Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.780.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
BannedOnThisForum kaže...

Sjećate se onog mita za 300 miliona, put u Chiliad i sve ostlao na 100% igre? Pa zapravo, na 100% igre se samo tu na vrhu pojavi ogromni šareni UFO.

Nije samo na vrhu, na 100% igre se pojave 3 UFO-a na mapi i šahta pod vodom sa morzeovom abecedom, guglaj ;)

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
15 godina
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Ja nisam jos imo takvih problema nasrecu

Nitko nije osim mene... ja i frend kupili PS3 isti dan u istom dućanu. Super Slim 12GB... on nema problema ja imam.. šta reć osim da konzola nevalja ili čak razmišljam da je nešto do TV-a? Jel to uopće moguće?
Imam Philips 102cm Full HD. 

Mozda pomogne: ako palis ps 3 duzim pritiskom ( 1sec-2sec ) probaj ga upalit brzim klikom....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
14 godina
neaktivan
lmutak kaže...
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Nitko nije osim mene... ja i frend kupili PS3 isti dan u istom dućanu. Super Slim 12GB... on nema problema ja imam.. šta reć osim da konzola nevalja ili čak razmišljam da je nešto do TV-a? Jel to uopće moguće?

Mozda pomogne: ako palis ps 3 duzim pritiskom ( 1sec-2sec ) probaj ga upalit brzim klikom....

Ništa nepomaže, probao sam i File Restore i Data Rebuild i totalni PS3 system restore... ništa nije pomoglo.. nemam više opcija nego da je konzola smrdana, ide na garanciju što prije

13 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...
lmutak kaže...
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Ništa nepomaže, probao sam i File Restore i Data Rebuild i totalni PS3 system restore... ništa nije pomoglo.. nemam više opcija nego da je konzola smrdana, ide na garanciju što prije

Mozda nije do konzole. Mozda je do blureya

14 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...
lotar1919 kaže...
lmutak kaže...
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Mozda nije do konzole. Mozda je do blureya

Možda... kako da to testiram?

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Uzmi od nekoga drugog GTA V ako imaš tu mogućnost...

Ili u prijatelja odnesi GTA V i probaj...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 19:58 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Uzmi od nekoga drugog GTA V ako imaš tu mogućnost...

Ili u prijatelja odnesi GTA V i probaj...

Probao sam odnijeti svoj kod frenda i sve šljaka... evo bacam se u čišćenje blu-ray-a pa bumo vidili hoće li šta pomoći...

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kako je dobar ovaj freemod ganjal se s likovima 2h po gradu jedan drugom stavljali bountye i salali one placenike :). Svih 200k kaj sam zasluzil danas na RR misiji oslo u tih 2h. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...

Kako je dobar ovaj freemod ganjal se s likovima 2h po gradu jedan drugom stavljali bountye i salali one placenike :). Svih 200k kaj sam zasluzil danas na RR misiji oslo u tih 2h. 

hahaha... evo ja baš očistio blue ray čitač i opet isti problemi.. ni neigra mi se više

17 godina

Pa odnesi ps3 da ga zamjene ako imas garanciju

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Itko zainteresiran za ovo ? Da se nas par lovimo ? Ja bi bas to probao samo ne znam kako doc do toga,ako netko zna nek se javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Ak neko oce misije rješavat nek se javi. Online sam do 2-3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Killuminati kaže...

Itko zainteresiran za ovo ? Da se nas par lovimo ? Ja bi bas to probao samo ne znam kako doc do toga,ako netko zna nek se javi.

to sam ja igro s nekim likom a nije me nikak mogo ubit ja na motru sam mjenjam smjer a on fulava

14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa evo sutra ga nosim nazad u Tehnomarket pa sad jedno 2 tjedna bez PS-a, poludit ću..

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo i od HP!!!

Twitter Twitter
Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 2:21 (bruslii).
Moj PC  
15 1 hvala 5
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

GTA IV PC je bio najavljen 3 mjeseca prije izlaska, u kolovozu 2008 su objavili da će izaći u studenome. Tako da su šanse da izađe ovog listopada skoro nikakve. Dakle, treba čekati službenu objavu a ne špekulirati.

Kome se ne da čekati neka kupi konzolu, odigra i proda. Bilo je forumaša ovdje koji su to napravili sa RDR-om.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Ako stvarno ne izade uskoro,ne razumijem te trollove.. Prvo fejkani moguci preorderi na nekim stranicama,pa sada ovo.. 

Dali je fejk (?) jedino ako ne zele privuc ekipu koja ce ic kupovat taj PC zbog igre i slicno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Pa evo sutra ga nosim nazad u Tehnomarket pa sad jedno 2 tjedna bez PS-a, poludit ću..

Pa bolje i to nego da nemozes normalno igrat i ako postoji neki problem s njim da nekon isteka garancije skroz krepa...

13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

to sam ja igro s nekim likom a nije me nikak mogo ubit ja na motru sam mjenjam smjer a on fulava

a kako da dodjem do toga "top fun" nigdje ne mogu naci ?

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

{#}{#}{#}

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

6 1 hvala 0
17 godina
Killuminati kaže...
R4zOR229 kaže...

a kako da dodjem do toga "top fun" nigdje ne mogu naci ?

Mozda si premali level ja znam da je on mene bil pozvo a bio je dosta visok level

15 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 In Slow Motion Part 2

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

... i onda HP ovako odgovori

Be Water My Friend
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pošaljem im mail (rockstaru) da vidim šta bi moglo bit što mi uzrokuje taj FPS drop stalno i evo mi odgovora:

"Can you please set your launch options to include "-norestrictions"(without the quotes)

Set Launch Options
Right-click on the game title under the Library in Steam and select Properties.
Under the General tab click the Set launch options... button.
Enter the launch options you wish to apply (be sure to separate each code with a space) and click OK.
Close the game's Properties window and launch the game.

Hope this information is useful."

Kakvi debili, ili su glupavi pa mi pišu za PC (gta 5 za pc još nije ni najavljen) ili je ovo i dalje jedan u nizu od automatskih odgovora...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 22:58 (lotar1919).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zaboravili da nisu jos izbacili igru za PC {#}

Ali sve se vise odaju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 23:35 (Bilal).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bilal kaže...

Ali sve se vise odaju...

Izgleda tako nekako, i eto ja ostao bez svog PS-a, ošo gospon na popravak, pa bumo vidjeli kad se vrati da li će mi služiti kak bog spada..

13 godina
protjeran
lotar1919 kaže...
Bilal kaže...

Ali sve se vise odaju...

Izgleda tako nekako, i eto ja ostao bez svog PS-a, ošo gospon na popravak, pa bumo vidjeli kad se vrati da li će mi služiti kak bog spada..

Ma ne citaju oni te mejlove kako treba, nisu ni gledali za koju je igru jer sam i ja nedavno slao za problem i oni meni odgovorili nigdje veze s tim pitaju me za nesto sto sam vec u prvom mejlu napisao, valjda samo kopiraju i paste-aju za odgovore :S mrski im citati i pisati

16 godina
Grand Theft Auto V

jel neko vec dobio onih prvih 250k u igri sto su rekli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dolazi kad stave patch

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ima di opis patcha sta dolazi i te stvari? Zanima me hoce li se vratiti restart tipka jer ima par njih koji su mi rekli da je 50-50 da ce se vratiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice