko drugi ude tu.

14 godina
neaktivan
Ako se ne varam Infinity Ward odnosno sadasnji Respawn Entertainment jos drzi prava na ime Modern Warfare tako da nebi cudilo da svane trojka u skoroj buducnosti, a sto se tice BF fransize mislim da Respawn nece imat prste u tome. Jedino ako uskoro ne sloze tim onda bi moglo bit moguce da ih ubace kao ispomoc Dice'u sto nikako nebi odmoglo.
16 godina

takodjer. rijetko koji noviji naslov ostane na kompu vise od par sati. jednostavno vise nema onaj faktor koji me drzao za racunalom i tjerao me da igram dalje.

Ništa više...

slazem se ali ipak je moguce (bar malo) da bi se cod-killer mogao pojaviti.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
14 godina
neaktivan

Neminovno je da ce se pojavit. Samo je pitanje kad!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
infinity ward je jedan od najboljih ekipa, ako se ujedini sa dice activision nema sanse :)
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan

Neznam da li je to ista ekipa koja je radila MoH AA, ako je onda svakako mislim da će pokušati oživjeti serijal.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sumnjam da ce se to dogodit ali nije ni za iskljucit.

Meni je samo drago sta EA sada ima ekipu za prste polizat (Dice, Bioware, Respawn, Crytek, Criterion, Visceral), a Activision, hmm well...Ako Blizzard umjesa svoje prste moglo bi bit svasta ali mislim da su preokupirani svojim petogodisnjim planom :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Neznam da li je to ista ekipa koja je radila MoH AA, ako je onda svakako mislim da će pokušati oživjeti serijal.

Moh AA ti je radio tadasnji Twenty Fifteen, nakon toga su dvojica iz te ekipe osnovala IW aka danasnji Respawn...wiki zakon :)

Nekako sumnjam da ce se primit toga ali ako hoce ode cod u qurac :p

15 godina
neaktivan
ako se respawn bude brinuo za singleplayer, Dice za multyplayer a EA za financiranje, activision si moze traziti drugi zanr igrica di moze krast ljudima novac :)
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
14 godina
neaktivan

Ja bi rade htio vidjet spoj Respawn/Dice u multiju, mislim da bi to bio jackpot :)

"Zanimljivo da nema jos ni jedan glas za Activision/Treyarch, svi su skepticni :) potpuno razumljivo."

"A i malo mi fali da ne napravim jedan ROFL zato sta vecina misli da je Bobby puko ko kokica." :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 20:49 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice