Rock band "Custom" pjesme za xbox

poruka: 2
|
čitano: 1.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
offline
Rock band "Custom" pjesme za konzole

Pozdrav svima!

 

Ljubitelji igre Rock Band 1,2,3 vjerojatno znaju da je grupa Harmonix prestala sa podrškom za nove pjesme, ali se za to pobrinula grupa C3 (google) koja legalno izrađuje custom pjesme za razne konzole, i za sada u bazi imaju preko 800 pjesama.

 

Moje pitanje je da li se netko razumije u taj sistem kako izraditi svoju pjesmu? Na toj stranici postoje i svi alati za izradu "custom" pjesama.  Bilo bi jako lijepo kada bi netko tko se kuži u to napravio neke domacice koje bi se dale zasvirati u igrici rock band.

 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Rock band "Custom" pjesme za xbox

Pošto se nitko nije javio vezano za ovu temu, odlučio sam sam malo istraživati kako se kreiraju "custom" pjesme za rock band. Trenutno radim na jednoj "domačici" i za sada ide ok. Već sam pri kraju sa chart-anjem gitare.

Uglavnom na svim konzolama postoji način da se sviraju "custom" pjesme, a programi koji su potrebni za izradu su: Magma, Reaper, mid2chart i RB3Maker.

Reaper je glavni program u kojem se većina stvari slaže, dok Magma služi za pripremanje fajlova potrebnih za završni korak a to je pretvorba u .con file koji je onda spreman za rock band na xbox-u.

Koga zanima detalji neka se slobodno javi.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice