Pokemon GO (Android/iOS)

poruka: 324
|
čitano: 83.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

NEkad mi ne računa šetnju za hatchanje.

Koje postavke su vam lockanja i gašenja ekrana na mobu?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pokemon GO (Android/iOS)

ja bi rekao da je to do servera,nekad mi uopce ne ocita na jajetu a poslije kad stanem i sjedim ocita mi,mozda ce ti kasnije

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

na kompu igram vec po sata bez da je zastekalo ista. bolje radi nego na mobu

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Milka30 kaže...

Istina je ta da se uredno možš vozikati autom i hvatati Pokemone bez problema,radijus za uhvatiti Pokemona je sigurno dobrih 30-tak metara.

Ja sam danas deinstalirao igru,jer previše šteka,to ću pripisati trenutnim bugovima i mome slabome telefonu (Samsung Galaxy dual core).

Upravo to, zato i ne kužim ekipu po netu što vidim kako trče iza svakog čoška tražit pokemone, pa onda sa mobom se okreću u svim smjerovima oko sebe i geldaju gore-dolje i svašta nešto. 

Pod jedan gps na mobovima ni nije precizan da lovi u metar, nego sigurno par metara, zato i ne kuži ako se jedan korak pomakneš, na karti si i dalje na istom mjestu.

A kad pogledaš radijus na karti di se pokemoni pojave, najviše mi je bilo nekih 20metara sigurno, tako da ne kužim tu ekipu što ide u dvorišta/cestu/tračnice ili di već pa se polome

A isto tako i sa pokestopovima, u gradu lovim one koji su sa druge strane ceste bez problema(opet znači 10-ak metara domet)

Stoja
15 godina
dennocro kaže...

Nisam ni znao da ima za PC, šta nije odlika ove igre kretanje ??

Kako to funkcionira na PC ??

12 godina
neaktivan
Pokemon GO (Android/iOS)

Ekipa zna netko zasto mi na samsung A5 nece da pokrene igru nikako,stalno stoji gps not found a upalio sam lokaciju dok mi na s5 sve radi glatko znaci nije do servera...

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
15 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

Dali je pametno sve duple pokemone transferirat ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WukongFtw kaže...

Ekipa zna netko zasto mi na samsung A5 nece da pokrene igru nikako,stalno stoji gps not found a upalio sam lokaciju dok mi na s5 sve radi glatko znaci nije do servera...

stavi visoku preciznost gps-a

LoL- Bobzzy (EUW)
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

samo ako su jako slabi, ali ako su jači dupliće možeš trpat u gymove

LoL- Bobzzy (EUW)
15 godina
djdragon95 kaže...
zabranjeniples kaže...

Duple razvijam i šaljem u borbu ili ??

15 godina
zabranjeniples kaže...

Najbolja taktika je čuvati stardust i candyje i kad skupiš dovoljno za puno evolucija onda iskoristit Lucky Egg i sve ih evoluirati. Tako se najbrže dolazi do viših levela. I onda viškove transferirat :)

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
djdragon95 kaže...
zabranjeniples kaže...

Duple razvijam i šaljem u borbu ili ??

nezz koji si lvl, ali mislim da nema smisla trošit stardust na pojačavanje trenutnih pokemona, kasnije će ti to biti puno važnije, pogotovo kad ćeš moć lovit jače pokemone

LoL- Bobzzy (EUW)
15 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

Ja sam dosad cijelo vrijeme transferirao duple, ali od sada ću ostavljat ove jače valjda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

doso update, ni kurca ne valja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dennocro kaže...

Čisto iz znatiželje da upitam, koja je svrha igrati ovo na kompu? Pa upravo je čar ove igre to što hodaš i hvataš pokemone u pravom svijetu. Ako si već na kompu, zar nije bolje igrati pokemone na emulatoru jer te igre nude puno više ako si na jednom mjestu?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

Ovako to pro radi

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
antimadridista kaže...
dennocro kaže...

Čisto iz znatiželje da upitam, koja je svrha igrati ovo na kompu? Pa upravo je čar ove igre to što hodaš i hvataš pokemone u pravom svijetu. Ako si već na kompu, zar nije bolje igrati pokemone na emulatoru jer te igre nude puno više ako si na jednom mjestu?

nemam vremena igrati ni jedno ni drugo zbog posla, ni na kompu ni trcati okolo. po sata ako uhvatim svaki dan, ovo sam napisao da ekipa zna ako je lijena napraviti koji korak ;)

13 godina

nemam ni ja, pa nisam odlucio varat i simulirat setanje.

al ne sekiram se pretjerano, ocekuj ban kroz koju zakrpu kao sto je bilo i u ingressu...

8 godina
neaktivan
Neko vara a neko hoda ko muha bez glave,jebiga.
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

Pa ako vam se igraju Pokemoni na kompu, skinite si emulator i odigrajte bilo koju drugu igru iz glavne franšize koje su bolje u svakom segmentu od GO-a. Ovu igru nema nikakvog smisla igrati na računalu.

edit: ups, sad vidim da je antiM napisao skoro isto kao i ja, my bad :D

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 13:08 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

eksterna baterija za sve Pokemon Go majstore : LINK

0 0 hvala 0
14 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

Frend odrađuje NY na kompu, već je 17lvl mislim, veli da je dosadno ali isto tako planira ga prodat.

Kaže da je užas kako su kod nas jadni pokemoni, ja u svom gradu hvatam samo pidgeje i zubate mrtve, slabo nešto jače, on veli NY nemoš nać ove jadne, samo jaki.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pokemon GO (Android/iOS)

da li vama gps zabrijava? meni rijetko kada kaze gdje se tocno nalazim, obicno mi prebaci lika 20-50 metara od prave pozicije i ponekad mi lik sam sece po mapi.

ponekad mi je to cak i ok jer stojim na mjestu, a "prelazim" udaljenosti pa mi jaja prije hatchaju i mogu posjetiti vise pokestopova, ali ponekad mi je i problem, npr. kad se nalazim ispred gyma, a u igrici je gym too far. na google maps mislim da gps tocno određuje lokaciju. ukljucena mi je visoka preciznost.

jel se moze to nekako kalibrirati da mi odredi tocnu lokaciju +- nekoliko metara?

i sto znaci kad se na mapi vidi ono lisce? danas mi se to lisce nalazilo unutar kruga, gotovo u centru, a nije mi izasao nikakav pokemon, dok ponekad tog lisca uopce nema, a izađu mi 2-3 pokemona.

0 0 hvala 0
11 godina
fila2208 kaže...

Frend odrađuje NY na kompu, već je 17lvl mislim, veli da je dosadno ali isto tako planira ga prodat.

Kaže da je užas kako su kod nas jadni pokemoni, ja u svom gradu hvatam samo pidgeje i zubate mrtve, slabo nešto jače, on veli NY nemoš nać ove jadne, samo jaki.

bas to, u puli nisam nasao bas nista osim tih malih sranja kojih imam i pre vise. jucer sam po jarunu hvatao.

15 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

Cek, gledam malo i jos uvijek nekuzim kako se radi evlucija pomocu lucky egga ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

ne radi e evolucija pomocu lucky egga, on ti daje dodatni bonus pa lakse levelas

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cartman93 kaže...

i sto znaci kad se na mapi vidi ono lisce? danas mi se to lisce nalazilo unutar kruga, gotovo u centru, a nije mi izasao nikakav pokemon, dok ponekad tog lisca uopce nema, a izađu mi 2-3 pokemona.

Lišće označava mjesto gdje će se spawnat pokemoni, spawn je svakih 1 sat i traje 15 min, znači ako vidiš lišće a ne pokemona trebat ćeš čekat maks 45 min da se tam pojavi pokemon

LoL- Bobzzy (EUW)
15 godina
dennocro kaže...

ne radi e evolucija pomocu lucky egga, on ti daje dodatni bonus pa lakse levelas

Moze pojasnjenje u vezi ovoga, gdje je taj lucky egg ??

15 godina
zabranjeniples kaže...
dennocro kaže...

Moze pojasnjenje u vezi ovoga, gdje je taj lucky egg ??

Dobiješ ga levelanjem, a možeš i kupit :) Ja sam levelu 11 i imam 2 komada, oba dobio sa levelima.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
Pokemon GO (Android/iOS)

Dobije li se sta prikljucivanjem nekom od timova ili je to potrebno samo radi borbi??

I koliko to uopce ima smisla pri manjim levelima ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice