Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.413
|
čitano: 1.497.096
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Xbox Series X
Jelash13 kaže...

Pitanje za (X) boksaše - da li vam konzola prikazuje sliku pored ačivmenta? Ne znam da li rade neki update ili što, ali ni meni ni frendu ne pokazuje slike pored ačivmenta još od jučer (na svim igrama). Ni na konzoli, ni na mobilnoj aplikaciji.

Poslikaj da vidim o čemu točno je riječ.

XBOX: RENZOR GT 01
17 mjeseci
protjeran
Xbox Series X

Morat ćete mi reći kako se uploada slika na sajt jer ne znam lol. Moram ovako:

https://ibb.co/F7kGkbC

Znači to je u aplikaciji na mobitelu. Vidiš da su ačivmenti, gamerscore, ali umjesto slika (tih ačivmenta) jer plačljiva faca.

Nisam doma trenutno i ne mogu upaliti konzolu, ali tamo je ista stvar, samo što umjesto ovog plačljivca se vidi prazna siva/smeđa kocka.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jelash13 kaže...

Morat ćete mi reći kako se uploada slika na sajt jer ne znam lol. Moram ovako:

https://ibb.co/F7kGkbC

Znači to je u aplikaciji na mobitelu. Vidiš da su ačivmenti, gamerscore, ali umjesto slika (tih ačivmenta) jer plačljiva faca.

Nisam doma trenutno i ne mogu upaliti konzolu, ali tamo je ista stvar, samo što umjesto ovog plačljivca se vidi prazna siva/smeđa kocka.

Isto je i kod mene.

11 godina
Xbox Series X

Zna netko kako instalirati hbo max na xbox s? Idem u store, ali ga ne vidim. Koju zemlju trebam staviti da bi ga mogao instalirati? 

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
mmafan kaže...

Zna netko kako instalirati hbo max na xbox s? Idem u store, ali ga ne vidim. Koju zemlju trebam staviti da bi ga mogao instalirati? 

USA

14 godina
Xbox Series X

Pozdrav ekipA,,, lani sam kupio XBOX S i sa njim dobio godinu dana ultimate pasa... sad treba da kupim pa me zanima gdje je najpovoljnije i kako da to uradim

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dejan1471 kaže...

Pozdrav ekipA,,, lani sam kupio XBOX S i sa njim dobio godinu dana ultimate pasa... sad treba da kupim pa me zanima gdje je najpovoljnije i kako da to uradim

Opcija broj 1- više nije 1-1 pretvorba

Opcija broj 2- puno bolja opcija

Počeli su kažnjavati korištenje emulatora

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.7.2023 14:09 (Genoxxx).
13 godina
Možda je do mene, ali oba linka ti vode na prvu stranicu teme, a ne na neki specifični post.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina

do tebe je izgleda, meni radi

13 godina
Ok. Možda je do mobilne verzije foruma.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Hvala

Who bolan cares
10 godina
Zanimljva je ova Venba igra. Lijepa prica, zanimljiva mehanika kuhanja i traje svega 2h. Bas lijepo iskustvo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xbox Series X

Nisam vjerovao dok sam imao samo PS5 ali Xbox>PS5.

Gamepass za siću (Turska).

Igre duplo pa i do 10 puta jeftinije (Gamivo: Argentina, Turska).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja prije par mjeseci uzeo Steam Deck, nisam igrao na PC-u godinama i kako svi na ovom forumu pišu kako su igre na PC-u neusporedivo jeftinije nego na konzolama, ja očekivao čudo u tom pogledu. Kad ono, bez zajebancije, 99% igara na stranicama sa keyevima je jeftinije na Xboxu nego na PC-u. Uopće niti najmanje nisam osjetio da mogu proći jeftinije igrajući na PC-u.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
U odnosu na PS5 možda, ali na Xbox baš i ne. Pogotovo uz aktivacije xbox verzija preko VPNa.
10 godina
To vrijedi samo za starije igre, nadi mi bilo koju novu igru a da je jeftinija.
14 godina
Ma ni starije igre nisu toliko jeftine na PC-u koliko se to ovdje na forumu pretjeruje. Kupovao na Steam Decku redom igre uz 2011-2014 godine i ono steam keyevi na tim raznim stranicama po 15-ak eura za igre stare skoro 10 godina. Kako se tu piše ja mislio da je to po euro-dva sve.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
protjeran
Gogy7 kaže...
To vrijedi samo za starije igre, nadi mi bilo koju novu igru a da je jeftinija.

Diablo 4 (ARG) se na izlasku prodavao za 55 eura , sada se prodaje za 45 na gamivu. Nađe se još dosta takvih slucajeva.

16 godina
Zajebancija s vpn i kupovina preko turske/argentine vecini ljudi nije opcija, jer zele kupiti igru jednostavno i igrat bez straha da poberu ban. Tu je pc najbolja opcija sta se tice cijena. Ps5 ima najvise cijene na startu, ali imaju dobre dealove nakon nekog vremena.

Po meni sve ovisi ako zelis day1 ili ne. Svako po svojem.
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine
protjeran
Gemmy kaže...
Zajebancija s vpn i kupovina preko turske/argentine vecini ljudi nije opcija, jer zele kupiti igru jednostavno i igrat bez straha da poberu ban. Tu je pc najbolja opcija sta se tice cijena. Ps5 ima najvise cijene na startu, ali imaju dobre dealove nakon nekog vremena.

Po meni sve ovisi ako zelis day1 ili ne. Svako po svojem.

Za zajebanciju se slažem ali kada se skuži kupovina preko Arg/Tur doslovno jedna minuta vremena ako se ima solidni VPN. Koliko sam proučavao po forumima i redditu nitko nikada nije dobio ban zbog kupovine igrica van svoje regije.PS kao i Xbox imaju slične dealove i cijene nakon nekog vremena ako se kupuje putem konzole. Xbox-ov najveći plus je što dozvoljava prodaju ključeva van svog dućana i dok god budu to prakticirali i ne kažnjavali igre će biti puno jeftinije nego na PS . A na PC-u uvijek ima odličnih akcija pogotovo na EPICU ali kako su svi počeli dijeliti  igre u zadnje vrijeme može se doslovno igrati i birati što želiš bez da potrošiš jedan euro.

17 mjeseci
protjeran
Xbox Series X

Ma nema te tko banati. I da skuže da kupuješ odavde pošalji im mail i reci da si iz Turske rodom, a privremeno si u ovim krajevima zbog posla. Uletiš sa spikom kako hrvatski store ne postoji na Xbox konzolama (što je istina) i da nisi znao što napraviti kod kupnje.

Da sam znao za Gamivo, davno bi već kupio box. Ali ne, ja igram Wasteland 3 i RE4 remake na PS4. 

0 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...
Ma ni starije igre nisu toliko jeftine na PC-u koliko se to ovdje na forumu pretjeruje. Kupovao na Steam Decku redom igre uz 2011-2014 godine i ono steam keyevi na tim raznim stranicama po 15-ak eura za igre stare skoro 10 godina. Kako se tu piše ja mislio da je to po euro-dva sve.

A gle, bila je ono fora prije ohoho godina kad si mogao kupiti ruski key za siću pa aktivirati, ali mislim da toga više nema. Tak da osim ako na PC-u u računicu ubaciš i "besplatne" verzije igara u prosjeku je sve to tu negdje. Po meni je i dalje disk najjeftinija opcija kome se da gnjaviti sa preprodajom.

9 godina
Xbox Series X

nekad je i steam summer sale znacio nesto

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Santana kaže...

nekad je i steam summer sale znacio nesto

Je, dok nisu stavili mogućnost refunda. Svako zlo za neko dobro.

6 godina
neaktivan
Xbox Series X

Nakon 6 mjeseci korištenja GamePassa evo (skroz subjektivnih) dojmova o nekim igricama.

5/5

Psychonauts 2 - moj apsolutni favorit. Instalirao ju bez ikakvih očekivanja i dobio sate zabave. Platforma s odličnim kontrolama, dobrim humorom, izazovna taman koliko treba (a da nije preteška). Gledao sam nedavno dokumentarac "Console Wars" u kojem su iz Nintenda poručili (parafraziram): "Dok drugi brinu kako da dotjeraju grafiku nama je bitno da je igra zabavna". I točno to Psychonauts je. Za mene 5/5.

Overcooked 2 - za multiplayer nema bolje. Zabava za više ljudi zajamčena

Slay the Spire - nalik na Pokemon karte. Štono bi se reklo "laka za naučit, ali teška za svladat". Čista ovisnost.

Vampire Survivors - dokaz da igra za koju je dovoljan lijevi analog na kontroleru može bit odlična. Isto kao i Slay the Spire, na prvu banalna, ali ima dubinu. I ne manje bitno: upališ, odradiš "misiju-dvije", ugasiš i to je to... Nema polusatnih cinematicsa i sl.

4/5

Plague Tale: Requiem - ugodno iznenađenje. Nisam igrao jedinicu pa nisam znao što očekivati. Vidio sam malo gameplay na YouToube-u, ali tek kad sam probao onda mi se dopala. Fora koncept, nešto novo (bar za mene). Grafika odlična. Mjestimično (po)teška. Mana - učestalo plakanje, cviljenje, kukanje, krvarenje, brutalnost... Daleko od toga da sam purist, ali malo su pretjerali.

Forza Horizon 5 - probao sam NFS i Grid i ni jedna nije ni do koljena Forzi. Postane repetitivna nakon nekog vremena (a koja ne postane?), ali iskustvo vožnje je super s kontrolerom. Još kad se mjenjač namjesti na manual, milina... 

Halo Infinite - s dobrim dijelom ostalih pucačina imam problema s ciljanjem na kontroleru. Ovdje se to ne osjeti, to mi se sviđa.  

It Takes Two/A Way Out - igre rađene za u dvoje. Nisam dosad probao ništa slično. Kul. 

F1 22 - prije toga zadnju sam igrao F1 18 i mogu reć da je i ova očekivano dobra. 

3.5/5

Hellblade - mračna, nije lagana, treba upregnut mozak. Ponekad su me živcirali monolozi (glasovi) koji se ne "gase". Plus zna bit spora. 

Hi Fi Rush - platforme su definitivno top žanr za konzole. Ali, ova mi ipak nije na razini Psychonautsa.  

Superliminal - čisti puzzle. Ogoljena od nebitnih stvari. Sviđa mi se, ali nije na razini Portala.

Weird West - obečavajuće. Podsjetilo me na Commandosa, Robin Hooda i te igre, iako nije njihova preslika.  

Hot Wheels: Unleashed - zabavna. Neka fuzija Re-Volta i Crash Team Racinga

Lonely Mountains Downhill - podsjeća me na one igre otprije 20g sa stranice mousebreaker.com. Zabavno i istovremeno frustrirajuće.

AC Odyssey - grafika šou, ali priča me nije "progutala". Rano sam odustao.

Deathloop - jako zanimljiva, ali odustao sam jer me ubijalo neprecizno ciljanje na kontroleru. Probat ću na kompu ponovno. Jednog dana. Možda...

2/5

Persona 5 Royal - da posudim jedan citat: "Htio sam se natjerat da mi se svidi, ali nije išlo..."

Pentiment - puno sam očekivao, ali igra mi je vrlo brzo postala smor.

Kom će se dat nek preporuči jednu-dvije za koje smatra da ih treba probat. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2023 21:12 (FeeCho#123).

5 0 hvala 0
17 mjeseci
protjeran

Meni je Weird West idući u planu, kad završim ovaj RPG koji sad igram.

Stari, primi se Orija (Blind Forest i Will of the Wisp) ako još nisi, i Bloodstained: Ritual of the Night.

6 godina
neaktivan
Xbox Series X

Aaaaaa ne mogu vjerovat da sam previdio Orija :))))

DakleM, stavljam ga odmah na prvo mjesto svoje liste!

I jedinicu i dvojku.

Savršenstvo.

Hvala na podsjetniku i na prijedlogu. Bacit ću oko na Bloodstained.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2023 21:50 (FeeCho#123).

0 0 hvala 0
10 godina
Starfield tezi 125 GB. Preload pocinje 9.8.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Nemoj te žnj sajtove linkati. Netko tko u naslovu napiše da je Series S vanilla konzola sve ti je jasno o tome piscu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice