Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.676.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Xbox Series X

cak i s ovime ce jos uvjek biti isplativo raditi konverziju

Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
Xbox Series X

Persona 3 Reloaded bi mogao koštati 70 USD, odnosno 80 eura

https://gameranx.com/updates/id/470216/article/rumor-persona-3-reload-could-be-the-next-70-game/

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xbox Series X
Eto ga, federalni sud otpilio FTC/Sony, ms ce preuzeti actiblizz, jedino kaj ostaje uk i njihova komisija, al i oni ce fasovat kako izgleda.
Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

2 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Xbox Series X

Dobra vijest.

0 0 hvala 0
15 godina

R.I.P Sony Playstation 

XBOX: RENZOR GT 01
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Deal je prošao, navodno da i CMA želi pregovarati a Sony je sa svojim kukanjem i podmuklim potezima unazadio ovu kupovinu godinu dana.

Bilo je zanimljivih "stručnih" analiza ovdje na forumu kada je CMA zaustavio deal , bas me zanima kako danas razmisljaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ajmo Gamepass app na PS5.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ovo je super vijest, cim je FTC popusio Britanci bi odmah pregovarali jer znaju da ce CAT vrlo vjerojatno otpiliti odluku CMA. Sve blize smo velikom podebljanju Gamepass-a sto je masovna pobjeda za xbox gamere doljem svijeta.

0 0 hvala 0
14 godina
CNBC prenosi da su izgleda Microsoft i CMA postigli dogovor:

Microsoft and the CMA have agreed on a small divestiture to address the regulator's concerns, CNBC's David Faber reported.

https://www.cnbc.com/2023/07/11/microsoft-activision-deal-moves-closer-as-judge-denies-ftc-injunction.html

Ekipa, rekao bi da kroz koji tjedan Gamepass dobiva ogroman content drop.

0 0 hvala 0
14 godina
Xbox Series X

Sori na tripliću ali ovo je važna vijest:

NASDAQ u sljedeći ponedjeljak briše Activision Blizzard King (ATVI) sa liste što znači da od ponedjeljka se više ne trguje njihovim dionicama:

https://www.globenewswire.com/news-release/2023/07/13/2704032/0/en/The-Trade-Desk-Inc-to-Join-the-Nasdaq-100-Index-Beginning-July-17th-2023.html

Update što se tiče suđenja:

FTC je uložio žalbu na presusu, po očekivanjima, no čini se da Microsoft zatvara ovaj deal sa ili bez odobrenja regulatora.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xbox Series X

Molim za pomoć. Istiće mi uskoro ultimate pretplata. Bio sam je uzeo onom metodom konverzije turskih golda. Account mi je britanski.
Na koji način mogu produžit si pretplatu? Ili moram otovoriti novi account pa na istu foru opet?
Da li možda mogu nekako prebaciti taj britanski account da bude turski pa plačati njihovu mjesečnu pretplatu? (jel primaju naše kartice?)
Ako moram otvarati novi account, da li mogu dva accounta od klinaca prbaciti na taj novi glavni (da im ostanu postignuća u igrama...)?

Hvala puno svima unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2023 14:14 (mark385).

0 0 hvala 0
12 godina

samo napravi istu stvar koju si napravio i prvi put

10 godina
neaktivan

Znači novi account?

14 godina
Vrhovni sud je odbio zalbu FTC-a na presudu. U USA nema vise nikakvih prepreka za kupnju ABK od strane Microsofta!

https://assets2.pacermonitor.com/filings/FTC_v_Microsoft_Corporation_et_al/FTC_v_Microsoft_Corporation_et_al__09cae-23-15992__0025.0.pdf

0 0 hvala 0
14 godina
Duplic jer mi forum ne da edit na mobu:

Da pojasnim sud je odbio zahtjev FTC-a da privremeno blokira akviziciju unatoc pravomocnoj presudi. Ukoliko je postignut dogovor sa CMA (a navodno je), Microsoft ce obaviti akviziciju vrlo skoro. Napominjem da ce jos uvijek biti blokirano u UK ali CMA ce odobriti akviziciju u ostatku svijeta dok se dogovaraju detalji kako ce se UK slucaj rijesiti.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.7.2023 1:49 (greysaint0).

0 0 hvala 0
14 godina
U tom svemu mi je najfascinantnije kako njihovi sudovi rješe slučaj + žalbu ovakvog kalibra unutar mjesec dva...

0 0 hvala 0
14 godina
Sudac je od ponedjeljka na godišnjem pa se požurio.

Jesu li uvijek tako efikasni ne znam, ali ovdje je veliki ulogu igralo što je slučaj medijski razvikan, što je ogromna lova u pitanju i što je Msoft imao deadline za potpis ugovora. A sigurno je pomoglo što je žalba bila obična glupost i FTC nije imao šanse od početka.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
2 godine
protjeran
Xbox Series X

Igra li tko futurustički Dino Cris--ovaj, Exoprimal?

0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Xbox Series X

^^

Izgleda da ne. 

Zabavna je igra. Imam 30ak mečeva za sada (većinom porazi, ali to je zato jer imam peh da mi igra daje loše team membere), i Barrage mi je zasad omiljena klasa.

...ako imate game pass. Da li se isplati dati 60 eura za igru? Baš i ne.

0 0 hvala 0
12 godina

ne, sve osim toga

14 godina
Xbox Series X

xbox live gold postaje gamepass core - MP igranje + 25 igara po njihovom izboru iz oriđiđi gamepassa.

nadam se da će samo cijenu ostavit istu

0 0 hvala 0
17 godina
Znaci rade isto kao sta je i playstation napravio.

Steta jer znaci vise se nece moci za jeftinu lovu napravit konverzija na ultimate.
12 godina
Xbox Series X
PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.7.2023 15:43 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Pretpostavljam da i dalje ništa od Hrvatistana, i dalje moram glumiti Argentinca/Turčina/kozu na Nepalu ili..?

17 godina
Xbox Series X

sta nije vec par mjeseci HR podrzana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samo za pc
10 godina
Xbox Series X

Kolege ako nekog zanima, prodajem Series X s dva joysticka i microsoft xbox wireless slušalicama. Može i odvojena prodaja.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
MedO1337 kaže...

Kolege ako nekog zanima, prodajem Series X s dva joysticka i microsoft xbox wireless slušalicama. Može i odvojena prodaja.

cijena za konzolu?

2 godine
protjeran
Xbox Series X

Pitanje za (X) boksaše - da li vam konzola prikazuje sliku pored ačivmenta? Ne znam da li rade neki update ili što, ali ni meni ni frendu ne pokazuje slike pored ačivmenta još od jučer (na svim igrama). Ni na konzoli, ni na mobilnoj aplikaciji.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice