dakle, od guma ovisi jel simulacija ili nije? lol
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nit ne znaci da je simulacija,ako je nesto teze vozit....
meni je lakse vozit pravi auto neg sa kvalitetnim volanom gtr..
GT5p mi ima najbolji osjecaj u voznji..Gtr mi je nekako pretvrd
Jedan noviji video,imam osiječaj da auto previše klizi po cesti.
Ajme,meni,ako je ovakva igra,onda je to grozno,Nisu napravili nikakav pomak u odnosu na GT4,auto isto klizi po prasini,vrijeme u 1:30 s dana padne u mrak.Auto svjedno udari kao da je zid od guma,A tek ova staza.....
Jako me ovaj video rastuzio.Toliko godina cekanja,a nista posebno.Kao neki patch za GT4,satovi za brzinu i okretaje su ostali isti,samo sat sa turbom je malo bolji.
Jedan noviji video,imam osiječaj da auto previše klizi po cesti.
Ajme,meni,ako je ovakva igra,onda je to grozno,Nisu napravili nikakav pomak u odnosu na GT4,auto isto klizi po prasini,vrijeme u 1:30 s dana padne u mrak.Auto svjedno udari kao da je zid od guma,A tek ova staza.....
Jako me ovaj video rastuzio.Toliko godina cekanja,a nista posebno.Kao neki patch za GT4,satovi za brzinu i okretaje su ostali isti,samo sat sa turbom je malo bolji.
aj haj sta ti gledas satove :(
to je najmanje bitno od bilo ceg na igri
Da i meni taj rally nije nest al to je sam jedan mali dio igre,a i moras uzet u obzir da je vozac zesci noob
----------------------------------------
izgleda predobro iako je kvaliteta slike losa
Ma,znam da sat nije vazan,ali igra nije neka "revolucija" za Gran Turismo.Cekali smo predugo za tako nesto,jos uvijek auti sa 4x4 se okrecu kao da je BMW M5,a kako sam rekao udarac u zid je inace bio los napravljen.Jedino ce valjda multiplayer valjat,ako ga naprave.A i one slike ostecenja auta.Bolja su ostecenja na WRC 2003 nego GT5,to je isto mali dio.
a i ti si mi neki gt fan :(
zaboravio si na najvazniju stvar,a to je GT world(tj kampanja),a kaj se mene tice ostecenja niti nije trebalo bit
bezveze su vrijeme i novac trosili na to...
Mutiplayer ce biti vazan dio novog granturisma
meni se cini da se nisi dovoljno informirao
ajd trk na Gtplanet :)
trebas i racunati na to da igra ima preko 1000 automobila i da nije isto radit ostecenja za 200 il za 40 automobila
sat se isto nikad nebi trebao mjenjat ovak je skroz citljiv(netrebaju mi neke "cool" gluposti ko sa nfs )
cek cek sam malo
jesi ti uopce igrao GT5p?
Ja,sam neutralan,u vezi GT5,
Multiplayer ce vjerovatno bit dobar,dok ne krenu radi svasta sa njim.Slazem se da ostecenja nisu potrebna,ali opet ako ih rade,nek ih naprave dobro.I mene nije briga koliko auta je u pitanju,nego kako ce ih se moc razbit,(izgled,jacina udarca...)Oni su odabrali tu opciju i na njima je da odluce sto ce i kako ce,a kasnije ce vidjet jesu li ga dobro napravili ili nisu.
Za tovju informaciju,igrao sam serijale od 3-Prolugue 5
Ja,sam neutralan,u vezi GT5,
Multiplayer ce vjerovatno bit dobar,dok ne krenu radi svasta sa njim.Slazem se da ostecenja nisu potrebna,ali opet ako ih rade,nek ih naprave dobro.I mene nije briga koliko auta je u pitanju,nego kako ce ih se moc razbit,(izgled,jacina udarca...)Oni su odabrali tu opciju i na njima je da odluce sto ce i kako ce,a kasnije ce vidjet jesu li ga dobro napravili ili nisu.
Za tovju informaciju,igrao sam serijale od 3-Prolugue 5
pa kak onda mozes rec da se bojis da ce gt5 bit isti ko gt4 kad prolugue verzija ima skroz drugaciju fiziku voznje od gt4
Pa reli prema onom videu je jos uvijek ostao slican,kao sto sam rekao gore,kako se auto sa 4x4 pogonom moze onako okrenut???
Dvjestotinjak konja, podloga, konj koji mota volan amo tamo i vidi okreće se..
Prelazak u noć je fenomenalna, farovi, bude sve super,
Kako nabaviti gt5 signatured edition u Hrvatskoj, znam da ne dolazi kod nas, jel se može ikako naručit kod nekog???
Hitno!
Kako nabaviti gt5 signatured edition u Hrvatskoj, znam da ne dolazi kod nas, jel se može ikako naručit kod nekog???
Hitno!
Evo, uživaj :))
http://www.game.co.uk/PS3/Racing/Car/~r350854/Gran-Turismo-5-Signiture-Edition/
Mislim da nije bas dvjestotinjak,ali opet.....
No dobro nisam je vidio u zivo pa opet nzn,ai dobro vidjet cemo sto ce bit kad netko sa foruma bude vozio i napravio rewiev
Mislim da nije bas dvjestotinjak,ali opet.....
No dobro nisam je vidio u zivo pa opet nzn,ai dobro vidjet cemo sto ce bit kad netko sa foruma bude vozio i napravio rewiev
nije dvjestotinjak nego 320
Odlično izgleda !!
Jao, da mi je to imat
jel ko igro s g25?kak se ponasa volan u igri?
a tako blizu izlaska, haha.... nista, cekat cemo....
Ja sam odlučio kupiti PS3 zbog GT5. Budem sačekao još malo, pa onda uzimam. Mislio sam neki dan uzeti, sada sam preusmjerio lovu na nekaj drugo :)
Ja sam odlučio kupiti PS3 zbog GT5. Budem sačekao još malo, pa onda uzimam. Mislio sam neki dan uzeti, sada sam preusmjerio lovu na nekaj drugo :)
čekaj da gt5 izađe pa uzmi neko pakiranje ps3+gt5+volan. (garant će biti takvih pakiranja).
čekaj da gt5 izađe pa uzmi neko pakiranje ps3+gt5+volan. (garant će biti takvih pakiranja).
da slazem se tak cu i ja napravit
E to bi bio pun pogodak za Sony. Ako bude tako i ja uzimam bez razmisljanja.
sta se tice ovog odgađanja
ne smeta mi tolko bolje da ispoliraju igru neg da bude bugova (jer ih je bilo na onoj e3 verziji)
sam trebali su bacit neki demo il betu da se zabave ljudi dok cekaju
Evo Gran Turismo 5 se može već naručiti ako koga zanima
http://www.njuskalo.hr/ps3-igre/nabavljam-ps3-igre-ultra-jeftino-provjeren-prodavac-oglas-1236464
Ako je već bilo ispričavam se!!!
Evo Gran Turismo 5 se može već naručiti ako koga zanima
http://www.njuskalo.hr/ps3-igre/nabavljam-ps3-igre-ultra-jeftino-provjeren-prodavac-oglas-1236464
Ako je već bilo ispričavam se!!!
pa to se moze vec odavno i za to netreba njuskalo
na amazon.uk je vec u top10 igara po prodaji
Evo pravog razloga odgode. http://psx-scene.com/forums/f6/insider-ps3-hack-prompted-gran-turismo-5-delay-68613/
Madafaqing pirati
Woooooooohuuuu prvi review :=)
http://n4g.com/news/634568/first-gt5-review-emerges
With perfect physics, 100 tracks, over 1,000 cars, a full Blu-ray of content and more modes and challenges than Takeshi’s castle GT5 is not only the best Gran Turismo game to date, or even the best racing game to date -- but could quite possibly be the one of the best games to date.
100/100
FAKE!!
diglo je dosta prasine ak nista drugo