Kako na PSP staviti igru?

poruka: 19
|
čitano: 24.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Neznam dali je dozvoljeno otvarati ovaku temu, ako je onda sorry moj bed.Izlanuo seNevinašce

Ali ovako stoji situacija, nabavio ja taj PSP i uz njega dobio igru neku verziju Carbona, i memorisku od 4gb i pokusao staviti igru sa torrenta, samo sam ju kopirao na nenori i PSP ju čak i ne prepoznaje da je na kartici. Format te igre je .cso

Ako netko zna hvala.

Ovu prešao za 2 danaBelji se, u školi a prof mi ga želi uzet a ja nedamViče.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako na PSP staviti igru?

Ne razumijem se u to,ali probaj stavit na mali cd (ali ne znam dal ga ima vise)...mozda je igra losa,jesi li gledo komentare

16 godina
neaktivan

Igra radi, gledao sam komentare.

A gdje bi bilo da kupim te sa tom posebnom kalupom ili ima posebni adapter da se to kupi, dali se za to koriste one mini-DVD disc-ovi.NeodlučanNeodlučanNeodlučan.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znam da su prije bili u prodaji ali sad ne znam....idi na youtube.com pa ukucaj sta ti treba............ima sigurno

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 21:34 (dogman).
16 godina

trebas imat poseban software da bi mogo igrat takve igre ja sam imo 1.50 i 5.00 na njima ti je sigurno da mos igrat te igre , a za ostale neznam.

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja msilim da to nije moguce uopce....

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Dodge_167 kaže...

ja msilim da to nije moguce uopce....

moguce je moguce sam treba imat taj software kaj sam napiso gore
phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

trebas imat poseban software da bi mogo igrat takve igre ja sam imo 1.50 i 5.00 na njima ti je sigurno da mos igrat te igre , a za ostale neznam.

A kako se zove taj program nije valjda samo 1.50 i 5.00 Neodlučan
17 godina
neaktivan

moras instalirat m33 custom firmware da bi mogo igrat igre s memory sticka

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kolko gluposti na jednom mjestu :D

prvo pitanje je jel imas custom firmware (modificirani iliti neofficial firmware)

ako da onda u rootu memory sticka napravi novi folder i nazovi ga ISO

tu stavljas igre koje su u cso. ili iso. formatu i to je cila mudrolija :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dogman kaže...

Ne razumijem se u to,ali probaj stavit na mali cd (ali ne znam dal ga ima vise)...mozda je igra losa,jesi li gledo komentare

najbolje ti je da skines sa rapidserbia foruma imas tamo za PSP igrice tools za te igrice ja sam skinula te alate i imas psp iso compressor i prebacis iz cso u iso fajl i prebacis na memorijsku i grice rade garant....Malo sam gledala na youtube kako se prebcuje ali lakse ti na citac memorijske za PSP prebacis iso fajlove igrica i same se pokrecu....neznam koliko sam pomogla samo znam da smo isprobali.

15 godina
neaktivan

ja imam psp-1002 sustav mi je K (tako pise na kutiji), a sad imam 6.35 kako da prebacim igru na psp? HELP ME!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
likac kaže...

ja imam psp-1002 sustav mi je K (tako pise na kutiji), a sad imam 6.35 kako da prebacim igru na psp? HELP ME!

mislim da ti za 6.35 nema jos hack..no mozda pricam gluposti cekaj da ti jos netko odgovori

http://theguildcommics.weebly.com/index.html
15 godina
neaktivan
likac kaže...

verzije psp-a 1000 i 2000 se sve mogu flesovati bez obzira koji je software....ja imam 3004 6.0 i to je vec problem Plač

15 godina
neaktivan

A može li netko opisati kako opčenito fleshati psp .. da rade igrice s memoriske kartice?

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

na ovo stranici imas sve objasnjeno http://pspslimhacks.com/ ..ako gdje zapnes youtube pa prati videom Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 1:12 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

???

tell me what you see
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 13:38 (exile idownz).

0 0 hvala 0
17 godina

odi procitaj pravila foruma jos jednom

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
14 godina
protjeran

ja imam psp 1004 kako da ga modificiram sa kojim firmware i jel mi možete objasnit janeki progrma skinim san et prebacim na stik i kad ga stavim u psp uopče tog foldera nema jel to treba sa nekim programo prepakirat ili...{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice