Pokemon for Gameboy

poruka: 1.303
|
čitano: 284.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Što mislite da je sljedeće? Pokemon Z, Pokemon X2/Y2, ili Pokemon Hoenn remake?

Sada pricaju nesto o novoj igrici u cijem je sredistu Pikachu.

Meni bi bilo super kad bi prvo dosao Pokemon Z sljedece godine, pa Hoenn remake za 2-3 godine. Trebat ce mi bar dvije godine da prođem sve od Pokemon Crystal do Pokemon Y. Kako mi je krenulo sa nalazenjem igrica, potrajat ce xD

0 0 hvala 0
15 godina
Pokemon for Gameboy

Hoće li biti digital downloada preko eshopa za ove nove Pokemone na 3DS-u i kolika je cijena ako ima?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 23:23 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pokemon for Gameboy
yesno kaže...

Što mislite da je sljedeće? Pokemon Z, Pokemon X2/Y2, ili Pokemon Hoenn remake?

Sada pricaju nesto o novoj igrici u cijem je sredistu Pikachu.

Meni bi bilo super kad bi prvo dosao Pokemon Z sljedece godine, pa Hoenn remake za 2-3 godine. Trebat ce mi bar dvije godine da prođem sve od Pokemon Crystal do Pokemon Y. Kako mi je krenulo sa nalazenjem igrica, potrajat ce xD

Ako ćemo gledati kroz povijest, prvo ćemo dobiti igru koja će se nadovezati na X i Y te nakon nje remake. No prerano je trenutno za ta nagađanja

ovo za Pikachua prvi put čujem.

antimadridista kaže...

Hoće li biti digital downloada preko eshopa za ove nove Pokemone na 3DS-u i kolika je cijena ako ima?

Da, biti će digital download. Cijena je mislim ista kao i box verzija, nisam 100% siguran. Igra će zauzimati 1.7 GB prostora na memorijskoj kartici.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
16 godina

Igre su od danas u prodaji u Algoritmu. I repeat, igre su od danas u prodaji u Algoritmu.

edit : igra kupljena, i požurite s kupnjom ko misli jer sam ih vidio hrpu rezerviranih.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 11:55 (Luuka).
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

-.-

Došla mi igra danas poštom... Još da imam na čemu igrat lol

Pikachu: "WTF is this shit man?" Pikachu: "WTF is this shit man?"
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 12:38 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Pokemon for Gameboy
Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

TheJWitzz i Marriland će na YT radit Let's play, njih pratite, odlični su dečki :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...
AmonZero kaže...

TheJWitzz i Marriland će na YT radit Let's play, njih pratite, odlični su dečki :D

Ja se upravo idem unsubscribat sa svih channela vezanih uz Pokemone...

Uz ovu dvojicu velikana, još bih preporučio Dookisheda i MunchingOrangea.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 13:10 (ph3nom_gamer).
16 godina
Pokemon for Gameboy

Neću previše toga gledat, samo me malo zanima kako igra izgleda i to. Gledo sam prije kjih pola sata jedan stream i mogu reći da su glazba i sound efekti ODLIČNI !

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...
AmonZero kaže...

Ja se upravo idem unsubscribat sa svih channela vezanih uz Pokemone...

Uz ovu dvojicu velikana, još bih preporučio Dookisheda i MunchingOrangea.

MunchingOrange mi nije baš neki, forsa se malo lik... Dookie je kralj :D NateWantsToBattle je isto fora :D

15 godina
Pokemon for Gameboy

Kupljeno.  {#}

Swedish latin super funk.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

MunchingOrange mi nije baš neki, forsa se malo lik... Dookie je kralj :D NateWantsToBattle je isto fora :D

Zato mi je i smješan. Gledao sam baš jedan nuzlocke što je radio, svaku epizodu mu je nešto umrlo {#}

Btw. upravo sam pročito da će se EV statsi moći restartirati na super treningu :O

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 13:53 (ph3nom_gamer).
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Btw. ove Pokemon X i Y verzije 3DS-a su izgleda u dolasku u Svijetu Medija... Samo cijena je 2000kn, deru nas ovdje u Hrvatskoj bome :/

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

nice ljudi uzivajte.

Ja sam valjda jedini koji zeli Y. Char X je super ali on je samo mega, tako da biram igru po legendarnom.

0 0 hvala 0
17 godina
Pokemon for Gameboy

Odgledao Pokemon The Origin i ne sviđa mi se što Mega Charizarda nema u igrama po kojima je rađen Origin.

Zapravo, ni malo mi se ne sviđa što uradiše od Pokemona, sve nakon Johto regije je loše.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
yesno kaže...

nice ljudi uzivajte.

Ja sam valjda jedini koji zeli Y. Char X je super ali on je samo mega, tako da biram igru po legendarnom.

Meni osobno je ionako xerneas lijepši. Osmijeh

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
yesno kaže...

nice ljudi uzivajte.

Šefe, jesi isprobao igru? Može neki utisak is prve ruke (:

15 godina
ph3nom_gamer kaže...
sirka666 kaže...
yesno kaže...

nice ljudi uzivajte.

Nemam na čemu Nevinašce. U nabavci sam 3dsa.

12 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
yesno kaže...

nice ljudi uzivajte.

Meni osobno je ionako xerneas lijepši.  Osmijeh

meni je isto iz prve bio, ali mi je sad Yveltal, cak i bez Dragon tajpinga xD

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Znači u istoj smo situaciji {#}

Vidim da Luuke nema na forumu, izgleda da ne pušta konzolu iz ruke :D

Nadam se de će malu recenziju napravit kad se izigra :)

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
sirka666 kaže...

Znači u istoj smo situaciji {#}

Vidim da Luuke nema na forumu, izgleda da ne pušta konzolu iz ruke :D

Nadam se de će malu recenziju napravit kad se izigra :)

Moram te razočarati, još nisam ni raspakirao igru :(

Major frka na poslu, pa išo kod cure, sad evo opet šljaka... nadam se danas zaigrat :(

16 godina
yesno kaže...

nice ljudi uzivajte.

Jbg barem taj legendarni bolje izgleda.... a osim toga, netko mora imati Y, a netko X. Kako cete se trejdati hh...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina
Pokemon for Gameboy

Gledam sad na streamu i lik s 2 ultra ball uhvati legendary jelena  {#}

EDIT:

Mega GIF

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 20:20 (AmonZero).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Gledam sad na streamu i lik s 2 ultra ball uhvati legendary jelena  {#}

Luky bastard :D

Pogledao sam danas jednu random epizodu od Marrilanda, igra izgleda tako dobrooo :D

Valjda će mi doć konzola idući tjedan, nisam nikad prije bio toliko nahajpan na jednu igru kao sada.

12 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
yesno kaže...

nice ljudi uzivajte.

Jbg barem taj legendarni bolje izgleda.... a osim toga, netko mora imati Y, a netko X. Kako cete se trejdati hh...

Istina. najvise me zivcira sto je Mightyena samo u X-u

15 godina
neaktivan
yesno kaže...

Aj, najmanji je problem trejdanje, ne živimo više u '99 :)

Nego, zanimljiva je situacija s tim ekskluzivnim pokemonima. Npr. Tyranitar se može uloviti samo u Y verziji dok je njegov mega stone u X. Tako da će biti zanimljivo mjenjati Pokemone ovu generaciju :D

16 godina

Nakon cjelodnevnog rada, sutra krećem igrati napokon... danas sam čak otvorio kutiju haha

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Nakon cjelodnevnog rada, sutra krećem igrati napokon... danas sam čak otvorio kutiju haha

Ja neznam kako odolis, pa ja kad bi radio 24 sata dnevno nasao bih bar pola sata da malo zaigram.

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
yesno kaže...

Aj, najmanji je problem trejdanje, ne živimo više u '99 :)

Nego, zanimljiva je situacija s tim ekskluzivnim pokemonima. Npr. Tyranitar se može uloviti samo u Y verziji dok je njegov mega stone u X. Tako da će biti zanimljivo mjenjati Pokemone ovu generaciju :D

To je super, sad se moras mijenjaz hoces neces haha.

ja sam jos uvijek u potrazi za Pokemon Crystal, tako da kao da jesam u 90-ima haha.

16 godina
Jonja kaže...
Luuka kaže...

Ja neznam kako odolis, pa ja kad bi radio 24 sata dnevno nasao bih bar pola sata da malo zaigram.

Kad radiš praktički bez pauze od 6 ujutro do 10 navečer uz 4 sata sna prije toga, onda nemaš snage čak ni za isprobat... al danas je zato cijeli dan za to :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice