Gdje najjeftinije kupiti GT5 (vani)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me dal je netko dobio zlato na bonus race no.2 na tskubi? Jer nemoguće je postići vrijeme za zlato sa zadanim kriterijima!
Ja s mazdom rx7 sprint type r s 393 ks i 1050 kg naturppijanu sa svim osim kračim prijenosom ostvarim vrijeme 10.25 a za vodećim kasnim 20 sek!!!! Inaće sam sve bonus race no.1 prešao s zlatom s lakšim preradama!
vezano uz onu vijest o 3 nova besplatna auta koji se od 24.12. mogu skinuti s PSS-a
Tražio sam ih na UK, US i našem PSS-u ali čini se da ih još nema
Na japanskom sam ih našo i probo skinut al nisam uspio mislim downloadalo se al mi je čudno kaj svaki auto ima samo po 100 kb i kao installalo se al ugl nemam ih u igri..
jos jedan fail?
Još si toliko ljubomoran što ne možeš igrati? Pa jel vidiš da nikoga nisi odgovorio od igranja. Magnum, to je ekskluzivno za japanski store tako da ti nemožeš imati te aute. Eventualno ako imaš japansku verziju igre onda bi ti radilo.
Ma pusti ga, u ovoj temi je jedini fail on sam. Nadam se da je barem negdje uspio zaigrati igru pa da sudi.
Pa jel vidiš da nikoga nisi odgovorio od igranja.
nije mi ni cilj to...samo komentiram da je igra prosjecna...i da ima boljih (F3)
Bok ljudi, evo me s kompa od frenda.
Evo i rece.
Bok ljudi, evo me s kompa od frenda.
Evo i rece.
Good to see you, but...
Sva sreća da si igrao GT5 pa da ih možeš uspoređivati.
Ajmo,preporuka za novi auto.Sa SLS sam došao do Extreme championshipa,gdje ipak nije u rangu top auta (787B npr).Pošto imam cirka milion i pol kredita - da li da štedim za Zondu R ili imate neku drugu preporuku ? Upao mi je u oko Ferrari Enzo,1M kredita.
Peugeot 908, 4 milje dojde.
planiram mozda uzimati ps3 u dogledno vrijeme ili x box.. nekako vazem na ps3 zbog gt5 ali sto je sa forzom ?i di bi bilo najjeftinije? vidim da se za 1900kn u lik+nksu moze uzet ps3 slim sa 80 gb hardom? jel cemu ta verzija i dal je to premalo?
planiram mozda uzimati ps3 u dogledno vrijeme ili x box.. nekako vazem na ps3 zbog gt5 ali sto je sa forzom ?i di bi bilo najjeftinije? vidim da se za 1900kn u lik+nksu moze uzet ps3 slim sa 80 gb hardom? jel cemu ta verzija i dal je to premalo?
gle.. ovo je tema koja se zove Gran Turismo 5. ima se cro PS3 forum i forum za x360 pa tamo pitaj za best buy i sta valja, a sta ne... takvi kao ti poticu one pametnjakovice poput ruske-a i ekipu koji nemaju pametnijeg posla vec spammati i trollati jer je zivot prema njima okrutan. :(
Odlicna igra,probao kod frenda 1vs1,odlicna.Fali mi jedino ono uzbudjenje iz prijasnjih GT serijala kada bih cekao koji cu auto dobit.Sada je to kako sam vidio onaj kamioncic a prije toga bijedna obavijest dok prije je to bilo onaj zastor i auto koji bi se vrtio.
Ti za hack\piratstvo thumb up,ja tebi thumb down.
Nemaju svi mamicu i taticu kao ti da im kupe novi GT5 čim se pojavi u trgovini. Ili ne daj Bože plaću 6000-7000 kn pa im i nije bed potrošiti 400-500 kn. Okreni se oko sebe moronu i pogledaj na koje se ljudi sve načine snalaze ne bi li nešto postigli u Hrvtaskoj. I ti meni pričaš o piratstvu. Da postoje hrvatske kuće koje aktivno proizvode bestsellere poput GT5 i sličnih igara, ne bi rekao ništa ali ovako samo pojedinci zarađuju koji imaju franšizu za prodaju igre.
Nemaju svi mamicu i taticu kao ti da im kupe novi GT5 čim se pojavi u trgovini. Ili ne daj Bože plaću 6000-7000 kn pa im i nije bed potrošiti 400-500 kn. Okreni se oko sebe moronu i pogledaj na koje se ljudi sve načine snalaze ne bi li nešto postigli u Hrvtaskoj. I ti meni pričaš o piratstvu. Da postoje hrvatske kuće koje aktivno proizvode bestsellere poput GT5 i sličnih igara, ne bi rekao ništa ali ovako samo pojedinci zarađuju koji imaju franšizu za prodaju igre.
bas ti i nije neka logika
znaci ako nemas ukradi
nemam niti ja novaca za igru pa je nisam ukrao,a nisam niti kupio jer cekam bolja vremena
Je znam ja to sve ali da si i u dugovima ko Pevec opet je piratstvo krađa, sad ko voli nek izvoli.Ne poticem piratstvo(nekad mi se zalomi neka igra ali onda s bar malo oduzim i uzmem neku oriđiđi igru od istog proizvođaća)i moras misliti kako je onom programeru (kojem ti drpis) koji je radio 16h na dan u pholiphony digitalu 6-7 god 6 dana u tjednu da bi mogli mi igrati GT5.
Nisu svi primitivni balavci koji cili dan side pred teletekstom, neki rade stvarni posao, pa zarade.A zarađeni novac troše na ono šta vole,u ovom slučaju GT5.Okreni se oko sebe,nađi si posao i pamet.
Sad odjednom svi imaju love, a HDZ ne valja... zato ja govorim da mi Hrvati živimo jako dobro, a svi kukaju..
Sad odjednom svi imaju love, a HDZ ne valja... zato ja govorim da mi Hrvati živimo jako dobro, a svi kukaju..
Nemojmo sad u ovu temu ukljucivat socijalnu tematiku, a pogotovo ne stranke... Hrvati NE zive dobro a primjera ima na svakom koraku, a i sam znam dosta ljudi koji jedva sklapaju kraj s krajem. Nema dana a da me na ulici ne zaustavi neko da mu treba koja kuna, ali mi je najupecatljivije bilo mlad momak, mozda 5-6 godina stariji od mene, izbacilo ga iz stana, prosi po gradu, tegli ruksak, a u ruci neka prasnjava stara deka... Igre jesu luksuz, i time se smatraju, je da nije eticki da samo odabrani igraju igre, ali tako je kako je, igre su bile i bit ce luksuz, opet pirate scena je dosta jaka i to problizava i siromasnima a i bogatima, jer svi uvijek kazu sto bi ja bezveze trosio pare kad ima besplatno.
Nemojmo sad u ovu temu ukljucivat socijalnu tematiku, a pogotovo ne stranke... Hrvati NE zive dobro a primjera ima na svakom koraku, a i sam znam dosta ljudi koji jedva sklapaju kraj s krajem. Nema dana a da me na ulici ne zaustavi neko da mu treba koja kuna, ali mi je najupecatljivije bilo mlad momak, mozda 5-6 godina stariji od mene, izbacilo ga iz stana, prosi po gradu, tegli ruksak, a u ruci neka prasnjava stara deka... Igre jesu luksuz, i time se smatraju, je da nije eticki da samo odabrani igraju igre, ali tako je kako je, igre su bile i bit ce luksuz, opet pirate scena je dosta jaka i to problizava i siromasnima a i bogatima, jer svi uvijek kazu sto bi ja bezveze trosio pare kad ima besplatno.
Sve to stoji baš zato nezamjeram onima koji pokoji put spomenu pirate jer nemaju svi para i to nekima nije jasno ja hvala Bogu kolko tolko imam.
Ajmo,preporuka za novi auto.Sa SLS sam došao do Extreme championshipa,gdje ipak nije u rangu top auta (787B npr).Pošto imam cirka milion i pol kredita - da li da štedim za Zondu R ili imate neku drugu preporuku ? Upao mi je u oko Ferrari Enzo,1M kredita.
Ja sam sa GTR spec najviše trki obavio, bolji od SLS(jer imam i njega) , a zonda(a cijena previsoka, za duplo manje pare dobiješ bolji auto) je teški shit, i tu je opet GTR bolji.
Bugatti je opet bolji od svih tih, preko 1200 ks, sa SLS sam dosta trki vozio, to mi je bio prvi jači auto.
Bugatti dere sve osim onih, naprimjer 800 kg-900 ks, ti su ipak liga za sebe.
Koliko ti SLS ima KS?
Ima cca 840ks.Zondu sam odlučio preskočiti,idem direkt na Mazdu 787B.
Jel tko presao onaj NASCAR na extreme series. Jucer sam vozio i nemogu nikako prijeci dajtonu i lagunu secu. Na laguni unistim gume za 1.5 kruga i nemozes normalno vozit. A da ne pricam da je auto (Jeff Gordon chevi impala)sam po sebi za ku.ac
Stigla 787B sinoć :-D AJME ZVUKA ! Boleština ! A tek kako vozi...evo uz dosta sitnih greškica Grand Valley 1:42
Grand Valley 1:40:859,palac ne osjećam više.