Ratchet & Clank : A4O

poruka: 6
|
čitano: 1.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

{#}Svi ocekivaju BF3 ili COD MW3, ili pak druge visokobuđetne igre.

No malo tko se sjeti dobrih low budget igara poput ove. Svi koji znaju za sve nastavke sigurno mogu rec da je igra ili su igre odlicne.

Ovo je 10-a igra u serijalu. Nakon prve igre gameri sa PS2 konzole su bili odusevljeni te su htjeli jos.

Sve tako do 2007. kada je Insomniac izjavio da se od tog dana igre rade za PS3. Veliki fan-ovi su bili prisiljeni da kupe novu konzolu.

No High Imapct Games (bivsi radnici iz Insomniaca i Naughty Dag-a) je napravio dvije R&C igre te malo produzio srecu PS2 vlasnicima.

Sada je na redu All 4 One po prvi put R&C multiplayer igra za (pogodili ste) PS3. Izlazi ljeti ove godine. Mozete igrati kao lombax Ratchet, robot Clank, zli Doktor Nefarious ili kao debil Quark.

Ako niste igrali probajte, u drugom slucaju ako ste fan ocijenite serijal.{#}

0 1/5
0 2/5
0 3/5
0 4/5
9 5/5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Ratchet & Clank : A4O
ovo low budget igra?! Lol

A niti nije prvi put multiplayer naslov u serijalu.
Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
neaktivan

ne ovo je ekskluzivno mp dok su druge imale i sp i mp

17 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

ne ovo je ekskluzivno mp dok su druge imale i sp i mp

to jednostavno nema smisla i bilo bi kontraproduktivno, da ne duljim, riječi Chada Dezerna:
"We’re excited to announce that we’re hard at work on the first ever one-to-four player cooperative, online/offline, drop-in/drop-out Ratchet & Clank title, Ratchet and Clank: All 4 One!"

Inače, Chad je dirketor Insomniaca, siguran sam da si i to pročitao na WIkipediji :DDD

Al' i dalje, R&C low budget igra?! {#}

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
13 godina
neaktivan

2 ili 3 sa mp

Usput obožavm igru

may the force be with you

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo,moram ponoviti već rečeno jer mi je smiješno,low budget?Nikako se igra ne može nazvati takvom budući da je jedna od značajnijih Sonyjevih franšiza a i kako je već rečeno nije prva sa multiplejom niti se mora igrati kao co op samo što su oni htjeli za promjenu napraviti nešto novo pa napravili g*vno po mom mišljenju.Meni osobno su najbolje igre bili one sa Playstationa 2,prva tri nastavka i donekle Tools of destruction i Crack in time sa trojke sa tim što su prelaskom na trojku izgubili muda i igrivost pa je sve postalo disney-evski slatkasto umjesto sarkastično i politički nekorektno te vrlo duhovito kako je bilo na dvojci.Tako vam je to kad se pređe u biznis,ne postoji igra koju nije raz*ebala prodaja pa se onda hoće svima dopasti a to tako ne ide.Jedva čekam HD collection za trojku koji izlazi za kojih dva tjedna da ponovo odigram prve tri iz serijala da se prisjetim kako su dobre prve tri bile.

You are what you believe yourself to be
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice