Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.788.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Mozda nisi na PSN

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V

Ma jesam :( Samo sam jednom uspio kupiti,čitam okolo kao neki bug. I opet mi auto nestao iz garaže aaaaa. Baš gledam sada kakvih sve glitcheva ima hahaha

13 godina
protjeran
Vincent88 kaže...

Ma jesam :( Samo sam jednom uspio kupiti,čitam okolo kao neki bug. I opet mi auto nestao iz garaže aaaaa. Baš gledam sada kakvih sve glitcheva ima hahaha

Meni radi bawsaq uvjek kad sam konektovan osim kad je socialclub offline sto je logicno :D

A trenutno je preopterecenje odkad su online pustili xD 

16 godina
Grand Theft Auto V

igra li netko ovdje s original igrom online? jel i vas izbacuje?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
mar123 kaže...

igra li netko ovdje s original igrom online? jel i vas izbacuje?

Normalno da izbacuje jer su igre identicne bez obzira da li igras na hakovanoj konzoli ili ne, i pogledaj po drugim forumima :)

Mi sto nemamo original jedinu razliku naspram onih sto imaju jeste ta sto mozemo biti banovani 

EDIT:

Ja imam dva problema nakon instaliranja patcha za online (u SP) a to su da ne mogu mijenjati karaktere i da ne mogu poceti misije :S 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 14:34 (arnes_king).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo neće mi se spojiti na GTA Online,izgleda da je preopterećeno.

Nemam problema sa SP-om,nadam se da je taj patch popravio problem sa garažama.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jel' vama ne da u Online jer kao niste ulogovani u Playstation Network?

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

GTA 5 - Car Crashes

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

ma izgleda da nikom nece u online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mar123 kaže...

ma izgleda da nikom nece u online.

rekli su jos i prije tjedan dana da ce sigurno bit poteskoca u pocetku sa online dijelom igre 

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni prvo piše pronasao update i kao da ce krenuti skidati tih 39 mb i samo crni ekran i zbrejka se sve. Morso sam iz struje istekati aaaa. Sad sam uspio i sumnjam da radi online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Poslije updatea auto u garazi se nekim cudom stvorio.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Koji su se zalili da nema kuca za kupovat sada ce zasutit.

I navodno su promijenili handling i damage za aute, i tezinu policajca.

Sada navodno vise nisu tako precizni i ne stvaraju se previse.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 18:12 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Može li se taj update kako izvest na RGH konzoli..... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Marcuskac kaže...

jeli to samo za Online ili je i u SP?

jer koliko se sjećam, iz Rockstara su nedavno napisali na Newswireu da u SP nemamo kupovanje kuća, da će biti samo u Online.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 18:16 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Koja je poanta da kupovinu kuća ubaciš u online a ne u singleplayeru...ako je ta mogućnost bila u GTA SA zašto onda nisu omogućili to i u GTA 5.....svaki put nešto mora falit ali ovo je jako bitna komponenta....a želio sam uzet kuću sa bazenom s pogledom na LA {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ATI HD3870 kaže...

Koja je poanta da kupovinu kuća ubaciš u online a ne u singleplayeru...ako je ta mogućnost bila u GTA SA zašto onda nisu omogućili to i u GTA 5.....svaki put nešto mora falit ali ovo je jako bitna komponenta....a želio sam uzet kuću sa bazenom s pogledom na LA {#}

??

ti jos nisi igro igru jelda  

13 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Mislis na piratskoj verziji, nemam pojma, ne razumijem se u to.

Navodno su povecali spawnanje rijetkih vozila.

Ali igra je zglitchana i vise je bugova kako neki kazu, mozda je nekome drugacije.

Nadam se da su rijesili stealth.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Marcuskac kaže...

jeli to samo za Online ili je i u SP?

jer koliko se sjećam, iz Rockstara su nedavno napisali na Newswireu da u SP nemamo kupovanje kuća, da će biti samo u Online.

Da samo online.

Procitao sam i negdje da mozes u zgradi izabrat vise opcija (1.kat, 2.kat itd..)

14 godina
neaktivan

Nema kupovine kuća ali možeš kupovat trgovine i ostale  poslovne objekte....sad ako ti živiš u trgovini svaka ti čast

16 godina
Grand Theft Auto V

jel itko probao online

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jesam ja jedini koji ima problema sa grafikom?Igram na xbox 360,spojen HDMI kabelom,u postavkama postavljeno na 720p a kad igram redovno se desava pop in (objekti iskacu tipa neki grmovi itd),a npr teksture kada se pocne ona misija na Observatoryu je ocajna,iza trava ne izgleda kao trava uopce se ne kuzi..ne znam zasto i da li je to samo meni

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni poslije updatea stalno kisa pada i teze je auto voziti i na mobu je sada job list umjesto prijasnjeg progress. Vazno je da auti ne nestaju iz garaze :))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATI HD3870 kaže...

na ovoj stranici su updejti ali jos nema za gta V http://www.xbuc.net/

the sound of engine is cure for everything!
14 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Jesam ja jedini koji ima problema sa grafikom?Igram na xbox 360,spojen HDMI kabelom,u postavkama postavljeno na 720p a kad igram redovno se desava pop in (objekti iskacu tipa neki grmovi itd),a npr teksture kada se pocne ona misija na Observatoryu je ocajna,iza trava ne izgleda kao trava uopce se ne kuzi..ne znam zasto i da li je to samo meni

jel ti instaliran play disc ili kako vec ono, ima neka caka tu

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Imate li problema u igri sa titranjem rubova....znam da je to stvar do AA i možda je više izraženo na većim televizorima...pojedinci tvrde da je to stvar do postavki televizora ali nije istina.....imam dosta igara na hardu pa nije ovaj slučaj izražen ni na jednoj igri.......nekad to titranje para oči ali navikne se čovjek na sve....grijeh je bilo što spomenut kad igra izgleda za 10 na konzolama starim skoro 8 godina.... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Napravio lika i ucitava online i samo me izbaci,vrijeme isteklo. I kod mene titra kad se fokusiram izblizine,ali na razmaku od 3 metra ne primjećujes i kad pocne akcija :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

normalno da ne igram pred TV-om...udaljen sam 2-3 metra ali opet bodež u oči.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Za bolju sliku.

Stavite "Sharpness" u TV postavkama na 0, ili malo vise.

Iskljucite sve efekte na televiziji (Clear White, Dynamic Contrast itd...)

Na PS3 postavkama iskljucite PS upscaling i stavite display na 720p

Mozda ce vam biti malo tesko dok se ne naviknete, a onda izgleda puno bolje.

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice