Pokemon for Gameboy

poruka: 1.303
|
čitano: 286.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pokemon for Gameboy
ph3nom_gamer kaže...

Navodna lista Pokemona koji će dobiti mega evoluciju. Ne bih imao ništa protiv ako je ovo istinito {#}

Alakazam, Gengar, Feraligatr.... Moji najdraži {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Navodna lista Pokemona koji će dobiti mega evoluciju. Ne bih imao ništa protiv ako je ovo istinito {#}

Niceee :D

Btw uhvatih danas shiny Palpitoada :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
Pokemon for Gameboy

fantastično kak je napredovao ovaj emulator za nds... s ovim zadnjim updateom soul silver leti na nexusu i nema onog buga s onim crticama 

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Niceee :D

Btw uhvatih danas shiny Palpitoada :D

You are on the roll :D

On mi je jedan on najdražih pokemona iz 5. generacije. Obožavam njegov tajping.. tj. od Seismotoada

Imao sam jednog u Black 2 timu, sa poison pontom. Sve je trovao što je dodirnio :D

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
16 godina

Ja sam ga imao kod svog prvog prolaska Blacka, al nije mi se baš pokazo :D

Ovaj shiny ima Swift swim, Adamant Nature i 31 speed IV :D

Al da ne može bar waterfall naučit od fizikalnih vodenih napada, mislim stvarno...

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Da, i meni je to bilo čudno za Waterfall. Jbga, kad je on više special orijentiran... Uostalom, levelanjem može naučiti samo drain punch od fizikalnih napada (dobro, može i flail ali to je za zaborav)

Aj, može se iskoristit u wifi-borbama uz solidan rain team...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Da, i meni je to bilo čudno za Waterfall. Jbga, kad je on više special orijentiran... Uostalom, levelanjem može naučiti samo drain punch od fizikalnih napada (dobro, može i flail ali to je za zaborav)

Aj, može se iskoristit u wifi-borbama uz solidan rain team...

Earthquake nije za bacit ;) A ak je rain tim nije ni Hydro pump loš iako je Adamant... još dodaš stealth rocks i drain punch da si malo HPa vraća i eto ti borca :D

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Earthquake nije za bacit ;) A ak je rain tim nije ni Hydro pump loš iako je Adamant... još dodaš stealth rocks i drain punch da si malo HPa vraća i eto ti borca :D

Znači support-offensive, physical-special attacker. Extra :D

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...

Znači support-offensive, physical-special attacker. Extra :D

Ništa bez kamenja :D

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Ništa bez kamenja :D

Naravno. Kamenje mora biti tu :D

btw. šuška se da će Mewtwo dobiti još jednu megaevoluciju :O

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

BOOM! nova doza novosti stiže nam iz Japanskog časopisa CoroCoro. To je zadnje izdanje toga časopisa prije izlaska samih igara.

Ima dosta novosti, izdvojit ću najbitnije.

Značajke Fairy tajpa su nam pobliže označene. Tako će fairy biti dobar protiv fighting, dark i dragon pokemona, loš protiv fire, poison i steel type-a i imun protiv dragona.

Fighting, dark i bug type će biti loš protiv fairy-a dok će poison i steel biti dobri protiv istog.

U biti, vile će biti OP :D

Steel type je također dobio male promjene. Tako će sada dark i ghost pokemoni činiti neutralnu štetu protiv steel-a dok su prije bili loši protiv njega.

Onda, dobili smo prvi stadij evolucija startera. Još uvjek nismo dobili engleska imena istih pa se neću zamarati s japanskim.

Još uvijek su fire, water i grass tipa tj. nisu dobili drugi. Lisica i žaba izgledaju zakon, Chespinova evolucija je malo... čudna :D

4 nova pokemona su predstavljena među kojima su 2 fosilna.

Tako smo dobili psychic mačku japanskog imena Nyaonikusu koja će imati 2 izgleda, jedan ženski (napadački orjentiran) te muški (support). Razlikovat će se po ability-u te movesetu.

lijevo je cura, desno dečkić lijevo je cura, desno dečkić
Sada nam slijede 2 fosilna Pokemona.

Prvi je T-rex alike pokemon imena Chigorasu. Imat će također novi abilty zvan Hard Jaw koji povećava snagu napada koji se izvode ugrizom (bite, crunch etc.). Dragon/rock je tipa

Drugi Pokemon nazvan Amarosu je Ice/rock tipa, posjeduje novi abilty imena Frozen Skin koji sve napade normal tipa pretvara u Ice tip te im povećava snagu! Loša godina za zmajeve :D

Idući je pas imena Torimian, biti će normal tip sa novim fur coat abilityem koji ublažava štetu od fizičkih napada

Naravno, dobili smo nove megaevolucije. Ovaj puta pak samo 2.

Tako će, kao šte se prije pričalo, Mewtwo dobiti drugu mega evoluciju! Potvrđeno je da će ova nova biti ekskluzivna za Pokemon X, dok će ona stara biti ekskluzivna za Pokemon Y igru.

Imena će im biti Mega Mewtwo X i Mega Mewtwo Y.

Ova evolucija Mewtwo-a će biti napadaćki orjentirana te Psychic i Fighting tipa sa steadfast abilityem.

Nova mega evolucija je od Garchompa :O

Još jednom napominjem da su imena Pokemona Japanska te će se promjeniti kad ih Ameri predstave.

Uskoro možemo očekivati i novi trailer kao i uvjek gdje bi trebali vidjeti nove Pokemone u akciji

Hype train is going strong...

Moj PC  
2 0 hvala 5
16 godina
Pokemon for Gameboy

Koliko će trebat otprilike da naprave verziju X i Y koja će se pokretati preko emulatora na PC ?

Kakav je bio slučaj s prošlim verzijama pokemona ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Koliko će trebat otprilike da naprave verziju X i Y koja će se pokretati preko emulatora na PC ?

X i Y su prvi Pokemoni za 3ds, ovi prije su za DS, tako da mislim da je teško procjeniti. Jesu uopće složili emulator i romove za 3ds igre?

16 godina
AmonZero kaže...

Ne znam ali napravili su barem jedan korak..... Gateaway 3DS ti radi na 3DS konzoli (to je prva flash kartica koja omogucuje pokretanje 3DS romova na 3DS-u), doduse, zastita 3DS-a nije probijena vec je zaobidena. Mozes igrati sve igre (mislim da ne mozes igrati doslovno samo jednu igru i to Animal Crossing).  Ne postoji niti jedan 3DS emulator, 3DS romovi se uploadaju svaki dan na net ali nije probijena enkripcija. Tako da, napretka ima (Gateway 3DS)..... no ako zelis da se konzola direktno probije odnosno da zazivi neki emulator, savjetujem ti da pogledas ovo:

http://3dbrew.org/wiki/Fundraiser

Trenutno se doniralo 2000 dolara, a potrebno im je 2300

BTW pusti te price kada kazu da oni nisu za piratizaciju, prvo, normaln oda nece reci jer to nije legalno, a drugo, sve i da zbilja nisu za to.... pa hej, uspije li im taj projekt s "chip decapping-om", 3DS ce dobiti hrpu nove dokumentacije sto naravno znaci da ce netko i napraviti emulator prateci tu dokumentaciju :)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 17:20 (lovac82).
17 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Ljudi da li netko koristi desmume? Pokušavam igrati soulsilver ali radi sporije od normalne brzine ili kao normalna a podešeno da emulacija ide brže. Nema mi gore nego minutama gledati tekst koji pročitam za par sekundi i užasno mi to ubija volju u svim pokemon igrama dosad (igrao sam na oko 250% brzine gba naslove)

Da li je ta brzina nemoguća na mojoj konfiguraciji ili ja nešto krivo namještam cijelo vrijeme?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Predstavljena je evolucija Litleo-a, Pyroar. IGN je samo sliku i video objavio bez ikakvih drugih informacija. Izgleda fora, napokon pravi lav u Pokemon svijetu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Novi trailer! {#}

edit:

hmm, što nam sad spremaju... možda je riječ o onoj navodnoj fighting igri za Wii-u

Poken fighters? Poken fighters?

Btw, nije bilo ništa veliko u vezi te novosti. Predstavili su neku web stranicu gdje se nagrade mogu osvojiti koliko sam skužio...

Evo jedna kewl reklama :D

edit 2:

Otkrivene su evolucije fosila.

Aurorus, evolucije Amaure. Imat će novi napad imena Freeze dry koji će imati povećanu šansu da zaledi protivnika te će biti super efektivan protiv VODENIH Pokemona. Wow

Aurorus Aurorus
Evolucija T-rex pokemona Tyrunta će se zvati Tyrantrum...

Tyrantrum Tyrantrum
Moram priznati da mi se nakon dugo vremena sviđaju oba fosil pokemona {#}

Također, potvrđeno je da će pokemon koji je izabran za borbu dobiti exp kada uhvatimo njegovog suparnika. Super!

"I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are." -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:51 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Pokemon for Gameboy

Nova MEGA forma Charizarda, Mega Charizard X.

Dragon - fire tip, napokon!

When Charizard holds a Charizardite X, it can Mega Evolve into Mega Charizard X! This item can be obtained only in Pokémon X. Unlike Mega Charizard Y, Mega Charizard X changes types when it Mega Evolves. It changes from a Fire- and Flying-type Pokémon to a Fire- and Dragon-type Pokémon.

Species Flame Pokémon

Type Fire/Dragon

Ability Tough Claws

Height 5' 07"

Weight 243.6 lbs.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Tko čeka dočeka :D Aj baš mi je drago :D

16 godina
sirka666 kaže...

Nova MEGA forma Charizarda, Mega Charizard X.

Dragon - fire tip, napokon!

Moram reći da mi narančasta verzija izgleda bolje. Još sam uvijek zadivljen s ovim novim izgledom kombata. 

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Previše novosti danas...

Igra je leakala u Kanadi i Italiji te je bilo dosta informacija no Nintendo ih polako skida s interneta. Osobno nisam gledao nove pokemone, i ovako sam si previše spojlao igru.

Onda, u Japanu je prikazan 1. od 4 dijela novog Animea Pokemon Origins koji se bazira na prvoj generaciji pokemona. Mali spojler RED IMA OVOG NOVOG ZARDA

Jedva čekam engleske titlove.

Koji su ovi Gamefrekaovci troleri. Bio sam 100% siguran da uzimam Y i onda predstave ovako nešto. Y mi je zanimljiviji zbog Yveltala koji izgleda savršeno, ali ne. Oni predstave Fire/Dragon Charizarda, ekskluzivnog za X.

Čim sam vidio ovaj koncept mega evolucija, odmah sam poželio vidjeti fire/dragon Zarda. Nakon što su predstavili Y verziju, bio sam zadovoljan ali ono. Kamenje mu je još uvjek bilo slaba točka.

I sada mi se otvari taj nekakav san da imam zmaja kao startera. Ebiga Yveltal, pričekat ćeš još malo :D

btw. intro igre

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Pokemon for Gameboy

Gle na što naletih kad sam gledao vid

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...
 Kamenje mu je još uvjek bilo slaba točka.

I dalje su mu kamenje slaba točka, ako misliš na Stealth Rocks. Mega evolucije su usred borbe, dakle u borbu ulazi normalni Charizard, tek kasnije postane Dragon.

Ja sam već naručio X verziju preko njemačkog amazona (skupa sa plavom varijantom limited 3DS XLa), tako da sam dobro odabrao :D

16 godina

Algoritam preko maila potvrdio da igre dolaze kod nas 12.10., kad i u ostatku svijeta. Cijena će biti 369kn, s time da studenti imaju 10% popusta.

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...
ph3nom_gamer kaže...
 Kamenje mu je još uvjek bilo slaba točka.

I dalje su mu kamenje slaba točka, ako misliš na Stealth Rocks. Mega evolucije su usred borbe, dakle u borbu ulazi normalni Charizard, tek kasnije postane Dragon.

Da znam, mislio sam na to da ga rock slide neće ubiti jednim udarcem.

Btw. Fire/Dragon  će biti odličan type u igri. Imat će samo 3 slabosti uz sjajne napadačke mogućnosti i čak 5 resista.

I neznam jeste skužili, ali u traileru ovaj Charizard sudjeluje u Sky borbi iako nema flying type niti levitate.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
15 godina
Pokemon for Gameboy

Chari-motherfcking-Zard.gift

Btw: Ovdje mozete vidjet nova 4 filma (o Redu i Blueu) al na japanskom bez titlova.. Bas cu ih pogledat, nisam nekih 10 godina gledo Pokemone lol

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 23:48 (Don Strongtoni).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Upravo pogledao Pokemon origins. Nema veze što je na Japanskom, ako ste odigrali originale, razumijet čete radnju.

Apsolutne preporuke! Od svih Pokemon serija, filmova itd. ovo je daleko, DALEKO najbolje! Naravno, to je moje subjektivno mišljenje.

4 epizode su prošle u mahu, gledao sam ih uz osmijeh cijelo vrijeme, jedino sam se u drugoj zamalo rasplako :D

Savršeno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Sutra kreću reviewi igre.. Jedva čekam da vidim IGN-ov, još nisu napravili niti jedan dobar review za pokemon igru {#}. Haha, sjećam se kad su Heart Gold recenzirali, dali su mu minus jer je previše sličan 2. generaciji {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Leakale su finalne evolucije startera...

Malo sam razočaran typingom, očekivao sam te tipove, ali grass/dark, water/fight, fire/psy, da svaki starter iima STAB na svakog drugog, ali ništa od toga, odlučili su dat duplu prednost svakom... kog zanima evo link sa youtubea- /watch?v=Tjimb3Gu2P0

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 19:16 (Luuka).
16 godina
Luuka kaže...

Leakale su finalne evolucije startera...

Malo sam razočaran typingom, očekivao sam te tipove, ali grass/dark, water/fight, fire/psy, da svaki starter iima STAB na svakog drugog, ali ništa od toga, odlučili su dat duplu prednost svakom... kog zanima evo link sa youtubea- /watch?v=Tjimb3Gu2P0

Loše su. Kako samo upropaste one divne 1. stadije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 19:46 (AmonZero).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice