Pokemon for Gameboy

poruka: 1.303
|
čitano: 287.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Imam velik hype, ali nemam 3ds, tako da ako netko ima 3ds za prodat, moze se slobodno javit meni {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pokemon for Gameboy
Jonja kaže...

Imam velik hype, ali nemam 3ds, tako da ako netko ima 3ds za prodat, moze se slobodno javit meni {#}

Škicaj njuškalo, zna bit dobrih ponuda. Ja sam svog piknul za 700kn :D

edit : vidim ima par oglasa za po 800tinjak kn.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 23:54 (Luuka).
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...
Jonja kaže...

Da ima za 700 odma bi uzea.

LoL acc THCJoshi
16 godina
Jonja kaže...
Luuka kaže...
Jonja kaže...

Da ima za 700 odma bi uzea.

Ja si tražim XL, pa ak nađem nešto javim ti pa ti prodam svoj 3ds :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Evo video dema u dosad najboljoj kvaliteti. Neki švabo je se sjetio snimiti audio.

Demonstriran je i Pokemon-Amie.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:06 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

Glazba i zvukovi u igri {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina

Večeras 2 shinyja u 5min na Black2 :D

Breedam jednom liku DW Stunkyja, slučajno uđem u travu i pojavi se shiny Tranquil. 5 minuta kasnije shiny Stunky izađe iz jajeta :D

Onaj Shiny Charm izgleda stvarno djeluje, drago mi je da sam se potrudio za njega :D

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Breedam jednom liku DW Stunkyja, slučajno uđem u travu i pojavi se shiny Tranquil. 5 minuta kasnije shiny Stunky izađe iz jajeta :D

Onaj Shiny Charm izgleda stvarno djeluje, drago mi je da sam se potrudio za njega :D

Lucky bastard. Neznam koliko sam stotina sati igrao pokemone i uhvatio sam samo shiny linoone-a.

Shiny charm ili ne, prilično si sretan :D. Ne zaboravi loto uplatit danas...

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...

Lucky bastard. Neznam koliko sam stotina sati igrao pokemone i uhvatio sam samo shiny linoone-a.

Shiny charm ili ne, prilično si sretan :D. Ne zaboravi loto uplatit danas...

I ja sam dosad samo par shinyja uhvatil... al ovak na brzinu 2 srest, prejako :D Morat ću se okušat u shiny huntovima :D

Sutra stavim slike ovih ljepotana :D

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

I ja sam dosad samo par shinyja uhvatil... al ovak na brzinu 2 srest, prejako :D Morat ću se okušat u shiny huntovima :D

Haha... predpostavljam da si Stunky-a ostavio sebi :D

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...

Haha... predpostavljam da si Stunky-a ostavio sebi :D

A najbolje da bi ga dao :D A uostalom, ispo je muški, a dečko treba ženku :D

16 godina

Evo sličica kolko se vidi :D

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Tvor izgleda awesome! Nisam znao da mu se boja toliko promjeni kad je svjetlucav (:

16 godina
ph3nom_gamer kaže...
Luuka kaže...

Tvor izgleda awesome! Nisam znao da mu se boja toliko promjeni kad je svjetlucav (:

Da, skroz je drugačiji. I dobro da je, kad se izlegne iz jajeta ne zasjaji pa ga baš treba skužit :D Ovog nije bilo teško srećom :D

Kaj misliš izlegne ti se shiny, ne skužiš i releaseaš ga :O

15 godina
Pokemon for Gameboy

Get ready, Trainers! There's a Pokémon Direct coming up tomorrow at 4 a.m. PDT! Who's ready for more Pokémon X and Pokémon Y news? http://bit.ly/18olyIO

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Pokemon for Gameboy

pozdrav raja,

veliki sam fan prije bio tih pokemon igara i donedavno sam i na PC-u preko emulatora igrao neke novije, nisam u toku je li sta novo izlazilo a da je dobro pa ako moze preporuka sta da probam? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

pozdrav raja,

veliki sam fan prije bio tih pokemon igara i donedavno sam i na PC-u preko emulatora igrao neke novije, nisam u toku je li sta novo izlazilo a da je dobro pa ako moze preporuka sta da probam? :D

Koje si zadnje igrao? Izašlo ih je dosta na DS-u (2 generacije).

15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

OMFG! U igri ćemo uz startere 6. generacije dobiti i startere iz prve.. koji-će-imati-MEGA EVOLUCIJU!!

Mega Venosaur će dobiti thick fatt ability te će mu defence i sp. defence puno narast

Mega Charizard (HELL FUCKING YES) će dobiti drought ability te veliki boost u special attacku

MEega Blastoise će dobiti novi abilty zvan Mega louncher koji doje boost "pulse" napadima (dark pulse, water puls...)

Btw. subscribajte se ovom liku, dosad je predvidio dosta featursa iz šeste generaciji a i pravi super filmiće

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 16:43 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Joj nisam bas siguran po imenu moram provjeriti slucajno da li i sad na PC-u drugom ima igra kako bih napisao ime, uglavnom bila je tad- prije mozda godinu zadnja u kojoj ide s tobom onaj pokemnom koji ti je prvi u listi...

16 godina

Mega Venusaur bi mogo bit strašan s tim boostom u obranama i još sa Thick Fat da mu dvije slabosti makne... uff kakav wall... can't wait :D

Charizard ak ostane istog tipa opet ostaje skoro beskoristan zbog Stealth Rocka. Al koristan ingame :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 18:55 (Luuka).
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Mega Venusaur bi mogo bit strašan s tim boostom u obranama i još sa Thick Fat da mu dvije slabosti makne... uff kakav wall... can't wait :D

Charizard ak ostane istog tipa opet ostaje skoro beskoristan zbog Stealth Rocka. Al koristan ingame :D

Da, nažalost je još uvijek fire/flying. Nadao sam se da će možda biti fire/dragon što bi bilo super ali jbga...

15 godina
Pokemon for Gameboy

Pre moćno izgledaju.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Charizard će biti OP u singlplayeru. Znači nabacimo flamethrover i solarbeam(koji će se izvoditi u jednom krugu) i GG. A dizajn mu je {#}

Ja još nemogu vjerovati da na početku igre dobivamo 2 startera.. ustvari 3 ako ubrojimo i Torchick kojeg dobivamo kao gift!

@ arnes, vjerojatno misliš na heart gold i soul silver. Poslije te igre imaš još black, white te black 2 i white 2...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 20:06 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Btw. subscribajte se ovom liku, dosad je predvidio dosta featursa iz šeste generaciji a i pravi super filmiće

Reakcija ovog lika s YB je {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
13 godina
protjeran

Hvala sad cu pogledati :D A jbt nisam ni vidio sta se desava ovo za x o y aaaa kako premocno jedva cekam a sreca nema jos puno do izlaska :D

EDIT: Nisam siguran al mislim da sam igrao black i white ako je to jedina igra gdje imaju dialgia i palkia i onaj treci a mozda i nisam xD Nego svakako bih odma isao na black & white 2 pa samo da mi neko kaze kakva je vrijedi li pocinjat sad mjesec prije izlaska x i y da se malo vratim u formu ? :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 22:20 (arnes_king).
15 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Hvala sad cu pogledati :D A jbt nisam ni vidio sta se desava ovo za x o y aaaa kako premocno jedva cekam a sreca nema jos puno do izlaska :D

EDIT: Nisam siguran al mislim da sam igrao black i white ako je to jedina igra gdje imaju dialgia i palkia i onaj treci a mozda i nisam xD Nego svakako bih odma isao na black & white 2 pa samo da mi neko kaze kakva je vrijedi li pocinjat sad mjesec prije izlaska x i y da se malo vratim u formu ? :D

Dialga i palkia su ti u 4. generaciji Pokemona (Pokemon diamond, pearl i platinum). Black i white te black i white 2 su 5. generacija.

Apsolutno vrijedi zaigrat ako još nisi.

16 godina
AmonZero kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Reakcija ovog lika s YB je {#}

Prvi komentar na yt-u:

"Mega Blastoise has three canons. Still prefers to shoot water out of its mouth"  haha

Nego, nisam bas u toku..... koji je sad to k s mega evolucijama, zasto se tako zove i na koji nacin ce evoluirati?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Prvi komentar na yt-u:

"Mega Blastoise has three canons. Still prefers to shoot water out of its mouth"  haha

Nego, nisam bas u toku..... koji je sad to k s mega evolucijama, zasto se tako zove i na koji nacin ce evoluirati?

Ukratko, pokemon će morati držati određeni held item zvan mega stone (svaki pokemon koji ima megaevoluciju će imati svoj određeni mega stone kojeg ćemo morati naći u igri) da bi se evolucija mogla dogoditi. Evolucija je samo moguća za vrijeme borbe.

Prolistaj malo prošlu stranicu, ima par videa koje smo postavili u vezi mega evolucije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 22:54 (ph3nom_gamer).
13 godina
protjeran
Pokemon for Gameboy

Ljudi koristim desmume 64 bit i pokusao sam igrati black 2, sve radi sve super ali kada sejvam poslije nema nigdje spremljene igre :/ ima onaj neki action replay code koji bi to trebao fixati ali i njega kad ubacim dobijem neku gresku ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pokemon for Gameboy

Navodna lista Pokemona koji će dobiti mega evoluciju. Ne bih imao ništa protiv ako je ovo istinito {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice