- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a bome mi se nije nesto proslavio gt kako vidim do sad po ovim gameplay filmicima...ili sam dobio takav dojam (ali evo fora mi je ono odrzavanje auta)
btw. ajde mi sad nadi neku igru slicnu GT-u za komp? za X je forza3, ok, ali za komp nema nista...rF2 neznam sta izvadaju s njime vec mjesecima...ima li koja druga simulacija? mislim da je nova sad...NFS eto sad izlazi, a moze se rec ajde da i shift je konkurencija...
ali iskreno mislim da 1000 auta je nepotrebno u GT-u, pa bokte imas 10 razlicita od istog modela...DOH? kuzis od 1000 necu ih voziti ni 100 u cijeloj igri...bolje imat manje i kvalitetnije i da ih vozis sve a ne 1000000 :D
njuba majko mila!keva ti kupiva kompijuktor za božić?
tebi mozda...meni ne, ja sam si sam slagao konfiguraciju u skladu sa SVOJIM parama...nisam ja sreckovic kao neki da daju 4000kn za graficku a ostatak kompa (citaj: 20 hiljada kuna) placaju starci...
kupio sam ga pred 2g i dan danas jos vrti 90% igra na high...
neznam od kad ti imas komp, ali ja od 1994te sam vezan za tu spravu...
njub sam zato jer mislim da je 1000 auta nepotrebno u GT-u? zanima me koliko ces ih ti voziti...ako ih odvozis vise od 300 skidam ti kapu...
ljudi skužajte sta mi se neda citat temu od pocetka , ali oce li grand turismo 5 bit i za pc ili se odrzava tradicija , console only?
njub sam zato jer mislim da je 1000 auta nepotrebno u GT-u? zanima me koliko ces ih ti voziti...ako ih odvozis vise od 300 skidam ti kapu...
skidaj jer sam ja u GT4 odvozio sigurno oko 600/700
jos nisam cuo da se netko zali na visak sadrzaja
da nije mozda "U jelly?"
vidim da nemas pojma kakva je Gran Turismo igra
i bas se pitam dali si ju uopce igrao
Pa izgleda da jesi. Da si igrao GT znao bi da se u igri mora koristiti jako puno auta da se završi. Nije to NFS di na početki možeš birati između dva auta, tu ih imaš pedesetak za izbor odmah na samom početku.
igrao sam na playu GT 1 2 i 4...od toga imam 2 i 4 na kompu, tako da znam kako je to...
isto znam da puno auta vozis, ali boze moj, kad vidim 9 vrsta istog auta prisere mi se...i onda kad vidim da ne stavljaju neke aute koji bi zavrijedili biti u igri...mah
Bez obzira na sve, mislim kad ce izac ova IGRETINA da ce bit najprodavanija igra dosad.
Bez obzira na sve, mislim kad ce izac ova IGRETINA da ce bit najprodavanija igra dosad.
Ne vole baš svi igre sa automobilima ja sam prodao PS3 pa nažalost neću moči igrati no iskreno meni se japanski način izrada igara ne sviđa..
i ja sam prodao pa cu ponovo kupit radi ove igre
jedva cekam ONLINEEE
joj koja ce to nadmetanja bit ko bolje settingse stavi na auto :))
Ponekad pogledam koji review, dosta su zanimljivi.
Izgleda da je bebica na putu jer je status Completed i dobila tracking number
Tracking number? Od koga naručuješ?
Oho, evo i PS3-GT5 bundle, 320 GB, 3.199,00 kn.
hmm to mi je malo previse bas steta sviđa mi se taj plavi sam da barem imaju od 120gb jer 320gb mi stvarno netreba tj netreba mi niti 120 al dobro
btw. igra ce imat MOGUCNOST intalacije i zauzima 6.4 gb no dok igrate to se postupno povecava
hmm to mi je malo previse bas steta sviđa mi se taj plavi sam da barem imaju od 120gb jer 320gb mi stvarno netreba tj netreba mi niti 120 al dobro
btw. igra ce imat MOGUCNOST intalacije i zauzima 6.4 gb no dok igrate to se postupno povecava
Kad kažeš instalacije, pod što točno misliš? Meni pod instalaciju ide da umetneš BD, instaliraš i nikad više ne umetneš.
BTW, plavi mi se ful sviđa, a prostora nikad dosta ;)
Kad kažeš instalacije, pod što točno misliš? Meni pod instalaciju ide da umetneš BD, instaliraš i nikad više ne umetneš.
BTW, plavi mi se ful sviđa, a prostora nikad dosta ;)
instalacija kao kod drugih igara
instalira samo dio igre i moras imat stalno BD umetnut
a prostor mi netreba jer 1.media server 2. imam wdtv preko kojeg gledam i slusam sve
a prostor mi netreba jer 1.media server 2. imam wdtv preko kojeg gledam i slusam sve
To onda nije mogućnost instalacije nego prisila na instalaciju, tako je i za GT5 Prologue, moraš instalirati, nemaš Yes ili No, imaš samo Accept.
To onda nije mogućnost instalacije nego prisila na instalaciju, tako je i za GT5 Prologue, moraš instalirati, nemaš Yes ili No, imaš samo Accept.
ovo je bas mogucnost pita te igra dali hoces
ima jos par igara tu mogucnost
Izgleda da je bebica na putu jer je status Completed i dobila tracking number
Tracking number? Od koga naručuješ?
Aha...
Onda su valjda beneficije brže loadanje ako instaliraš na HDD..
Aha...
Onda su valjda beneficije brže loadanje ako instaliraš na HDD..
da to su znale imat neke multiplatform igre ko npr. PES i Street Fighter
cek jel to fan made il je official,ak je fan made onda brutala
mislim da je fan made
mislim da je fan made
Ma da?
Prebolesno..
evo najbolji Fan made traileri
eh sad premium auti
imaju duga i kratka svijetla i brisace (paljenje po zelji)
mijenjanje FOV-a u Cockpit viewu