Ylod ps3 pomoć?

poruka: 7
|
čitano: 3.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ylod ps3 pomoć?

znači konzola se gasi nakon 15min ima ylod , dali promjenom bilo kojeg dijela hardvera se može riještiti taj problem, npr. nabavim novu matičnu ili neki drugi dio ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ylod ps3 pomoć?
Promjenom maticne ploce se to moze rijesiti, ali ona je najskuplji dio ps3. Osobno ti predlazem da probas pećnicu. Meni je pećnica rijesila YLOD problem i sve je proslo bez problema. Pogledaj malo po youtube-u tutorijale.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ylod ps3 pomoć?
Bruno Matejcic kaže...
Promjenom maticne ploce se to moze rijesiti, ali ona je najskuplji dio ps3. Osobno ti predlazem da probas pećnicu. Meni je pećnica rijesila YLOD problem i sve je proslo bez problema. Pogledaj malo po youtube-u tutorijale.

šta si skinio ploču i stavio je u pečnicu ))) pa kako nij istopila sve , koji je postupak

15 godina
neaktivan
Ylod ps3 pomoć?
Ja san "skinio" sve sa ploce, dakle kompletno rastavio ps3. Ne sjecam se na koju temperaturu i na koliko vremema nas je stavio, pogledaj po YT-u. Ako nisi znao to nije nista cudno da se koristi pećnica za popravak pokvarenih čipova, tako npr. i graficku mozes popraviti tako da je stavis u pećnicu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ylod ps3 pomoć?

evo ovaj momak je radio slično zagrijavao sa fabričkim fenom na 350c , sad za pečnicu neznam koja je temperatura pa ću probati ovo sa fenom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ylod ps3 pomoć?
Pretrazi malo moje postove u temi "Slike vaseg hardwarea", pa ces naci malo o tome. Ne boj se neces nista zapalit, samo je nemoj previse drzati u pecnici, zato je pametnije raspitati se po webu, prije nego li pokusas. Ako nisi nikada prije rastavljao kompove, radije posalji ps3 na neovlasteni servis. Postoji puno tipova (pogledaj malo na njuskalu), koji to rade za jeftine pare (300kn max)! Btw nema na cemu!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ylod ps3 pomoć?
Bruno Matejcic kaže...
Pretrazi malo moje postove u temi "Slike vaseg hardwarea", pa ces naci malo o tome. Ne boj se neces nista zapalit, samo je nemoj previse drzati u pecnici, zato je pametnije raspitati se po webu, prije nego li pokusas. Ako nisi nikada prije rastavljao kompove, radije posalji ps3 na neovlasteni servis. Postoji puno tipova (pogledaj malo na njuskalu), koji to rade za jeftine pare (300kn max)! Btw nema na cemu!!!

hvala ti , imam ja ko ce rastaviti sve nije to problem samo da znam polozaj u koji se stavlja i na koliko se zagrijava

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice