I Am Alive

poruka: 149
|
čitano: 204.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
I Am Alive

Q4 2011.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I Am Alive

To je kao za truli Alan Wake.

Sjećam se prije par godina da sam čitao o toj igri u Hackeru ili Pc Playu,ne sjecam se vise i zaintrigirala me jako i onda mauna,samo za XbOx 360 :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I Am Alive

ma ovo nikad nece izac kak je krenulo bar za pc...imam osjecaj da ce ovo biti slicno Rage-u koji se dugo najavljivao i odgodivao i na kraju igrica bude bijed i ocaj sto se tice grafike

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive
I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: I Am Alive

Ma ****** ih na ********... Samo se izvlače, ako su već nesposobni napraviti dobru igru za pc, a da nije najobičniji port, onda neka se pokriju po glavi i šute.

Što se tiće piratstva, pogledajte samo neke nedavne primjere (Skyrim, Witcher 2); ako je dobra igra kupovati će se i na pc-u. Onaj tko je mislio kupiti igru kupiti će ju kako god bilo.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
neaktivan
I Am Alive

Ovo je jedna od igara za koju me zaboli ona stvar, oće li ili neće doć na PC. Djeluje mi totalno bezveze igra. 

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guba da si to podijelio s nama.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
15 godina
I Am Alive

Zašto držati igru koja izlazi samo na konzolama u PC odjeljku, zašto pobogu, zašto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
briatore kaže...

Zašto držati igru koja izlazi samo na konzolama u PC odjeljku, zašto pobogu, zašto?

Pobogu, zato što, pobogu, kad je tema otvorena nitko nije znao da će je otkazati na PCu, pobogu.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
thuglife kaže...
briatore kaže...

Pobogu, zato što, pobogu, kad je tema otvorena nitko nije znao da će je otkazati na PCu, pobogu.

Ali jao si ga nama, pa može se prebaciti, zašto to ne učiniti, zašto?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 11:48 (briatore).
17 godina
neaktivan
briatore kaže...

Zadovoljan?

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
15 godina
Danny_HR kaže...
briatore kaže...

Zadovoljan?

Neizmjerno puno hvala, srce mi je na mjestu.{#}
E sad, još da igra izađe. Ima li tko kakav datum, ima li?

16 godina
neaktivan
briatore kaže...
Danny_HR kaže...
briatore kaže...

Zadovoljan?

U kvartalu prvom 2012. ako odgoda ne bude, oh, ako ih ne bude.

15 godina
thuglife kaže...
briatore kaže...
Danny_HR kaže...
briatore kaže...

Zadovoljan?

U kvartalu prvom 2012. ako odgoda ne bude, oh, ako ih ne bude.

Hvala ti što si prihvatio spiku, dobro si me nasmijao {#}

15 godina
neaktivan
I Am Alive

Neće da naprave za PC jer su zabrinuti da će je prodati u veoma malim količinama za pc? Zašto soliti more. Nek ljudima povečaju plate, i nek onda rade na nekom ludom co-op-u i prodavat će se ko ludo! {#}

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I Am Alive

Čekam tu igru da izađe već 3 godine...i na kraju će izaći samo za konzole...{#}{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I Am Alive

Ja jedva čekam da izađe kolko sam sazno iz nekih izvora navodno izlazi za 17 dana za Xbox 360 što je meni važno jel imam Xbox jedva čekam nadam se da igra neće bit sra*e jel je čekam već nekoliko godina 

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Neće da naprave za PC jer su zabrinuti da će je prodati u veoma malim količinama za pc? Zašto soliti more. Nek ljudima povečaju plate, i nek onda rade na nekom ludom co-op-u i prodavat će se ko ludo! {#}

Prva stvar koju naglase za igru jest da si samotnjak koji je u kontaktu samo s malom kćerkom na koju pazi, a ti bi co-op? {#}

15 godina
I Am Alive

Ma probaću to na PSN-u ako izađe, ali fala bogu da postoji Naughty Dog, koji će napraviti poštenu igru te tematike, kad već Ubisoft ciganči.

Mislim naravno na The Last of Us. Žao mi je vas koji nemate PS3, ali do sljedeće zime će biti još jeftiniji, tako da neće biti razloga da si ga ne nabavite.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive

Novi trailer je u điru :D, Rules Trailer.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Novi trailer je u điru :D, Rules Trailer.

Nakon prvog trailera koji me oduševio, svakim novim igra izgleda lošije i manje primamljivo.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
I Am Alive

A vidim, mehanika igre mi ne izgleda izvrsnom kao prije, grafika je jako loša, no za to me i nije briga, sve u svemu, ovo sve više počinje ličiti na neki, po ničem poseban, low budget naslov. Šteta.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
I Am Alive

Vrlo izgledno je da će na kraju ispasti kao sranje kroz gusto granje. Nije ni za čudit kad se ni sam Ubisoft ne usudi igru izdati na disku.

Ali Ubisoft zašto, pobogu zašto?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 12:11 (briatore).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I Am Alive

"I hope I AM ALIVE when this game comes out." Taman negdje procitao {#}True story.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I Am Alive

Official release date: 22.02.2012

0 0 hvala 0
15 godina
LFCfan kaže...

Official release date: 22.02.2012

15 godina
neaktivan
I Am Alive

e ljudi a oce se moc ta igra kupit ovak u Sophos labu ili Infomarku, ili cu je morat prek XLivea?

limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 22:02 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
I Am Alive

Probaj u Algoritmu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

e ljudi a oce se moc ta igra kupit ovak u Sophos labu ili Infomarku, ili cu je morat prek XLivea?

Samo preko xbox live-a..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice