Zvuk struganja/klikanja kad igram igricu

poruka: 7
|
čitano: 2.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zvuk struganja/klikanja kad igram igricu ps3

Pozz svima... Znam da ce se vjerovatno smijati iskusniji konzolasi, ali zanima me jeli normalno da se cuje zvuk struganja, klikanja (neznam kako da opisem najbolje) dok igram igricu na bluerayu? Nije to previse glasno ali se cuje... Inace konzola je potpuno nova, kupljena prije par dana... Imam samo jednu originalnu igru (polovna, ali ocuvana, sa jednom sitnom ogrebotinicom) i nju kad igram cuje se taj zvuk, a ostale su na hdd i kad igram nista se naravno ne cuje... Prije se nisam imao prilike sretati sa ps3 pa tako da mi je stvarno nepoznanica... hvala na odgovoru...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 0:31 (shadowx).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Zvuk struganja/klikanja kad igram igricu ps3
shadowx kaže...

Pozz svima... Znam da ce se vjerovatno smijati iskusniji konzolasi, ali zanima me jeli normalno da se cuje zvuk struganja, klikanja (neznam kako da opisem najbolje) dok igram igricu na bluerayu? Nije to previse glasno ali se cuje... Inace konzola je potpuno nova, kupljena prije par dana... Imam samo jednu originalnu igru (polovna, ali ocuvana, sa jednom sitnom ogrebotinicom) i nju kad igram cuje se taj zvuk, a ostale su na hdd i kad igram nista se naravno ne cuje... Prije se nisam imao prilike sretati sa ps3 pa tako da mi je stvarno nepoznanica... hvala na odgovoru...

normalno je to,nebrini

instaliraj igru na konzolu,te ce zujanje nestati.medij mora samo biti u konzoli

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
14 godina
neaktivan

Hvala puno... bio sam se zabrinuo, sad sam miran... A kako mislis da instaliram na konzolu? zar postoji ta opcija?

15 godina
protjeran
Neznam kako to napravit na ps3 ali na xbox-u se moze jednostavno
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nece ti nestati, ali ce biti manje, cuti ce se kod loadinga i slicno...

Kada prvi put ubacis igru dode ti ta opcija...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zvuk struganja/klikanja kad igram igricu

Igrica turok nema opciju da se snimi na disk... Ali sada struganje kao da se manje cuje vec...

16 godina
neaktivan
shadowx kaže...

i meni je to isto dok igram BC 2 na ps3..

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice