Gran Turismo 5

poruka: 1.135
|
čitano: 302.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Neki dan se moglo gledati.

Završena 24h Le Mansa, koga zanima kaj se dobi nek pogleda moj zadnji post (ManTheRamparts sam tam) - http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=105.240

Sutra budem malo opisal utrku, trenutno mi se ne da, uglavnom - epic. {#}

PSN id - ManTheRamparts01

4 0 hvala 0
15 godina
RE: Gran Turismo 5

Jesi stvarno vozio 24h utrku u stvarnom vremenu ili... Jel ima neki save ili slicno da se moze prekinut?

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 7:59 (agent_00klc).
16 godina

Gdje se može ova mrcina X1 kupit, gledal sam svugdje a nema je nigdje? I na kojem levelu se dobije uopće mogućnost za kupnju?

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
16 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Gdje se može ova mrcina X1 kupit, gledal sam svugdje a nema je nigdje? I na kojem levelu se dobije uopće mogućnost za kupnju?

dobijes ga na utrci

16 godina

Na kojoj?{#}

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
kostolomac kaže...

dobijes ga na utrci

Mislim da se na 30 lvl-u otvori Sebastien Loeb challenge i tam se dobi. 3 komada moreš dobiti, po jedan za broncu, srebro i zlato.

16 godina
neaktivan
Shai Hulud kaže...
Mitsuoka kaže...
kostolomac kaže...

dobijes ga na utrci

Mislim da se na 30 lvl-u otvori Sebastien Loeb challenge i tam se dobi. 3 komada moreš dobiti, po jedan za broncu, srebro i zlato.

Vettel ;)

17 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Da, Vettel. Baš sam se probudil, malo sam nenaspavan s obzirom da smo peljali 24h jučer i prekjučer. {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Koji vam je user name na online? ako ste za da se dodamo kao frendovi i napravimo večeras jedan online event?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
igyp kaže...

Koji vam je user name na online? ako ste za da se dodamo kao frendovi i napravimo večeras jedan online event?

Meni je u potpisu, al ps mi je na servisu... Uglavnom, budem vam dal user name ako budem novi profil napravil, pa budemo peljali, trebal bi mi početkom idućeg tjedna ps dojti.

16 godina
neaktivan

Ako češ raditi novi user neče ti na njemu biti nijedan saved game od prošlog user name! morat ćeš sve ispočetka prelazit!

ps. došao mi je maloprije g27 iz Zg-a :) sad je u sobi na krevetu da se najprije malo osuši od smrdljive vlage, a za jedno pola sata kreće u pogon !

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 16:15 (igyp).
17 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Ma to je i problem, hard mi se corruptal kad se konzola smrzavala, tak da su mi sejvovi 100% otišli u k, kad se mora hard formatirati.

25 lvl sam bil na GT-u, feel my pain.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shai Hulud kaže...

Ma to je i problem, hard mi se corruptal kad se konzola smrzavala, tak da su mi sejvovi 100% otišli u k, kad se mora hard formatirati.

a šta reć, shit happens!!!! gameru poput tebe sumnjam da će ponovni prolazak teško pasti, uostalom ponavljanje je majka znanja! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 16:44 (igyp).
17 godina
neaktivan
igyp kaže...
Shai Hulud kaže...

a šta reć, shit happens!!!! gameru poput tebe sumnjam da će ponovni prolazak teško pasti, uostalom ponavljanje je majka znanja! {#}

A moral bum! {#}

Dok dojde, javljam tu pa budemo malo furali. Baš sam se s frendom spominjal kak bi bilo dobro neku mini ligu napraviti, čist malo za zabavu.

16 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Vidim da danas nije niko ništa napisao, pa eto da ja neš napišem da neprođe dan bez nove poruke!

Danas igrao gt5 skoro 6h na g27 volanu pa dok odmaram od igre iskoristit ću vrijeme da nepišem neke dojmove!

Nisam imao nikada volan za ps3 tako da ga nemogu usporediti sa ostalim volanima!

Logitech g27 vs real: nije daleko od stvarnosti ali nije baš ni blizu! od 1 do 5  volanu bih dao ocijenu 3+, pedalama 4, mjenjaću 3+!

