Emulatori

poruka: 61
|
čitano: 13.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Emulatori

Ima li koji emulator zaps2 da ide savršeno?

i ako ide se može nabavit 2 đojstika i igrat?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Emulatori
albundi kaže...

Ima li koji emulator zaps2 da ide savršeno?

Ne :) .. al za ps1 imas "savrsenih" :)

Naravno da mozes nabavit 2 joysticka i igrat O_o ....ako uspijes pokrenit igru ;)
17 godina
neaktivan
Emulatori

di ima od psx-a savršeni?

nigdje ja nisam našo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Jedini najbolji emulator koji postoji za PS2 je PCSX2,vise o njemu imas ovdje http://www.pcsx2.net/

Podržava većinu dobrih igri za PS2,ali moraš imat malo jaču mašinu da se normalo vrte.

0 0 hvala 0
17 godina
imas ih dosta: ePSXe, psX ... meni je svaki super radio ;)
17 godina
neaktivan
Emulatori

ja sam sve žive dodatke od psx-a instaliro, čak sam toliko iskusan da sam doktoriro na njemu... no neće da mi pokrene vražije igre....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

ePSXe mi je najbolji emulator za PS koji sam koristil,i sve je radilo besprijekorno.albundi mozda je tvoj problem u tome sto imaš lošu verziju biosa ili stare pluginove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

neznam, no nebi baš reko, jer prosječno računalo bi trebalo gurati sve i previše...

a, mislim da sam imo sve pluginove...

ako ti se da napiši koje pluginove za grafiku koristiš, ja mislim da sam neki peteov koristio, no nesječam se sad koji...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Da za grafiku koristim Peteove plugine,evo popis :

Graphic: Pete's GPU Plugins

Sound: P.E.Op.S. DSound

CD: P.E.Op.S. CDR

Gamepad: WinMM PAD Driver

Ovo su osnovi plugini koje koristim za sve igre,ali u nekim slucajevima mjenjam.Evo ti link od ovog foruma http://www.ngemu.com/psx/epsxe.php?action=plugins.Tu imas tone super pluginova,za PS i PS2,uključujući i ove koje ja koristim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

vidiš ćuda, ja posječujem forum tamo, no samo idem od nds-a i nisam ni skužio da ima išta drugo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Hehe na tome forumu imaš stvarno svega korisnoga što se tiće emulatora,a ako bude emulator i dalje zazal vjerovatno je stvar u biosu,a njega ti mogu uploadati pa ti pošaljem link na pm.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

http://www.emulator-zone.com/

Puno toga:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

kako se uopće stavlja bios iz psx-a u komp?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja osobno jedva čekam emulatore za PS3 i Xbox360 Belji se

Znam da to neće tako skoro. ali eto..   veselim se unaprijed!     (ak ništa drugo da igram the Force Unleashed na PCu prek emulatora, hehehe... )

P.S. Wii ne bi bio fora bez wii-mote-a (kontrolera originalnih).

Intel Core2 Duo E6400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
neaktivan
Emulatori

ako emu za ps2 nije još dobro izašo, šta će tek onda ps3?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
albundi kaže...

kako se uopće stavlja bios iz psx-a u komp?

Stvar je u tome da bios trebaš prebaciti iz svoje vlastite konzole ako ju posjeduješ te ako imaš neki odgovarajući kabel preko kojeg to napraviš(za kabel nisam siguran).Drugi načini za dobavljanje biosa su ilegalni,no nijedan emulator za PS ne radi bez biosa pa stoga pronađeš bios preko torrenta ili nekog p2p programa tipa Lime Wire.
17 godina
neaktivan
Emulatori

ma imam konzolu, no nisam znao da se i psx može sa komp. spajat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Frend mi je objašnjaval kako je spajal svoj PS2 sa kompom i kaže da je situacija dosta zakomplicirana.Mnogo je jednostavnije pronaći bios na netu i downloadati ga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 18:28 (Blackbolt).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

zaš bi bilo zabranjeno skidat bios, ako imamo konzolu doma?

samo nemamo kabal

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Hehe,ko će ti povjerovati da imaš konzolu doma,stoga su osmislili valjda tu caku s kablom..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

ma imam 2 psx-a no jednom ošla matična ploča, znači ode bios...

a, i šta če mi emulator ustvari ako imam psx kad bolje razmislim

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 19:08 (albundi).

0 0 hvala 0
17 godina
Nisam nikad isprobaval PS2 emulatore ali ako mi potvrdite da gran turismo 3 radi najnormalnije uz pomoc emulatora i pluginova ona sam definitvo za?
17 godina
neaktivan
Emulatori

Hmm,Grnad Turismo nisam probal emulirati ali mogu probati dok igru nabavim od frenda.Jedine igre koje sam emuliral su bile Final  Fantasy,Okami,Tekken 4 i Kingdom Hearts 2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

ja sad pitam dal se može ikakav teken za ps2 emulirati da ide dobro, bez blokiranja i greški, te da se može igrat sa đojsticima

0 0 hvala 0
17 godina
Blackbolt kaže...

Hmm,Grnad Turismo nisam probal emulirati ali mogu probati dok igru nabavim od frenda.Jedine igre koje sam emuliral su bile Final  Fantasy,Okami,Tekken 4 i Kingdom Hearts 2.

Ajde probaj pa javi. Hvala.

Intel Core 2 Duo E6300 @3500Mhz - 1.4000V, CoolerMaster Hyper-TX, ASUS P5B deluxe, Crucial Ballistix DDR 677 2x1024MB 1000Mhz 4-4-4-8 - 2.45V, Gainward 8800GT 512MB, TV tuner ASUS P7131 Hybrid, HITACHI Deskstar GST T7K160 160Gb, Corsair 450W VX, DVD±RW LITEON LH-18A1P,CoolerMaster Centurion5 - 2x80mm + 2x120mm, Logitech Z3, Samsung SyncMaster 931BF, Samsung SWT1200, Logitech RX1000
17 godina
neaktivan
albundi kaže...

ja sad pitam dal se može ikakav teken za ps2 emulirati da ide dobro, bez blokiranja i greški, te da se može igrat sa đojsticima

Ja igrala Tekken 3 na epsxe sa konfiguracijom sličnom onoj kakvu je naveo Blackbolt. Trebaš znat namjestit grafičke postavke, ograničit fps jer ponekad ide prebrzo i sl. Ali ono kako mi dobro ispegla tekken, 5 puta bolje izgleda nego originalu. Zaboravila reć da možeš priključit gamepad, đojstik, što već. Ako tražiš za ps2 samo zbog grafike onda možeš slobodno koristit i epsxe s tekken3, ako ne onda traži dalje.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 21:13 (manic).
17 godina
neaktivan
albundi kaže...

Iz vlastitog iskustva znam da Tekken 4 radi solidno na emulatoru za PS2.Evo imaš ovaj video http://uk.youtube.com/watch?v=9DQ3WUQbyto.Tu ti je pokretan tekken 4 na PCSX2,i imaš navedenu konfu s koje se pokreće emulator.
A ako te zanima kako je koja igra kompatibilna s emulatorom pogledaš ovdje http://www.pcsx2.net/compat.php?c=key
17 godina
neaktivan

Super mi je ScummVM - emulator za stare avanture tipa Monkey Island I,II, Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Full Throttle, Simon the Sorcerer, Day of the Tentacle itd. To je u biti virtual machine wrapper koji 'povuče' .exe od bilo koje od kompatibilnih avantura pisanih u SCUMM engine-u, te reproducira 'nabrijanu' verziju - mogu se podešavat display filteri i sl. Svakako isprobajte!

Intel Core2 Duo E8400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
neaktivan
Emulatori

Slažem se.Scumm je stvarno odlična stvar,i preko njega vrtim skoro sve stare LucasArts-ove avanture.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blackbolt kaže...
albundi kaže...

Iz vlastitog iskustva znam da Tekken 4 radi solidno na emulatoru za PS2.Evo imaš ovaj video http://uk.youtube.com/watch?v=9DQ3WUQbyto.Tu ti je pokretan tekken 4 na PCSX2,i imaš navedenu konfu s koje se pokreće emulator.
A ako te zanima kako je koja igra kompatibilna s emulatorom pogledaš ovdje http://www.pcsx2.net/compat.php?c=key
 i, još kad bi mogo na rapidšer (rapidshare) stavit kopiranu verziju tog tvog ("bez biosa") emulatora, zato jer sam skino i podešavo pluginove, i ovo i ono, i isto ko psexe niš nevalja, znači iskopirati sa svim podešenim stvarima...

pitanje, se može na kompu, tako pokrenut tekken 4 i sa 2 đojstika (il bar 1 đojstik i 1 tastatura) igrati to čudo?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice