Ima li koji emulator zaps2 da ide savršeno?
i ako ide se može nabavit 2 đojstika i igrat?
i ako ide se može nabavit 2 đojstika i igrat?
di ima od psx-a savršeni?
nigdje ja nisam našo...
Jedini najbolji emulator koji postoji za PS2 je PCSX2,vise o njemu imas ovdje http://www.pcsx2.net/
Podržava većinu dobrih igri za PS2,ali moraš imat malo jaču mašinu da se normalo vrte.
ja sam sve žive dodatke od psx-a instaliro, čak sam toliko iskusan da sam doktoriro na njemu... no neće da mi pokrene vražije igre....
ePSXe mi je najbolji emulator za PS koji sam koristil,i sve je radilo besprijekorno.albundi mozda je tvoj problem u tome sto imaš lošu verziju biosa ili stare pluginove.
neznam, no nebi baš reko, jer prosječno računalo bi trebalo gurati sve i previše...
a, mislim da sam imo sve pluginove...
ako ti se da napiši koje pluginove za grafiku koristiš, ja mislim da sam neki peteov koristio, no nesječam se sad koji...
Da za grafiku koristim Peteove plugine,evo popis :
Graphic: Pete's GPU Plugins
Sound: P.E.Op.S. DSound
CD: P.E.Op.S. CDR
Gamepad: WinMM PAD Driver
Ovo su osnovi plugini koje koristim za sve igre,ali u nekim slucajevima mjenjam.Evo ti link od ovog foruma http://www.ngemu.com/psx/epsxe.php?action=plugins.Tu imas tone super pluginova,za PS i PS2,uključujući i ove koje ja koristim.
vidiš ćuda, ja posječujem forum tamo, no samo idem od nds-a i nisam ni skužio da ima išta drugo...
Hehe na tome forumu imaš stvarno svega korisnoga što se tiće emulatora,a ako bude emulator i dalje zazal vjerovatno je stvar u biosu,a njega ti mogu uploadati pa ti pošaljem link na pm.
Puno toga:-)
kako se uopće stavlja bios iz psx-a u komp?
Ja osobno jedva čekam emulatore za PS3 i Xbox360
Znam da to neće tako skoro. ali eto.. veselim se unaprijed! (ak ništa drugo da igram the Force Unleashed na PCu prek emulatora, hehehe... )
P.S. Wii ne bi bio fora bez wii-mote-a (kontrolera originalnih).
ako emu za ps2 nije još dobro izašo, šta će tek onda ps3?
kako se uopće stavlja bios iz psx-a u komp?
ma imam konzolu, no nisam znao da se i psx može sa komp. spajat
Frend mi je objašnjaval kako je spajal svoj PS2 sa kompom i kaže da je situacija dosta zakomplicirana.Mnogo je jednostavnije pronaći bios na netu i downloadati ga.
zaš bi bilo zabranjeno skidat bios, ako imamo konzolu doma?
samo nemamo kabal
Hehe,ko će ti povjerovati da imaš konzolu doma,stoga su osmislili valjda tu caku s kablom..
ma imam 2 psx-a no jednom ošla matična ploča, znači ode bios...
a, i šta če mi emulator ustvari ako imam psx kad bolje razmislim
Hmm,Grnad Turismo nisam probal emulirati ali mogu probati dok igru nabavim od frenda.Jedine igre koje sam emuliral su bile Final Fantasy,Okami,Tekken 4 i Kingdom Hearts 2.
ja sad pitam dal se može ikakav teken za ps2 emulirati da ide dobro, bez blokiranja i greški, te da se može igrat sa đojsticima
Hmm,Grnad Turismo nisam probal emulirati ali mogu probati dok igru nabavim od frenda.Jedine igre koje sam emuliral su bile Final Fantasy,Okami,Tekken 4 i Kingdom Hearts 2.
Ajde probaj pa javi. Hvala.
ja sad pitam dal se može ikakav teken za ps2 emulirati da ide dobro, bez blokiranja i greški, te da se može igrat sa đojsticima
Super mi je ScummVM - emulator za stare avanture tipa Monkey Island I,II, Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Full Throttle, Simon the Sorcerer, Day of the Tentacle itd. To je u biti virtual machine wrapper koji 'povuče' .exe od bilo koje od kompatibilnih avantura pisanih u SCUMM engine-u, te reproducira 'nabrijanu' verziju - mogu se podešavat display filteri i sl. Svakako isprobajte!
Slažem se.Scumm je stvarno odlična stvar,i preko njega vrtim skoro sve stare LucasArts-ove avanture.