Volan

Loša stvar: Volan sam po sebi daje jednak otpor, bezobzira motali ga vi na mijestu ili u vožnji, pomaknuli volan u vožnji za 5 cm ili do kraja uvijek će imati isti otpor! reakcije volana na male manevre su jednek jačine kao i za velike manevre!

(Ovo pod loše vjerujem da nije baš do volana nego do softwarea(gt5) koji šalje informacije volanu, volan sam po sebi vrlodobar!)

Dobra stvar: težina motanja volana je kao da motate automobil sa hidrauličkim servo uređajem !Odličan force feedback,  reakcije i težina feedbacka određuje g sila pa tako full realno daje povratne informacije automobila! imao sam prilike vozit agresivnije auto sa zadnjim pogonom i sa sigurnošću mogu reći da su reakcijie g27 feedbacka jednake realnosti!!!

Pedale

Pedale su jako dobre,  koćnica bi trebala biti još malo čvršća sa 2 razlićita otpora ali uglavnom dosta dobro!

Mijenjač

Mijenjaču fali težine i još malo preciznosti da bi to bilo real!

Logitech g27 s gledišta kao "igraćke"

Odlična stvar te preporućam svima ljubiteljima simulacija koji su si umogučnosti priuštiti  g27 neka ga kupe bez razmišljanja i sumnji, zagarantirano 10 puta veća zabava i težina vožnje nego sa đojstikom! Doslovno poslje njega bole ruke i noge, volan je snažan i traži jake i brze reakcije te ako vozite još s tehnikom peta/prsti brzo će vas fizićki i psihićki umoriti, psihićki jer traži puno koncetracije!

Volan, pedale,mijenjać su jako kvalitetno napravljeni! Volan je jako tih i prilikom največih naprezanje se uopće nečuje, mijenjać je dobar nema nikvakog škljocanje te lagano klizi u svaku brzinu, pedale pružaju  razlićit  otpor te gledano kao cijelinu vrijedi te novce!!!

Te najvažnije  Logitechom g27 ishod svake vožnje je nepredvidljiv i uzbudljiv te će vas maximalno zabaviti!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 15:38 (igyp).

2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

Ne kužim ovog B Spec vozača koji je jednostavno preloš!

Znači frajer je level 7 i na beginner events pod fr challenge (level 4) s bilo kojim fr autom koji imam ne može doć prvi bilo to 200ks ili 550 ks,

kod starta ne daje gas do kraja nego negdje 70 %, puno sporije prolazi zavoje od ostalih,uglavnom  katastrofa

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 11:36 (Magnum1654).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...

Ne kužim ovog B Spec vozača koji je jednostavno preloš!

Znači frajer je level 7 i na beginner events pod fr challenge (level 4) s bilo kojim fr autom koji imam ne može doć prvi bilo to 200ks ili 550 ks,

kod starta ne daje gas do kraja nego negdje 70 %, puno sporije prolazi zavoje od ostalih,uglavnom  katastrofa

O znam znam! {#}

Tvoj vozać ima level 7 od 40 pa su njegove kvalitete paralelne sa veličinom levela!  na negdje 14 levelu će poćeti solidno voziti no još uvjek će imati nesigurnost i dvodileme u prestizanju!

16 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

i koja je tvoja preporuka kaj da radim?

Da vozim one level 0 utrke (u kojima čak nekako i uspije pobijedit) i polako level upam?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
igyp kaže...

težina motanja volana je kao da motate automobil bez servo uređaja!

hahaha, jesi ti uopce vozio auto bez serva? kako mozes to uopce usporedivati? nema nikakve slicnosti...vozio sam duze na g25 i jednom nakratko probao g27, da bez serva, bas si me nasmijao...dat cu ti moj auto pa onda motaj na mjestu bez serva da vidis sta je...

to sta danasnji auti mozes sa 5. prstom ruke motat volan je druga stvar, ali ako moras 2-3 prsta koristit, a ne 1, to ne znaci da je kao da nema servo...isuse...

bezz serva na mjestu moras musko zategnuti volan i vrtiti, pogotovo ako ti se zuri, a parkiran si tako da moras napraviti 3-4 manevra da izades...kad bi tako potegao g27 bi se raspao u 100 komadica

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
igyp kaže...

težina motanja volana je kao da motate automobil bez servo uređaja!

hahaha, jesi ti uopce vozio auto bez serva? kako mozes to uopce usporedivati? nema nikakve slicnosti...vozio sam duze na g25 i jednom nakratko probao g27, da bez serva, bas si me nasmijao...dat cu ti moj auto pa onda motaj na mjestu bez serva da vidis sta je...

to sta danasnji auti mozes sa 5. prstom ruke motat volan je druga stvar, ali ako moras 2-3 prsta koristit, a ne 1, to ne znaci da je kao da nema servo...isuse...

bezz serva na mjestu moras musko zategnuti volan i vrtiti, pogotovo ako ti se zuri, a parkiran si tako da moras napraviti 3-4 manevra da izades...kad bi tako potegao g27 bi se raspao u 100 komadica

ispravljeno! vozio reno 4 a trenutno je doma automobil s varijabilnim elektronskim servom koji se može u mijestu motat doslovno sa noktom! dobra stvar za parking, loša za vožnju!

prema njemu g27 je tvrđi!

nevezano uz ovo gore, instalirao sam rfactor koji sam dobo uz g27 u kojem se volan može podesiti u milimetar te je upravo takav software potreban gt5 da bi volan funkcionirao savršeno! otprilike gt5 izvlaći 65% mogućnosti volana

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 16:35 (igyp).
17 godina
Gran Turismo 5

pozdav kolege iz makedonije i ako moze jedno pitanje: Stigla mi danas gran turismo e sad jel moram updejtati firmware na 3.55 da bih mogao instalirati updejte za igru ili mogu to uraditi sa 3.50 hvala unapred!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mozes i na 3,50 instalirat.

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
agent_00klc kaže...

e super druze hvalati mnogo e sad da nagjem 3.50 pa da ga stvim na usb stik pa da updejtujem

17 godina
neaktivan
LEGIJA kaže...
agent_00klc kaže...

e super druze hvalati mnogo e sad da nagjem 3.50 pa da ga stvim na usb stik pa da updejtujem

ee neide tako, kako bi ga updateo moraš imati jailbreakanu konzolu znači možeš samo na 3.41, a na 3.41 nemožeš pokrenuti GT5 tako da zaboravi na to.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina

ma nemam jailbreak a mislio sam kupiti ali mislim za ovu igru da vredi i staviti 3.55 i evo je upravo stigla igra stavljam 3.55 i updejtujem igru u ovom momentu jos 11% i krecemoooo!puno vam hvala na pomoci i puno pozdrava iz makedonije

16 godina
protjeran
Gran Turismo 5

GT 5 

racing igra godine 

Gametrailers

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

zaboravio sam se pohvaliti da mi je stigao americiki CE kojeg sam toliko dugo cekao... igra koju igram od prvog nastavka, sve originale imam, a sada ovo {#} zvucim ko iz sapunice neke {#} 

Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Gran Turismo 5

vezano uz onu vijest o 3 nova besplatna auta koji se od 24.12. mogu skinuti s PSS-a

Tražio sam ih na UK, US i našem PSS-u ali čini se da ih još nema

Na japanskom sam ih našo i probo skinut al nisam uspio mislim downloadalo se al mi je čudno kaj svaki auto ima samo po 100 kb i kao installalo se al ugl nemam ih u igri.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gran Turismo 5

Postoje li u igri oštećenja, i kako namjestiti? vidim da pise na kutiji od igre.

0 0 hvala 0
15 godina
Magnum1654 kaže...

vezano uz onu vijest o 3 nova besplatna auta koji se od 24.12. mogu skinuti s PSS-a

Tražio sam ih na UK, US i našem PSS-u ali čini se da ih još nema

Na japanskom sam ih našo i probo skinut al nisam uspio mislim downloadalo se al mi je čudno kaj svaki auto ima samo po 100 kb i kao installalo se al ugl nemam ih u igri.. {#}

jos jedan fail?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice